Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Karlsson på taket av Kristine och Simon.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Karlsson på taket av Kristine och Simon."— Presentationens avskrift:

1 Karlsson på taket av Kristine och Simon

2 Lillebror är hemma och har tråkigt.

3 Då kom Karlsson. Lillebror frågade.
- Vem är du? - Jag är Karlsson på taket. Karlsson har en propeller på ryggen, han har brunt hår och en röd tröja och ett par hängslen.

4 - Hejsan vill du följa med mig hem, och vill du sova över också?
- Ja gärna, jag ska bara fråga mamma. - Nej gör inte det. Du kommer inte få. Kom nu, titta mina klasskamrater. Dom är jättesnälla. - Hej! - Hej lillebror. Vart ska du? - Jag ska följa med Karlsson. Jag ska sova hos honom.

5 - Okej vill du följa med oss sen?
- Vart ska ni? - Vi ska till godis landet. - Vi få se, okej. - Okej, Karlsson. Vill du följa med? - Nej, det är dina kompisar. - Men vill du följa med till England på lördag? - Ja gärna, men hur länge ska du vara där ? - I två veckor. - Okej, jag följer med. - Ja godis landet, yeah. Kom killar nu går vi till godisfontänen. - Flygande godispåsar, var?

6 - Hej, jag heter godisclownen.
Jag är den roligaste clownen och jag är gjord av godis. - Okej. - Nu ska jag visa runt i godislandet - Nu går vi. Så fick Lillebror, hans klasskamrater och clownen var sin polkagris. Sen när clownen ätit upp polkagrisen så åt lillebror och klasskamraterna upp godis - clownen. Alla hade kul och sen så gick dom hem. Snip snap snut så var sagan slut.


Ladda ner ppt "Karlsson på taket av Kristine och Simon."

Liknande presentationer


Google-annonser