Här följer en lite information om vad som krävs för att ta körkort

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Introduktion till dagens övning
Advertisements

easyresearch. se/s. asp Varför?
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Introduktion - Konsumentekonomi
Vi karlar får alltid höra om “reglerna” som gäller från våra kvinnor
Sammandrag i bildspelsform Du kan ta dig igenom hela bildspelet med piltangenterna eller med musen. Du kan även välja avsnitt genom att klicka på de olika.
IPad grundkurs.
Skapa ett video-CV på YouTube
VI TAR DITT YRKE PÅ ALLVAR.. KVALITET KOMPIS KUL KUNSKAP KREATIV KONKRET KARRIÄR.
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
Solanderskolan presenterar
Eventuell privat pension Tjänstepension
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
Välkommen till internet för nybörjare
 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.
Boo Fotbollsförening - en förening att vara stolt över Boo FF vill tacka er för året och önska er alla ett riktigt skönt avslut på 2013 Vinterträningen.
Utskrift: Det är förresten inte säkert att din skrivare skriver ut på samma sätt som våra skrivare gör, så glöm inte att göra några provutskrifter. Om.
Ensam?Gammal? •Behöver du hjälp? •VIFINNS!. Hann du inte ? •Skulle Mormor behövt hjälp med att handla? •Eller behöver du själv hjälp? •VIFINNS !

Servicekunskap Hur vill du jobba med boken?
Välkommen till biblioteket i Munka Ljungby, Tekniska kontoret är på plats månd 7 nov mellan kl , tyck till om hastigheten. Du kan även nå informationen.
Certifierad miljörevisor
Videokonsultation med medborgare
Lärare om unga elever på nätet T Microsoft Synovate Temo: David Ahlin, Marika Lindgren Åsbrink Datum:
eKörkort Genomförandegrupper 22 maj 2007
Manual: Att lägga in en nyhet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Tillsammans gör vi studier möjligt
Site Talk Vacation Club produktpresentation •© Unaico All Rights Reserved.
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
Att skriva en artikel.
PRESENTATION av BOKNING OCH INCHECKNING. Nu kommer vi att visa hur enkelt du gör en bokning i.
Välkommen till Vision! September 2010 September 2011 Beslut Namnsajt 26/10 11:16:29 Fokusgrupper och tester Design Produktion Juridik.
ERGONOMI Vad är det?.
STUDIEMILJÖ Nu har du kommit till modul 2. Den handlar om din studiemiljö. Hur mycket har du egentligen tänkt på din fysiska studiemiljö? Har du funderat.
Vill du lära dig kort division?
Framtidens studenter till framtidens yrke
©storm.
2. Utveckla en presentation
Version 1.2 Övningsuppgift Byta enhet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Så här går det till att söka gymnasieprogram i Dexter
Sektorn för Socialtjänst
Hur hitta en grupp - Anvisningar Rednet. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Akademi Syvinfo 1415.
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Så här söker du kurser på Svenska Matte Företagsekonomi Spanska Historia Biologi Religion Affärsjuridik Entreprenörskap Sociologi Samhällskunskap Fysik.
En konsument är en person som förbrukar varor och tjänster.
Manual: Att skapa ett nytt forum och att kommentera i forumet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Välkommen till presentationen av Faktura/Saldobesked i mySCHENKER
Förarbevisutbildningen SSCO
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
S © Synovate Sweden AB. Allmänhetens syn på bankerna 2008 April 2008 Project #:
Vision Vi bygger Sveriges landslag i taxi. Vision Vi bygger Sveriges landslag i taxi.
Gymnasievalet på internet
Foto: IBL Bildbyrå Känn dig trygg i mötet med media Kommunikation.
Föreläsning 11 J-uppgiften. Nästa period ägnas åt J-uppgiften. Den är individuell, dvs man jobbar på egen hand med uppgiften (inte tillsammans med labbkompisen).
Välkommen till domarutbildningen
På väg ut i arbetslivet handels.se Handels Direkt Årskurs 1.
På väg ut i arbetslivet Årskurs 2 Inledning
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
En kurs för att hitta din affärsidé
Introduktion - Konsumentekonomi
FRAMTIDENS STUDENTER TILL FRAMTIDENS YRKE VÄLKOMNA.
VANLIGA STUDIEFRÅGOR med studie & yrkesvägledare Som studie & yrkesvägledare arbetar vi med att vägleda mot ett yrkesmål. Det kan innebära att vi tittar.
Dialect – Thomas Eriksson
Idrott och hälsa 1. Vem är MT? Maria Talevska Hemsida: mariatalevska.weebly.com.
Tidsord När du skriver tidsord ska du tänka på om det du berättar är i dåtid, nutid eller framtid. Tänk på vilket tempus du ska använda. Du använder tidsord.
Körkort Illustrationerna är bl.a. hämtade ur NTF:s bok Rätt och vett i trafiken, illustratör Sara Mazetti-Nissen, FormForm och ur Trafikverkets Tillsammans.
Valbar VFU 7,5 hp Termin 6, HT17 Syfte med kursen är att ge den studerande möjlighet att fördjupa och utveckla sin kliniska kompetens inom ett valfritt.
Trafikverkets kvalitetskrav för dig som arbetar på vägen
Presentationens avskrift:

