Med glasdörrar på skåpen i köket så ser du genast vad som finns på hyllorna. Det underlättar också att ha en bra och logisk struktur i skåp och lådor,

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Vardagsrummet är stort, så här finns det plats för mycket saker
Advertisements

Det första du bör göra är att rita horisonten
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Titta på alla bilderna i bildspelet och läs texterna på bilderna.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Kemi.
Formulär Tänkte nu gå igenom vad ett formulär är och hur man kan skapa dem i Access.
Tips när du planerar måltider
Earth hour •Av: Felix, Mihajlo, Filip, Martin och Axel.
- Kroppens kontrollcentrum -
Metodstöd.
Spara el Enkla och konkreta tips på hur du kan banta din elräkning!
Assessment of Motor and Process Skills
Kognitiva funktioner Verbal förmåga Logisk-Analytisk förmåga
Tvätt och rengöring.
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
På väggen bredvid telefonen finns Visaren med stora knappar med foton på. För att ringa lyfter du på luren och trycker på ett foto. Om en knapp blinkar.
Kortare text Vår butik är Svanenmärkt! Miljön, klimatet och en hållbar utveckling är frågor som ligger oss nära. Därför har vi tagit steget till att.
Inledning Vi har valt mikrovågsugnen som tekniskpryl.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Av: Sara, Louise, Moa, Sofija, Marija ♥
FÄRGER Verksamheten ska utgå från barnens erfarenhetsvärld, intressen, motivation och drivkraft att söka kunskaper. Barn söker och erövrar kunskap genom.
KARTKUNSKAP 1.
Musikens grundbegrepp och symboler
Mot Vuxenvärlden Level 1.  Man får och kan behålla många kompisar Rena kläder - varför?  Du kommer vara omtyckt av det motsatta könet  Du kommer att.
Värme.
Kemi Vad finns i en kemisal?.
Ljusets färger.
ATT ÖVERLEVA VINTERN Små däggdjur som exempelvis möss, sorkar och lämlar lever under vinter i små gångar under snön. Detta för att skydda sig mor kylan.
På väggen finns både en familjealmanacka och en anslagstavla där man kan skriva upp viktiga saker. I korgen kan man lägga plånbok, nycklar och mobiltelefon.
måndag den 17 november 2014 Av Ebba Wester
Linné delade in djuren och växterna
Toalettassistans utifrån Vårdprogram Urininkontinens för kommunerna i Kronobergs län Camilla Rosander.
Vardagsrummet är stort, så här finns det plats för mycket saker.
Vad gör vi idag? Lek 1 Vad händer idag och varför?
Här i det rymliga badrummet kan du få tips kring att duscha och hålla sig ren, borsta tänderna och annan hygien. Till exempel finns ett snöre vid toapappershållaren.
Vad gör vi idag? Lek 1 Vad händer idag och varför?
Hur du tar hand om din kunskap
Sammanställning av enkätsvar ang
1. Presentation 2. Presentation av ämnet nzXKR4 nzXKR4 3. Vad är HEM:
Vad är slöserier? Sådant vi gör som inte skapar något värde direkt eller indirekt för dem och det som vi är till för.
Datum Lingonskogen Björnar Buskar –Lingon –Blåbär –Hallon och massor med andra roliga frukter som är goda att äta Älvor Vargar 1.
En förenklad och förminskad bild av verkligheten sedd uppifrån himlen Vad är en karta?
Sammanställning av föräldraenkät Barnavdelningen för neurologi, 95B
Genomgång 1: mål Känna till hur ljud bildas och hur det sprids i luften 2. Känna till att ljud kan beskrivas som en vågrörelse 3. Veta vilken.
Ewa Care Magdalena Gräff Trygghet i vardagen Vi erbjuder en tjänst till dig och dina närstående.
Blue bot. framåt, bakåt, sväng vänster, sväng höger, paus och stopp.  Blue-Bot har sex enkla programmeringssteg:
Lägenheten ligger i källarvåningen på vårt hus och har egen ingång (som skymtar bakom vår bil på bilden, vänstra dörren). Det är 5 minuters promenadavstånd.
Bild 1 av 5 Här i det rymliga badrummet kan du få tips kring att duscha och hålla sig ren, borsta tänderna och annan hygien. Till exempel finns ett snöre.
Öppningstid Kiosken ska öppnas 30 min innan första matchstart. Så en timme innan matchstart är lagom tid att komma. Förberedelserna med att brygga kaffe,
Öppningstid Kiosken ska öppnas 30 min innan första matchstart. Så en timme innan matchstart är lagom tid att komma. Förberedelserna med att brygga kaffe,
Lektion 1 Mål med lektionen:
Föräldramöte P
Tema hus och hem.
Veckans fördjupning handlar om något som vi kan hitta i skogen
På den här bilden, marken (vattnet) stannar där linjen är
? Kapitel 15 – Hur vet den? Gissningar ”Troligen” är nyckelordet
Instruktioner för kiosken i Tungelsta Sporthall
Kioskinstruktioner Konstgräsplan
Instruktioner för kiosken i Tungelsta Sporthall
Olika funktioner och tips till PowerPoint
Lektion 3 Frukost Paula Frösell, leg dietist och Brand manager Mat & Måltider och hälsa.
Hur bevara renhetsgrader av lagrat material?
Pedagogiska konsekvenser vid CVI
Det är eftermiddag och Wilma och Hugo har precis kommit hem ifrån skolan. De ska snart iväg till sin träning, men måste göra sin läxa först. – Vi måste.
Nycklar och växelkassa
Träff 7 Välkomna!.
Trapphusmodellen ”Sollefteå-modellen”. Målsättning Deltagaren ska efter genomförd övning ha kunskap om hur slangutläggningen går till samt i vilka situationer.
Presentationens avskrift:

