Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer."— Presentationens avskrift:

1 PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer det. Han hittar det ändå. Han bor i olika hus hela tiden. I din garderob, i köket och i källaren. Hans bästa vän är Orb.

2 SMOCKIZZ Hellu! Jag heter Smockizz och är en liten konstig varelse från planeten Pluto. Mitt namn är ett väldigt ovanligt namn här. Jag bor mellan två städer, Tjockizz och Smalizz. Det är därifrån jag fått mitt namn. Jag fick det för jag är smal om min mage, men jag har stort huvud och armar. Jag har många vänner som jag fick för några månader sedan i skolan. Här går vi bara i skolan tre månader. När det är skola så är det väldigt hårt, man hinner knappt med något annat än plugg, plugg och plugg. Jag har många vänner. Alla som bor här i detta område har fått en magisk sak eller kraft som man verkligen är bra på. Jag fick snällhet och rolighet, så jag får väldigt lätt vänner.

3 BLOPP Hejsan! Jag heter Blopp men kallas för Kramis eftersom jag är väldigt kramglad. Jag bor på planeten Planus. En gång var jag på besök på Jorden men tyckte inte om det. Det var fullt med människor, skräp och avgaser. Här på Planus finns det bara blommor, enhörningar och regnbågar. Jag bor precis under en regnbåge, i en liten sten och jag har en enhörning som husdjur. Den är rosa och heter Rose eftersom jag älskar rosa! Min bästa kompis heter Cweetie och vi bor grannar. Vi leker varje dag och det bästa vi vet är att rida på våra enhörningar längs stranden. Jag jobbar som tandläkare och det är jättekul! Min favorittand är Ludde, för han får aldrig några hål och då behöver inte jag lägga så mycket tid på honom. Då kan jag sitta och prata med Cweetie istället. Alla tror att jag är så himla och gullig men jag kan bli ond! Om någon är taskig mot mig sprutar jag ut gift ur ögat så att de svimmar! Nu vet du lite om mig så nu kan du få en kram! Hej då.

4 SVANTE Hej hopp! Mitt namn är Svante och i 23 år har jag levt som tandtroll. Det är lite speciellt att leva som jag gör. Jag förstör faktiskt tänder. Jag föredrar söndriga tänder för de är det lätt att gräva sig in i. Jag brukar bo i en tand i ca två veckor, sedan byter jag. Mina intressen är tänder. Släkten är stor och finns över hela världen. Då och då kan det hända att man stöter på varandra. Min bästa kompis heter Ludde. Honom äter jag aldrig på. Han är en tand som jag träffade i kungens mun. Då får man passa sig så att man inte tar en tugga för då blir kungen arg. Min kompis Sven blev bortborrad och dog tyvärr. Fast han var rätt jobbig ändå!

5 LUDDE Jag är en tand som lever i min kompis Cweeties mun. Vi är bra kompisar men min allra bästa vän är Svante, som är ett tandtroll. Vi är nog bästa vänner för att han är ungefär i min storlek, kanske lite mindre. Jag bor på planeten Planus. När jag är hos tandläkaren Blopp säger han att jag är hans favorittand. Det tror jag är för att Svante aldrig biter sig fast i mig. Så då behöver inte Blopp lägga så mycket jobb på mig. Cweetie älskar att äta godis och det gillar jag också att hon gör. Egentligen är det inte så bra men eftersom Svante är min bästa vän så har han sagt till hela sin släkt att de inte ska bita sig fast i mig.

6 DOTGIRL Hej, jag heter Dotgirl och gillar allt som är runt som prickar. Idag ska jag för första gången åka till Leos lekland och bada i bollhavet. Jag älskar det. Jag har bara ett ben och inga armar, så vi får se hur detta kommer att gå. Om ni undrar så föddes jag så. Nu är jag framme och ska precis hoppa i bollhavet. Jag blir helt galen av alla runda bollar i olika färger. Jag leker i flera timmar, de ropar nu ut i mikrofonen att det är dags att stänga. Nu har ni fått vara med mig en dag i mitt liv så som jag lever.

7 STINKY Hej! Jag heter Stinky. Jag är en utomjording. Ag har levt hela mitt liv i rymden. Jag älskar att flyga omkring och leka med mina kompisar, men nu har jag förflyttat mig till Pluto. Tidigare åt jag inget men när jag flyttat till Pluto har jag börjat äta några knapriga stenar. Min planet är mysig men ibland är det ensamt. Mina kompisar följde inte med. Jag sover på marken under bar himmel.

8 BLOMMY Jag heter Blommy. Mitt namn säger mycket om mig. Jag älskar blommor. Jag gillar även att laga mat och min favoritmat är pizza. Jag hänger ofta med mina kompisar när jag kan. När jag inte kan vara med dem så jobbar jag mycket i trädgårdslandet. Efter att jag ätit middag på kvällen sitter jag mycket med mobilen. Jag älskar färgen blå. Oftast så är mina kuddar, täcken och tapeter blå.


Ladda ner ppt "PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer."

Liknande presentationer


Google-annonser