Här följer en lite information om vad som krävs för att ta körkort Här följer en lite information om vad som krävs för att ta körkort! Klicka igång bildspelet med hjälp av tangenten F5.

körkortstillstånd Ansök om körkortstillstånd på korkortsportalen.se. Du behöver komplettera din ansökan med ett syntest som du kan göra hos oss på Solsta Trafikskola. Med körkortstillstånd får du övningsköra från att du fyllt 16 år.

Privat övningskörning Om du vill övningsköra privat måste du och din handlare gå en Introduktionskurs (även kallad Handledarkurs). Introduktionskursen är giltig i fem år och ni behöver inte gå vid samma tillfälle. Din handledare ansöker om handledartillstånd på korkortsportalen.se På vår hemsida solstatrafikskola.com kan du se våra aktuella datum för Introduktionskurser!

Läs teori och övningskör parallellt Varva teori och övningskörning så tar du till dig kunskaperna på bästa sätt! Hos oss på Solsta Trafikskola kan du köpa paket som innehåller teori, riskutbildningar och körlektioner. Vi kan hjälpa dig med en komplett utbildning, men du kan också välja att t ex bara ta körlektioner.

Gå riskutbildning Riskutbildningen är obligatorisk och innehåller två delar: • Del 1 handlar om alkohol, andra droger, trötthet och riskfyllda beteenden i övrigt. • Del 2 handlar om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden. Riskutbildningens båda delar ska vara genomförda och giltiga när du gör ditt teoriprov. Giltig legitimation krävs vid riskutbildningarna! På vår hemsida solstatrafikskola.com kan du se datum för Riskettan.

Boka tid för förarprov Du bokar tid för kunskapsprov och körprov vid ett och samma tillfälle. Om du är färdig med dina webbtester och fått okej från din trafiklärare bokar vi ditt förarprov åt dig. Du kör med vår övningsbil på uppkörningen. Du kan också boka ditt prov på egen hand via www.korkortsportalen.se eller genom att kontakta Trafikverkets kundtjänst för förarprov på 0771-17 18 19. Då kör du med Trafikverkets bil.

Gör kunskapsprov och körprov Kunskapsprovet och körprovet görs inom en tvåveckors period. Du bokar proven vid ett och samma tillfälle, därför är det viktigt att vara klar med både teori och körning samtidigt. Du börjar alltid med kunskapsprovet. Det är också då du tar ditt foto till körkortet. Foto tar du på Trafikverkets Förarprovskontor och det måste vara gjort innan din uppkörning. Du ska sedan göra körprovet, även om ditt kunskapsprov inte blev godkänt. Ett godkänt kunskapsprov och körprov är giltigt i två månader. Om giltighetstiden har gått ut måste du mot nya avgifter göra båda proven igen. OBS! Vid båda proven krävs giltig legitimation!

Inte godkänt prov Om ett av proven inte är godkänt, har du möjlighet att mot ny avgift göra ett omprov inom giltighetstiden två månader. Detta under förutsättning att båda proven genomförts inom en period av två veckor och att omprovet bokas senast tre dagar efter genomfört prov. Om giltighetstiden har gått ut måste du mot nya avgifter göra båda proven igen.

Lycka till med ditt körkort! Vi önskar dig ett stort lycka till med ditt körkort! Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss. 054-181410 info@solstatrafikskola.com facebook.com/solstatrafik Solsta Trafikskola Pihlgrensgatan 2 652 25 Karlstad 054-181410 solstatrafikskola.com