Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Bergnäsets AIK Föräldramöte BAIK P06 2014-05-05.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Bergnäsets AIK Föräldramöte BAIK P06 2014-05-05."— Presentationens avskrift:

1 Bergnäsets AIK Föräldramöte BAIK P06

2 Spela, lek och lär ska vara mottot för all barn- och ungdomsfotboll.
Träningstider 2014 From v 20 tis kl tors Matcher/cuper 1 lag anmält till seriespel. Delas i 2 lag vid match som ifjol. 2 lag anmält till följande cuper. BAIK står för 2 st Examenscupen söndag 8 juni Kurirenspelen (fd Lulespelen) 1-3 aug Eventuellt BD Open i Kalix 8-10/8 OBS! Vid träning och match obligatoriskt med benskydd Tränare/ledare 2014 Henrik R tränare Henrik S tränare/lagledare Mattias tränare Robert tränare Staffan tränare Spela, lek och lär Spela, lek och lär ska vara mottot för all barn- och ungdomsfotboll. I ungdomsfotbollen är inte det viktigaste att vinna! Att ha roligt och utvecklas som fotbollsspelare är mycket viktigare! Låt detta genomsyra ledare och föräldrars sätt att agera vid träningar och matcher. Man bör träna dubbelt så många gånger som man spelar match. Tänk på att ”träning är viktigare än match” och att ”matchen är ett av träningstillfällena”.

3 Kostnader Medlemsavgift betalas in snarast av alla, finns info på baik.nu 200 kr/enskild, 300 kr/familj Lagavgift till BAIK (ca 6000:- ) skall samlas in av laget. Ekonomigruppen tillsammans med Henrik S ansvarar för detta. Prata med Henrik S om ni har idéer som kan dra in pengar till laget. Det finns en ny möjlighet i år att dra in pengar. Det genom att sälja att sälja 1933 skyltar till företag som sätts upp på Bergvallen, de kostar 1 933:- och laget får hela summan. Företag som köper får sin loggo på en skylt vid entrén till Bergvallen och den är i strl som en reg plåt på en bil. Lagavgiften skall betalas in enligt följande. Hälften betalas in senast 30/6 och resterande 30/9. BAIK kläder: Henrik S har en beställningslista som vi lämnar in på fre 9/5 . Best görs på träningarna i veckan. Övrigt Kioskvecka: Alla lag har en kioskvecka då man ansvarar för BAIK kiosken. P06 har vecka 22. Henrik S fördelar tider så att vi tillsammans täcker hela vecka 22. BAIK:s fotbollsskola I sommar kommer vi att ha Landslagets Fotbollsskola v25 Måndag 16/6 - Torsdag 19/6, mellan kl 10-15 den är för åldrarna barn födda Kostnad 400kr (plus 200kr för lagad mat fr Kalaskulan). Om ni inte vill att vi lägger upp bilder på er/spelare på hemsida – säg till

4 Spelidé BAIKP06 – intro “Vi skall vara kända som det lag som jobbar hårdast för varandra” Anfallsspel Alla hjälper till att anfalla Våga kontrollera bollen Driv bollen framåt alternativt spela bollen framåt på marken – vi vill framåt Skapa målchans och avsluta genom att i huvudsak utmana, dribbla och finta Var bestämd och beslutsam i alla situationer Skott med insidan eller vrist Försvarsspel Alla hjälper till att försvara Press på bollhållaren med närmaste spelaren I vår spelidé utvecklas vi genom att våga, utmana oss själva och göra misstag!


Ladda ner ppt "Bergnäsets AIK Föräldramöte BAIK P06 2014-05-05."

Liknande presentationer


Google-annonser