Med glasdörrar på skåpen i köket så ser du genast vad som finns på hyllorna. Det underlättar också att ha en bra och logisk struktur i skåp och lådor, till exempel förvara kaffe och filter i skåpet ovanför kaffebryggaren.

Det är lättare att hitta när lådor är märkta med bilder Det är lättare att hitta när lådor är märkta med bilder. Det gör det också lättare för hela familjen att lägga tillbaka sakerna på rätt ställe.

Kylskåpets hyllplan och lådor är märkta med matbilder Kylskåpets hyllplan och lådor är märkta med matbilder. I frysen ligger maten ordnad efter veckodagarna. Då är det lätt att ta fram dagens mat.

När du lagar mat behöver du ofta ta tid, till exempel hur länge ägget ska koka. Här visar vi flera enkla timers. Ett timglas kan också vara användbart. Det är viktigt att lägga rätt mängd av olika ingredienser i maten. Mått med olika färg gör det lätt att ta rätt. Sätt färgmarkeringar i receptet så kommer du ihåg vilket mått du ska ta.

Att laga eller värma mat i mikrovågsugnen går fort och lätt Att laga eller värma mat i mikrovågsugnen går fort och lätt. Det kan kännas tryggt att mikron stänger av sig själv. Det finns mikrovågsugnar som känner av när maten är varm, då behöver man inte ställa in någon tid. På en vanlig mikro kan man märka upp tidsvredet med färger och sätta rätt färgkod på förpackningarna till mat som ska värmas.

Kaffebryggaren är anpassad med en vit markering och ett vitt mått för lite kaffe. Det finns också en blå markering och ett blått mått för mycket kaffe. En vattenkokare behöver ingen passning. Den stängs alltid av när vattnet är klart. På kylskåpet sitter veckans matsedel.

För många personer är det viktigt att planera veckans mat För många personer är det viktigt att planera veckans mat. En matsedel kan skrivas på olika sätt.

Bland de kokböcker vi visar finns det exempel på bildkokböcker och lättlästa kokböcker. Matbilder i kartotek gör det lättare att bestämma vilken mat man vill äta.