Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

 För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: " För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och."— Presentationens avskrift:

1

2

3  För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och ta ansvar i arbetslivet  Få prova på arbeten som man annars inte haft möjlighet att prova på

4  Ni kommer att få ett kuvert med en blankett  Blankett som ska fyllas i och lämnas till SYV  Anmäl egen plats så snart som möjligt

5

6 Klicka på för eleven

7  Klicka på logga in

8 1 2 3 1.Lägg in personnummer utan streck och personlig kod 2.Tryck på ansökan 3.Klicka på Lägg till önskemål

9 För att se alla praktikplatser tryck på Sök direkt Gör 5 val av praktikplatser. Obs! Du kan inte rangordna och du måste göra 5 val för att inte riskera att bli utan plats.

10  Flera av praktikplatserna tar emot mer än 1 person, det kan du se om du klickar på plats info. En del platser kan du även länka dig till för att titta på deras hemsida.  OBS!  Senast söndagen den 18 december måste du ha gjort dina val.

11  Ersättning för resor och lunch  Ring och presentera dig  Ingen lön  Om du blir sjuk  Fråga gärna om du undrar något på din praktikplats  Namnskylt


Ladda ner ppt " För att få kunskaper om arbetslivet  Förstå vad det betyder för människan och samhället att arbeta.  Lära sig om att få vara med och bestämma och."

Liknande presentationer


Google-annonser