Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

”Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "”Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill."— Presentationens avskrift:

1 ”Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.”

2 Visions medlemslöfte Du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Vi är ett fackförbund och i fokus för allt står du. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med ditt arbetsliv. Du får professionell rådgivning och stöd i såväl med- som motgångar. Vi utvecklas i takt med arbetsmarknaden så att du har nytta av oss oavsett hur dina arbetsförhållanden ser ut.

3 Våra hjärtefrågor

4 ”Vi är många och det är bra
”Vi är många och det är bra. När vi är många är det lättare att ta initiativ och påverka så att ditt jobb blir ännu bättre.”

5 ”Vi är inte bara lokala eller nationella, vi är globala – en Fair Union.”

6 ”I slutändan handlar ett medlemskap om en sak
”I slutändan handlar ett medlemskap om en sak. Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv.”

7 Vem kan vara med i Vision?
Nästan alla på arbetsplatsen kan vara med i Vision. Och du kan vara med vare sig du är fast anställd eller är visstids- eller projektanställd, och oavsett om du jobbar heltid eller deltid. Våra medlemmar representerar över yrken. Många är akademiker. Studenter kan också vara medlemmar i Vision. Vi ger studenter koll på arbetslivet och bra kontakter som kan bli ett värdefullt nätverk i framtiden.

8 Det ledande fackförbundet
Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i privata företag, kommuner, landsting eller kyrkan. Vision har cirka medlemmar, både studenter och de i arbetslivet.

9

10

11 Vision och ditt yrke Dina förutsättningar
Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär. Vision arbetar för att du ska ha schysta villkor och trygghet på jobbet, genom att förhandla fram bra kollektivavtal. Du ska också själv kunna påverka på din arbetsplats.

12 Vision och din utveckling
Vision arbetar för att du ska få kontinuerlig kompetensutveckling av din arbetsgivare, och Vision erbjuder även egna karriärtjänster, ett mentornätverk, CV-granskning, fackliga utbildningar, seminarier och mycket mer.

13 Vision och din lön Din lön
Vision arbetar för att lönesättningen på din arbetsplats ska följa tydliga kriterier. Din lön ska vara individuell och sättas efter lönesamtal med din chef. Gör du ett bra jobb ska det synas på lönen. Använd Vision för att påverka mer. Som medlem får du bland annat tillgång till lönestatistik och kan bolla frågor om din lön med en expert på Vision Direkt.

14 Vi älskar förhandlingar
När du är med i facket är det lättare att påverka. Du och dina kollegor kan genom er avdelning eller klubb i Vision få igenom det ni tycker ska förbättras på er arbetsplats. Som medlem i Vision har du inflytande. vision.se/kollektivavtal

15 En vass inkomstförsäkring
Du får en av marknadens bästa inkomstförsäkringar, men också flera andra trygghetsförsäkringar. vision.se/forsakringar

16 Schysta förmåner Du får många schysta medlemsförmåner som skapar värde för dig i vardagen. Rabatt på träning, semesterstugor, tidningar och kurser är bara några exempel. vision.se/formaner

17 Hör av dig! Vision Direkt Facklig rådgivning alla vardagar Tel Chef Direkt Facklig rådgivning för chefer alla vardagar Tel


Ladda ner ppt "”Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill."

Liknande presentationer


Google-annonser