Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Bullerby-Cup 28 (29) Juli-1 Augusti 2010

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Bullerby-Cup 28 (29) Juli-1 Augusti 2010"— Presentationens avskrift:

1 Bullerby-Cup 28 (29) Juli-1 Augusti 2010
Tenhults IF F98/99

2 Alla spelare i laget är anmälda!
Bullerby-Cup Alla spelare i laget är anmälda! I anmälan ingår: logi 28/7-1/8 (ons-sön) Mat från lunch 29/7 till Lunch 1/8 (ej kvällsmål) Transporter mellan förläggning och matcharenor Minst 6 matcher Disco mm

3 Transport till/från Vimmerby!
Bullerby-Cup Transport till/från Vimmerby! Då flera föräldrar kommer att vara med på plats och några inte har möjlighet att vara det, behöver vi veta vilka av tjejerna som behöver skjuts omgående. Detta för att kunna samordna så alla tar sig till och från Vimmerby. Eftersom vi ännu inte vet när vi har vår första match har vi räknat med nedresa till Vimmerby redan under onsdagen.

4 Bullerby-Cup Logi! Logi för spelarna kommer att ske i skolsalar eller liknande och varje spelare behöver därför själv ombesörja att medta sovsäck och luftmadrass eller liggunderlag (Tjockt). Behov av 2 mammor/natt som kan sova ihop med tjejerna! Logi för övriga familjemedlemmar får ordnas av var och en. Eventuellt finns fortfarande platser på campingen, se hemsida.

5 Bullerby-Cup Kost! Har någon av tjejerna någon matallergi behöver vi veta det för att beställa specialkost snarast! Eftersom de måltider som ingår är frukost, lunch och middag, så har vi planerat för att fixa lite kvällsmat själva, då det visat sig att detta behövs. Vi hoppas att de 100kr vi lagt som kostnad/tjej skall täcka detta, annars får vi täcka upp med lagkassan som ju även täcker övriga kostnader!

6 Bullerby-Cup Packning!
Vi kommer att skicka ut en packlista i god tid innan cupen så att tjejerna får med sig det nödvändigaste. Då både tvätt- och tork- möjligheterna är starkt begränsade så ställer det givetvis extra krav på att ha ordning på det man har med sig.

7 Bullerby-Cup Värdesaker!
Då vi inte törs lämna några värdesaker på förläggningen under dagtid, och för att undvika otrevligheter med försvunna saker, så lämnar vi smycken mm hemma. De måste ju dessutom annars tas av under matcher.

8 Förslag? Mötet tyckte c:a 200kr var lagom.
Bullerby-Cup Russelpengar! Det mesta är ju redan betalt via anmälningsavgiften, men självklart vill väl tjejerna själva kunna köpa lite glass, godis mm. Lämpligt är att vi kommer överens om ”lämplig” summa om möjligt, så slipper vi en massa tjafs om det sen! Förslag? Mötet tyckte c:a 200kr var lagom.

9 Bullerby-Cup Familjeaktiviteter!
Det är ju alltid trevligt att göra saker med hela familjen. Under cupen ser vi helst att tjejerna som spelar håller ihop, det är förmodligen nog mycket aktiviteter för gruppen ändå. Skulle ni ändå vilja göra något, förutsätter vi att ni först meddelar någon ledare, så ingen försvinner utan vår kännedom!

10 Bullerby - Cup Kontaktuppgifter
Johan Bexell Robert Vandrén Jan-Olof Wallentin

11 Väl mött till sommarens höjdpunkt!
Tenhults IF F98/99


Ladda ner ppt "Bullerby-Cup 28 (29) Juli-1 Augusti 2010"

Liknande presentationer


Google-annonser