När deltagare: 30 juli – 5 augusti När funktionär: 29 juli – 7 augusti Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm Vem: Boomerang riktar sig.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Kroksjön är en by sydväst om skellefteå.
Advertisements

Kraft och rörelse.
Speldosan.
Sagostig – sagoäventyr På Viaskolan i Nynäshamn ”finns” ett Viatroll.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Välkommen till sluta röka för gott! SLUTA RÖKA Dokumenterat hög effekt i kliniska tester DEMO.
Elproduktion, eldistribution och elanvändning i samhället
Geografiska begrepp svåra ord
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Värme. Med värme menar vi i dagligt tal den temperatur som vi kan mäta med en termometer.  Värme är en form av energi.  En viss temperatur hos ett ämne.
Fotoalbum med bilder från vårt lägenhet i Park Avenue, Peking 2011/2012.
6-årskören ”En förtrollad natt” Klicka för att fortsätta.
Ekolle hösten 2013 TEMA: Vatten
Varför? Sprida tävlingsjudon på ett nytt och oprövat sätt. När?Sommaren 2013 Var?Utomhus centralt i Stockholm Hur?Arrangera en judotävling som tilltalar.
Värme och väder del 1.
Ingen kärlek utan kyssar ingen vår utan Vårsmak Ta med dig ditt BÄSTA humör och följ med oss till den underbara skärgårdsön Vässarö! Träffa nya människor,
Växjö - Stockholm Jag ska åka till Stockholm i två dagar. Datum: 3 Juni – 5 Juni.
Det var en gång en drake som hette Nidaros
Arbetsuppgift Gipstavla 1500-talet
Bollnäs Fotboll pojkar-04 Säsongen Kvällens innehåll Kommande säsong – träningstider och match Cupspelande Medlemsavgift Möjlighet till bättre ekonomi.
Meteorologi Vad bli det för väder?.
Studiematerial till ”prov”-provet i biologi
Konnichiwa! och välkomna!. Säkerhetsgenomgång Schema lördag 10:00 Information 10:45 Paus 11:00 Samarbetsövningar 12:00 Lunch 13:00 Stationer 4x30 min.
HÖSTAKTIVITETER -15/16.
Sammanställning av föräldraenkät Barnavdelningen för neurologi, 95B
Diskussionsfrågor Har du bra balans mellan träning, vila och mat?
UC+, vad är det? - UC+ är en förkortning av Utvecklingscentra Plus. - UC+ är en del av Utvecklingscentra Uppsala, en operativ enhet i samverkan med Upplands.
1. 2 Välkommen till sommarkonfirmation på Solliden 2014!
Hur kan det blåsa? Varför svalnar en kopp choklad när den får stå? Hur kan vi spara värmen i husen? Vad är dimma?
Jamboree “Once in a scout time” För juniorscouter, patrullscouter, seniorscouter med ledare juli 2007 Rinkaby utanför Kristianstad.
Föräldramöte Varmt Välkomna!. Agenda Läget i truppen Säsongen som gått Ekonomi ÖSK-loppet Resultat spelarenkät Nästa säsong Övrigt.
VÄLKOMNA Föräldramöte P07 14 april Agenda Presentation av ledarstab och ansvarsområden 2016 Träningar 2016 Matcher 2016 Teambuilding Föräldraengagemang.
Bra proteinkällor Ägg Kyckling Fisk Kött Keso och kesella.
Föräldramöte F Agenda  Om träningarna  Träningar  Praktiskt med viktigt  Utmaningar för alla  Matchspel  Info om Bosön  Info om lagets.
Föräldramöte Våmbs IF P14 April Säsongen 2016 Ny säsong för killarna med gemensam träningsgrupp för P14 (02 och 03) med fortsatt fokus på utveckling.
POJKAR Siffror när vi inleder 2015 Ca 60 spelare 10 ledare 8 föräldrarepresentanter 2 träningar (onsdag och söndag) + 1 match i veckan (tisdag)
Webbanmälan till högskolestudier HT 2017
Föräldramöte SIF P-06 April 2017.
Webbanmälan till högskolestudier HT 2016
V39, 2016: Veckobrev för förskoleklasserna
Vad finns det för anledning till att det regnar och snöar?
Sommaren
Träna svenska A och B Häfte 7 Klockan Familjen Alm s dag.
Bergnäsets AIK Föräldramöte BAIK P
VÄLKOMMEN!
V.40: Veckobrev för förskoleklasserna
Sommaren 2017.
Workshop 5 - Kamratstöd 7/12.
Välkomna.
Föräldramöte 09 röd
Skiljebo SK Föräldramöte – lag F06
Välkommen på Fest! Hoppas att vi ses!
Sfi-kören Repertoar hösten 2017.
KICK OFF P-96!!! Hej alla barn o föräldrar! Nu har vi haft sista gemensamma träningen innan sommar uppehållet.
Träna svenska A och B Häfte 7 Klockan Hör och härma.
Föräldramöte F07, 1 FEBRUARI 2017
Bullerby-Cup 28 (29) Juli-1 Augusti 2010
Här kommer vi att titta lite på hur vi vill arrangera JSM i framtiden, då vi har upptäckt att det är väldigt få klubbar som är intresserade av att ta sig.
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Genom glädje och engagemang formar vi tillsammans vår förening!
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning
Kortare arbetstid med heltidslön - Hur funkar det?
Lektion 3 Frukost Paula Frösell, leg dietist och Brand manager Mat & Måltider och hälsa.
Varifrån kommer kranvattnet?
Det är eftermiddag och Wilma och Hugo har precis kommit hem ifrån skolan. De ska snart iväg till sin träning, men måste göra sin läxa först. – Vi måste.
Varifrån kommer kranvattnet?
Skogskollo sommaren 2018 Tjejer som börjar årskurs 5 och 6 till hösten (födda -06 och -07) Uppleva och lära sig mer om skogen Prova nya saker Träffa nya.
Onsala BK Information P
Bullerby cup 2019 Vimmerby, CA 12 mil från ÅBY
Presentationens avskrift:

