Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Svensk Idrotts Studie- och Utbildningsorganisation.
Advertisements

Samborådet Emina Redzematovic. Samborådet 2. Coach/vägledare kartläggning Motivationssamtal Bedömning Upprättande av handlingsplan Planera insats Följa.
Landslagets fotbollsskola 2004 Det här är Landslagets fotbollsskola: Öppen för barn i alla åldrar – alla är välkomna Teknikmärket – fortsatt introduktion.
U 2015:06 Samordnare för unga som varken arbetar eller studerar Ungas väg in i samhället Inger Ashing – Nationell samordnare unga som varken arbetar eller.
Föreningsutvecklingsresa November Mål med resan Föreningen ska utifrån en nulägesanalys skapa en utvecklingsplan för sin förening. Utvecklingsplanen.
Marcus Söderlund Tel: 070 –
VÄLKOMNA!. Åsa Lindh vd Trygghetsstiftelsen En sammanhållen omställningskedja.
I samarbete med Nikolaus Koutakis Örebro universitet 1.
Parasport Sverige. Vilka är vi? Svenska Parasportförbundet. Ett specialidrottsförbund för personer med funktionsnedsättning Sveriges Paralympiska Kommitté.
IDROTTSLYFTET ÅR 3 o 4 VÄLKOMNA!. IDROTTSLYFTET ÅR 3 o 4 Kvällens program – 17.40Inledning – 17.45Idrottslyftet År – 18.00Idrottslyftet.
Gissa rebus. Ideella föreningar NÄTVERK Vissa ekonomiska föreningar Övriga aktiebolag Övriga stiftelser och fonder Bostadsrättsföreningar och kooperativ.
Föräldramöte – födda 2008 Välkomna! Sammanfattning säsongen 2015/2016 – så här långt 11 isträningar 3 av 7 Björnligor – med 3 matcher varje.
Arbetskraftskoordinator - för sysselsättning och arbete Medfinansierats av Europeiska socialfonden
Välkomna till P-02 Föräldramöte 14 september. Tränings matcher och cuper höst vinter 2010 Vi skall försöka få till 2 st. 7 manna träningsmatcher till.
I samarbete med Nikolaus Koutakis Örebro universitet 2.
Skolan som arena för psykisk hälsa Elevhälsoteamen i Enköping och Älvkarleby kommuner 2015 – 2018 BUP Akademiska sjukhuset Attention i Enköping och Tierp-Älvkarleby.
Idrottsrörelsens mål är att vara till för alla, men det fungerar inte i praktiken Det saknas mycket kunskap om NPF inom idrotten Unga med NPF har rätt.
Stockholmsidrotten. Det här är Stockholmsidrotten.
Lokalt intressepolitiskt arbete - påverkan på hemmaplan Annica Nilsson 3 oktober
MIF P02 FÖRÄLDRAMÖTE. MIF VÄRDEGRUND Vad betyder för er föräldrar: > Respekt ? > Glädje ? > Utveckling ? > Gemenskap ? På träning? Matcher?
Dagordning YIS P06 Presentation av ledare för YIS P06
Teckensnitt i mallen: Rubriker: Franklin Gothic Demi Brödtext: Franklin Gothic Book.
Kultur- och språkanpassad hälsoinformation Steg 1 Datum:
Anläggningskommittén
Skolan som arena för psykisk hälsa
Sth Skidförbund Kommitté Backe
Vi utbildar goda tennisspelare.
VÄLKOMMEN TILL 6A.
Föreningsträdet för fotbollsföräldrar
Regional tillgång till idrottsanläggningar och kulturskola
Ett treårigt utvecklingsprojekt
EN HC LIDKÖPINGSPELARE
Riksförbundet Attention
Barns Röst Vi arbetar för och med: Barn med NPF år. Vi riktar oss också till: Vårdgivare och föräldrar Vi samarbetar med: KIND och Habilitering &
VÄGEN TILL MÅLGÅNG"   MålGång är en programförklaring som ska verka som stöd för våra aktiva, ledare och föräldrar och hela GSK/MIFs gemensamma fotbollsverksamhet.
Föräldramöte Lindevi LGIF P-10 Föräldramöte Lindevi.
Årets mest hållbara förening
Process för verksamhetsplan - Miljösamverkan
Vår sammanfattning av kultur- och fritidsvaneundersökningen
Nätverk för lärare på fritidshem
Föräldramöte P/F f.11 och bollek
Pedagogen och det entreprenöriella lärandet
Talangutveckling Ungdom
Agenda Kaffe och fralla Välkomna Presentationsrunda, kort introduktion till dagen Läget i projektet, vad händer 2018? Genomgång av viktiga.
IFK MARIEFRED VERKSAMHETSIDÉ VERKSAMHETSOMRÅDEN VÄRDEGRUND VISION MÅL
Hälsokursen - vikt Träff 1 Välkomna!.
Länken till kommersialisering i försörjningssektorn
SOLLENTUNA FK Från knatte till veteran
GRÖN INFRASTUKTUR – nu och framåt
Friidrott med glädje, sundhet och utveckling
Ett samarbete mellan biologi, BILD och idrott och hälsa
Kommunikationsstrategi för landsbygdsprogrammet
Utbildning och utveckling
Landshypotek Banks Lantbrukspanel
Ordförandekonferens BlOF 2018
Strategi 2025 Detta är ett bildspel som kan användas för att presentera den formella resan kring det pågående strategiarbetet. Bildspelet bygger på arbetsboken.
Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.
Kommunikationsplan 2019 för lokalt ledd utveckling i fyra fonder
Alkohol och tonåringar För dig som är förälder EN BROSCHYR FRÅN IQ
Rubriker: Franklin Gothic Demi Brödtext: Franklin Gothic Book
SvFF Mål & Strategi Enkät 2017 Förbundsrapport.
Väl mött önskar Forsmarks Idrotts- & Fritidsförening FIF
Att tänka på inför en Pep Dag
5 stegsmodellen Utbildardagarna 2019
Guide för genomförande av grundutbildning Barnkonventionen
Fortbildning för pedagoger
Bakgrund Sedan 2018 har staden ett program för en jämlik stad som sträcker sig fram till Programmet har en bred politisk förankring.
Så funkar svensk idrott
Att vara idrottsförälder Kick Off för FC Gute PF 05/06 8 mars 2018
Samordningswebbinarier om Skapande skola
Presentationens avskrift:

Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.

Om projektet

Projektet genomförs i tre steg under 3 år 1 2 3

Under år 1 har vi gjort följande STEG 1 Behovsundersökning genom enkäter, djupintervjuer Kartläggning som blivit en rapport Dialog med målgrupperna Sprida Goda exempel Tagit fram en film Tagit fram utbildningsmaterial

Utbildning i samarbete med SISU Idrottsutbildarna Attention har tagit fram en NPF modul i den grundläggande tränarutbildningen som SISU Idrottsutbildarna har. Utbildningen kommer spridas fritt genom idrottens och våra egna kanaler Alla specialidrottsförbund (71 stycken) får tillgång till materialet Det finns idag ca. 20 000 idrottsföreningar och 600 000 ledare. Det blir filmat material, kopplat till samtalsmaterial och en fördjupning Första utbildningen blir den 30/10-17 i Stockholm

Upplägg av utbildningsmaterialet Samtalsunderlag Film Fördjupning

Projektets genomförande STEG STEG 1 2 Testa ”Idrott för alla” som en samverkansmodell i fokuskommunerna Huddinge och Botkyrka Engagera 3 nya fokuskommuner Utbildningsmaterialet sprids Ta fram en bruksanvisning för samverkansmodeller

Konkret test av samverkansformer i Huddinge Huddinge kommun – hösten 2017 Kommunalt ansvarig samordnare Tillsammans med Stockholmsidrotten Samarbete skola och föreningsliv Prova-på-verksamhet i anslutning till skoldagen Idrottsföreningar med utbildade ledare håller i prova- på Anpassad kvällsverksamhet för de som vill fortsätta efter prova-på Inbjudan med information till föräldrarna

Projektet genomförs i tre steg 1 2 3 Skapa förutsättningar för att samverkansprojekten lever vidare i kommunernas regi Nå ut med projektets kunskap Medverka på Almedalen 2018 Sprida projektet

Inspirationspåse

om rörelsesatsningen på informationsbladet. Så kan ni göra Inspirationsskrift med fokus på NPF som ni kan dela ut till aktivitetsledare inom idrotten. Deltagarkort som kan fyllas i av föräldrar och barn och sedan ges till idrottsledare. Inspirationsskrift med fokus på rörelseglädje. Här finns förslag på tema och diskussionskvällar. Läs gärna mer om rörelsesatsningen på informationsbladet.

Rörelsesatsning 6-17 november Fokus på rörelseglädje i våra digitala kanaler På Riksförbundet Attentions webb samlar vi rörelsesatsningens material och artiklar. På Idrott för allas facebook-sida delar vi artiklar, tips och information om ”prova på verksamhet”. På Riksförbundet Attentions facebook-sida kommer det att vara fokus på rörelseglädje.

Följ oss på webben och på Facebook attention.se/idrottforalla/