Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Skydda godset med säkerhetsutrustning. Idag finns det bra teknik som kan hjälpa till att finna stulna fordon och stulet gods. Viktigt är att man väljer.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Skydda godset med säkerhetsutrustning. Idag finns det bra teknik som kan hjälpa till att finna stulna fordon och stulet gods. Viktigt är att man väljer."— Presentationens avskrift:

1 Skydda godset med säkerhetsutrustning

2 Idag finns det bra teknik som kan hjälpa till att finna stulna fordon och stulet gods. Viktigt är att man väljer rätt koncept för att nå önskat resultat. -GPS/GSM Teknologin GSM Modem GSM Modem  Det primära är oftast att kunna effektivisera sin verksamhet genom en mängd olika funktioner som systemet kan ge.  Möjlighet att spåra fordonet vid händelse av stöld samt larmhantering ses som något man får på köpet.

3 -GSM Triangulering Idag finns det bra teknik som kan hjälpa till med att finna stulna fordon och gods. Viktigt är att man väljer rätt koncept för att nå önskat resultat. -Radio Teknologin

4 -GPS/GSM, GSM, Radio Målet är att skapa en produkt som under extrema förhållanden kan spåras och återfinnas. Förutsättningar produkt: Inbyggt batteri som håller minst 3 eller mer efter kundens önskemål Litet format och enkel att gömma ”internt batteri=inga kablar” Dubbel teknologi ”GSM/Radio” som tillsammans bildar en överlägsen metod när det gäller spårning och positionering Den skall vara mycket svårt att lyssna av för buset. ”Konfigurerad på ett smart sätt” Testad och kvalitetssäkrad av Stöldskyddsföreningen Tjänsteplattformen: Aldrig låta kunden söka själv med någon form av sökutrustning Detta för att man inte skall utsättas för onödiga risker (eller åker till platsen med bollträ) Spårningen utförs av Guard Systems som har mer än 20 års erfarenhet gällande att bedriva sökinsatser och har verksamheter i 9 länder. Vi utför sökinsatsen i samverkan med

5 Frågeställningar som både är obekväma och ibland svåra att svara på! Är ni intresserade av att återfinna stulet gods? Vem har ansvaret att lägga in spårsändare? Vem står för kostnaderna? Vem gör vad vid en sökinsats? Vad säger försäkringsbolagen? Har Polisen resurser?

6 Exempel på lyckade projekt. Problem med stölder av exklusiva BMW modeller Det är försäkringsbolaget som står bakom BMW försäkringen Tillsammans med If, SOS International och Polisen:s BMW Grupp gjorde man en utvärdering och valde vilken väg man skulle välja för att få stop på stölderna Nytt avtal klart.

7 Resultatet: If:17 100 000 kr Länsförsäkringar:1 880 000 kr Trygg Hansa:2 200 000 kr Folksam:2 100 000 kr Övrigt:5 000 000 kr Värde totalt:28 280 000 kr

8 Nya samarbetspartner

9 Tack så mycket Klas Wassberg


Ladda ner ppt "Skydda godset med säkerhetsutrustning. Idag finns det bra teknik som kan hjälpa till att finna stulna fordon och stulet gods. Viktigt är att man väljer."

Liknande presentationer


Google-annonser