Presentation laddar. Vänta.

Liknande presentationer

En presentation över ämnet: "Föräldramöte 2015-03-24 Varmt Välkomna!. Agenda Läget i truppen Säsongen som gått Ekonomi ÖSK-loppet Resultat spelarenkät Nästa säsong Övrigt."— Presentationens avskrift:

1 Föräldramöte 2015-03-24 Varmt Välkomna!

2 Agenda Läget i truppen Säsongen som gått Ekonomi ÖSK-loppet Resultat spelarenkät Nästa säsong Övrigt

3 Läget i truppen Jacke, Elis och Tobbe har slutat Melvin o Elliot har börjat Det gör att vi nu är 23 utespelare och 2 målvakter.

4 Säsongen som gått Träningar 54 Träningsnärvaro 75% Matcher 57 Gjorda mål 331 Insläppta mål 169 Bästkustcupen 1:a(12) Selected team cup näst sist Storvreta 1:a(36) 9:a(64) Distriktsmästerskap 1:a(5) Örebro klass4, 2:a(6) Västmanland klass3, 7:a(10) Örebrocupen ??(36) Bingovinst Dinner safari Fikaförsäljning Sponsring Städning SITA Spelarenkät Coachsamtal Fys-test

5 Ekonomi HittillsBudget Intäkter 120 600 kr85 000 kr Kostnader 82 000 kr92 000 kr Resultat 38 600 kr - 7 000 kr Ingående kassa 13 500 kr Nuvarande kassa 52 100 kr

6 Ekonomi Intäkter BUDGETLagetsUTFALL 14/15andelht -14vt -15 INTÄKTER (tkr) Konto Insamlade pengar 3050Träningsläger6,0 3060Cup36,0 1,5 3071Egen utrustning/material 0,012,50,5 3079Övrigt lagen (div. insättningar)6,0 1,85,0 3213Lagens sponsring15,0 20,0 3451Utförda arbeten15,0 20,80,7 355xFörsäljningar, lagens7,0 21,7 TOTALT INTÄKTER85,0 112,97,7

7 KOSTNADER (tkr) Lagetsdel av utfalletDel i % Träning/seriespel 4012Hall-/planhyror10,03,85,02,5 2,8 38% 4014Licens, försäkring4,01,5 1,6 0,6 38% 4021Anmälningsavgift5,01,91,0 0,4 38% 4023Funktionär, domare8,03,00,2 0,1 38% 4041Lagens utrustning4,01,52,8 1,1 38% 4042Sjukvårds-/förbrukningsmtrl2,00,80,2 0,1 38% 4045Ledarutrustning2,00,8 0,3 38% 4046Lagledning, kostnadsers. 0,0 38% 4047Instruktör, kostnadsers. 0,0 38% 4048Utbildning2,00,8 0,0 38% Delsumma 37,0 9,94,1 5,3 Träningsläger 4052Logi, kost, träningsläger8,04,0 0,0 50% Delsumma 8,0 0,0 Cuper 4061Anmälningsavgift, cup7,0 5,8 100% 4062Logi,kost,deltagarkort, cup47,0 42,0 100% 4069Övrigt, cup 0,05,91,3 7,1 100% Delsumma 54,0 53,61,3 54,9 Övrigt laget 0,0 4071Lagens egna utrustning20,0 20,5 100% 4079Lagen, övrigt 0,00,40,9 1,3 100% Delsumma 20,0 20,90,9 21,8 TOTALT KOSTNADER119,092,184,56,3 82,0 (=lagets kostnader)

8 Ekonomi

9 ÖSK-loppet 23/5 Aktivitet enligt plan Bra intäkt till laget Lagfoto och individfoton till hemsida