När deltagare: 30 juli – 5 augusti När funktionär: 29 juli – 7 augusti Var: Vässarö, ytterskärgården 14 mil norr om Stockholm Vem: Boomerang riktar sig till dig som är Utmanarscout och Roverscout Hur: Lägret som har allt – ALLTid Snabba fakta

Program Äventyr Äventyr är precis vad det låter som: ett äventyr. På boomerang kommer det ALLTid hända något! Vad sägs om att spela en uppförstorad variant av Stratego, i skogen, med bara månen som lyser och motståndarens färg som sakta närmar sig, är det en minna eller en general. Vem vet! Spela fotboll iklädd en stor badboll, sy din egen scoutkläning eller lär dig programmera. På boomerang 2016 kan det ALLTid hända.

Program Vatten Detta är sommarens häftigaste vattenprogram, i och vid vatten! Du kommer få bygga spacade flottar och tävla mot andra lag, segla kanot, paddla optimist, åka på krokodilutflykt och spana på häftiga och udda djur. Och så klart kommer ni ha möjlighet att segla optimist och större bådar! Vi ses vid vattnet i sommar!

Event Event ÄR alltid Det skymmer över Vässarö, du märker hur deltagarna omkring dig börjar röra sig åt samma håll. På avstånd hör du musik. Det är till stora scenen de är påväg. Ur högtalarna strömmar hög musik, alla är på bra humör och du känner dig redo att dansa. Solen stiger sakta ur öst, du gick och la dig tidigare än dina kompisar och du börjar vakna till i tältet. Du tar på dig dina träningskläder och snörar på gympaskorna. Du är redo för morgon work-out och längtar verkligen efter att få vila upp musklerna genom att spendera resten av dagen på bastubryggan med bad och häng med vännerna. Eller så gick du inte alls och la dig tidigt och är därför inte vaken förrän framåt eftermiddagen. Känner ett otroligt sötsug och skulle väldigt gärna hitta på något men har ju missat starterna för eftermiddagens pass. Du tar därför med dig de du stöter på längs vägen och glider ner till något av caféerna. Köper en kaffe, någon sötsak till det och vecklar ut twister mattan. Det är dags för ett läger ni sent kommer glömma. Det är dags för veckan då sent inte existerar, ingenting kan ske “för tidigt” eller “försent” det sker Alltid!

Vid anmälan innan 31 mars kan vi garantera att du som deltagare får bo så som du har önskat, och att du som funktionär får något av dina funk-val. Det går att anmäla sig efter 31 mars, men vi kan då inte garantera att du hamnar i samma by som de du önskar/får det funk- uppdrag du önskat. Anmälan

Du kan åka med ditt utmanar/ rover-lag eller helt själv. Anmälan görs individuellt. Du kan alltså inte anmälda dig kår- eller patrull-vis, däremot anger du i din anmälan vilken kår/grupp/person du önskar dela by med. I varje by kommer det att bo ca 40 personer som du lär känna under en helt fantastisk lägervecka. Individuell anmälan Viktigt att du anger i anmälan vilka du vill bo med!

Kostnaden för deltagare är 1850 kr. I lägeravgiften ingår 7 härliga lägerdagar, mat (som du lagar själv tillsammans med dem du bor med i din by), en massa häftiga programaktiviteter, äventyr och event. Eftersom funktionärer är såpass viktiga för oss så betalar funktionärer ingen lägeravgift. Lägeravgift

Inryckning för funktionärer är fredag 29/7 och utryckning söndag den 7/ Välj dessa datum i anmälan. För att vara funktionär under Boomerang ska du fylla ha fyllt 18 år. Att vara funktionärer under Boomerang-veckan innebär tältförläggning, lagad mat i matsal samt funktionärsarvode på 40 kronor per dag. Ingen lägeravgift tas ut av funktionärer. Funktionär Att vara funktionär på Boomerang 2016 innebär att du ALLTid har skoj!

CAFÉ - ett flertal caféer kommer att byggas upp inför Boomerang för att skapa mysigt häng och härliga platser att mötas på. EVENT - kommer att ske på flera stora och små scener, och i form av olika workshops, föreläsningar och happenings. INFO - bemannar infotältet samt gör lägertidning, lägerblogg och ser till att deltagare och funk får all den information de behöver. PROGRAM – Vatten står för alla aktiviteter som sker på vatten, på dagen, kvällen, natten, eller varför inte i soluppgången? Alla Vässarös båtar står till förfogande. PROGRAM – Äventyr är alla landbaserade aktiviteter som sker på dagen eller på natten. Vi lovar spänning och äventyr! Funk-jobb Förutom Vässarös vanliga funtionärsposter kan du även jobba inom följande områden:

Mer information, kontaktformulär, anmälan mm hittar du på vår hemsida. Kolla gärna in vad som händer på Facebook och Instagram ! #Boomerang2016 ALLTid mer info