Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga."— Presentationens avskrift:

1 Mio min strumpa av Josef och Elin

2 Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga och onda riddar King. Utanför slottet fanns berg där det var en tomte som gjorde svärd. Mio hade en motorcykel, den var svart. Mios pappa heter Bert och var kung.

3 Långt bort låg ett slott där riddar King bodde. Riddar King hade en ond ekorre. Det fanns dinosaurier utanför Mios pappas slott. Nu var det natt och Mio gick ut till Kalle Kaka, det var Mios kompis. De hade sagt att de skulle träffas vid motorcykeln klockan 1 på natten. Där stod Kalle Kaka vid motorcykeln. Helt plötsligt kom en dinosarie.

4 Fort som tusan hoppade de på motorcykeln och körde iväg. Dinosaurien sprang efter och försökte bita dem. – Kalle Kaka skrek snabbare, snabbare till Mio. Mio körde snabbare men det spelade ingen roll för dinosaurien sprang snabbare och snabbare också. - Då skrek Mio. - Ta upp pistolen i min väska och skjut dinosaurien!! Det gjorde Kalle Kaka och sköt dinosaurien mitt i prick så att dinosaurien dog. Då stannade dom, när dom hade stannat såg dom svärdtomtens berg.

5 Men framför berget stod ett stort troll. Som tur var såg inte trollet dom, så dom gick förbi trollet. Sedan gick dom in i ingången på berget. Där inne stod tomten. Tomten sa – Hej jag har ett svärd som kan skära genom metall och sten. Det ska du få och så gav han svärdet till Mio. Det här ska du få, sa tomten och gav Kalle Kaka ett svärd också. Då gick dom ut ur berget och då trampade Kalle Kaka på en pinne så trollet såg dom.

6 Dom hoppade på motorcykeln och körde iväg. Nu åkte dom mot riddar Kings slott. Efter en stund var dom framme. Då smög de fram och såg riddar King. Ekorren såg honom och pekade på dem. Då hoppade Mio och Kalle Kaka fram och slog mot riddar King, men han slog bort svärdet och slog mot dem. Mio skyddade sig och slog riddar King i hjärtat så han dog. Då blev Kalle Kaka och Mio jätteglada och såg sin lillebror och kramade honom. Slut.


Ladda ner ppt "Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga."

Liknande presentationer


Google-annonser