Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Den svävande kon Uppdrag ><><><><><><><><><>< Den svävande kon är på uppdrag till tomten och sina renar och dom lämnar paket och sen får han ett paket.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Den svävande kon Uppdrag ><><><><><><><><><>< Den svävande kon är på uppdrag till tomten och sina renar och dom lämnar paket och sen får han ett paket."— Presentationens avskrift:

1

2 Den svävande kon

3 Uppdrag ><><><><><><><><><>< Den svävande kon är på uppdrag till tomten och sina renar och dom lämnar paket och sen får han ett paket också. Han får en koskälla.

4 Till tomtens hus ><><><><><><><> Tomten och kon var på väg hem och då drack dom choklad framför tomtens brasa. Tomten berättade att hans koskälla kunde kalla på hjälp.

5 Kon får en stuga ><><><><><><><><> Kon får en stuga av Tomten. Han får en stuga med jacuzzi, ett bubbelbadkar, en bastu och en 100 tums tv. De har utsikt över polkagris landet. Direkt efter han hade fått stugan gick han och tog ett bad och sen bastade han.

6 Kon och Tomten ska på picknick <><><><><><><><><><><><> Kon ska på picknick med Tomten och dom tar med sig varm choklad och saft och mackor och renarna sen börja dom bygga snöhus och grottor o sånt sen lekte dom snö krig.

7 På väg hem ><><><><>< