Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vi har gjort ett projekt om hur man kan förbättra ett mobilskal.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vi har gjort ett projekt om hur man kan förbättra ett mobilskal."— Presentationens avskrift:

1 Vi har gjort ett projekt om hur man kan förbättra ett mobilskal.

2 • Vi tänkte så att mobilskalet ska skydda mycket och de har även en inbyggd högtalare på baksidan. Högtalaren har ganska starkt ljud och högtalarna har ett litet skydd på utsidan så att om man skulle tappa de så tål det en del. Skalet är ju speciellt eftersom högtalarna är inbyggda.

3 Det som är lite roligt med skalet är att det är så färgglatt. Vi valde färgerna för att dem var fina och för att de ska var lite roligt att plocka upp skalet och se alla färger istället för att plocka upp ett svart tråkigt.

4 • Det som skalet syftar på först och främst är att de har två inbyggda högtalare som har ganska bra ljud. Skalet skyddar ju såklart mobilen som alla skal gör men detta skalet är tjockare och mycket bättre. Högtalarna är också skyddade av små plastplattor som sitter på utsidan av högtalarna. Skalet är främst till ungdomar. Skalet passar bara till alla mobiler.

5 • Olika färger • Mönster • skyddar • Bra ljud

6 • Vi har jobbat bra tillsammans med produkten. Adrian och Emil gjorde skalet, sågade ut den och limmade ihop den. Kajsa och Rebecca gjorde högtalarna. Alla hjälpte till att måla skalet i olika färger. Vi jobbade bra tillsammans och de gick ganska fort. De blev ett bra arbete.

7 Vi jobbade bra och alla deltog i arbetet på ett eller annat sätt. Alla är nöjda med skalet och vi hade bra sammarbete i gruppen. Vi delade upp arbetet på ett bra sätt så att alla fick något att göra. Det var inte så mycket som var dåligt förutom att vi fick klippa om lite men annars var de bra.

8 • Emil Håkansson Adrian Hallsö Kajsa Bengtsson Rebecca Abrahamsson

9


Ladda ner ppt "Vi har gjort ett projekt om hur man kan förbättra ett mobilskal."

Liknande presentationer


Google-annonser