18

19 Åka på cup Selected o Storvreta men Storvreta blev ju lite roligare eftersom vi vann! Storvreta Vinsten Vi spelade sjukt bra och vi vann även om vi inte hade turen med oss. Jag tycker nog att Bästkust cupen var roligast för vi hade kul hela tiden och det var vår första cup seger. Alla var glada hela tiden. vinna Storvreta, det var en skön upplevelse. När man har vunnit cuper och matcher och när man har spelat bra när vi vann Stor vreta Att få vinna DM, Bästkust cup och Storvreta Vinna Storvreta cupen, speciellt när jag blev vald till allstar team. Att vinna Storvreta för jag tyckte jag gjorde ett bra arbete i cupen. När vi vann Storvreta. För det var bra stämning när vi vann Det som varit allra roligast var att få spela Storvreta Cup.såklart för att det gick bra och vi vann men också för att det var bra stämning hela cupen o vi hade jätteroligt tillsammans. Att vi vann Storvreta cupen, DM-finalen och att vi har roligt ihop. När vi vann Storvreta Cupen. För att vi spelade bra och det var kul att sova över just den cupen. När vi vann bästkustcupen och storvretacupen för det är ju kul att vinna Storvretacupen. Jag lärde känna killarna bättre. Kul att vi vann cupen. Eftersom jag är ny i laget förstår jag att jag inte fick spela finalen. Storvreta cupen och alla macher vi spelat för alla gillar väll at spela match? vinsten i Storvreta för att det var bra stämmning Storvreta cup för det var bra stämning i laget och alla hade kul och det gick bra för oss. Matcher är alltid kul. Skottövningar på träning är roligt. Storvreta och bästkust, Storvreta var rolig eftersom vi vann den men bästkust tyckte jag var roligast eftersom jag fick vara med och bidra till segern där! Att vinna DM! Stämningen under DM-finalen, musiken, publiken.. Cuperna Man lär känna alla mycket bättre Träningarna! Då lär jag mig! När alla gör sitt jobb Allt. För jag tycker innebandy är kul.

20 Selected.. Vi spelade bra men det gick ändå åt Skogen. När vi fick veta att vi skulle spela om sista platsen i Selected, för att jag tycker att vi är för bra för att behöva spela om en sistaplats. Tycker inget speciellt vart tråkigt, förutom att vi inte gick så långt i Selected Cup. Jag tycker att Selected cup inte var så rolig när det inte gick så bra, man kände att våra kedjor inte matchade med varandra och det var frustrerande pga det. Tror att vi hade gjort det bättre nu. Att vi blev utslagna ur selected. Vi förlorade mot lag vi slagit förut När vi förlorar. Det är mycket som har varit roligt under säsongen så jag kan inte svara något. Det är ju alltid tråkigt att förlora matcher och att inte göra en bra prestation. Att nora vann serien. Och vi kom 2:a Att inte vinna Örebro serien för jag trodde vi skulle vinna den. Om man får en förfrågan att spela så borde man få vara med i alla tre perioderna. Inge kul att sitta ombytt och kolla på. Att jag missade Storvreta!! Att inte bli uttagen till DM-finalen mot Lillån. inget tycker ja har varit dåligt. Att fotbollen och innebandyn krockar När jag spelar match blir jag så nervös så tycker jag inte det är roligt. Jag känner att jag inte kan Inget särskilt inte haft så tråkigt... Asså det finns inget som inte varit roligt i år tycker jag, allt har varit bra! jag tycker att allt har varit roligt Vet inte Det finns inget som har varit mindre roligt för alla saker vi gjort tillsammans har bara varit bra saker. När det inte gått som jag vill. När jag inte orkat hänga med på hårda träningar. När vi mötte Lindersberg, för då är det väldigt mycket tjafs. Att aldrig ha målvakts övningar på träningarna. Att det var så många som har slutat i laget Är att många sturehov grabbar som har snackat om att sluta och då är jag rädd att laget kommer lägga ner.

21

22 Kommande säsong Ambitionsnivå – Träningstillfällen – Seriespel – Cuper – Organisation kring laget

23 Övrigt

24 Låt oss tillsammans göra 2015/2016 till en bra säsong! Tack för idag!!!!!!

Ladda ner ppt "Föräldramöte 2015-03-24 Varmt Välkomna!. Agenda Läget i truppen Säsongen som gått Ekonomi ÖSK-loppet Resultat spelarenkät Nästa säsong Övrigt."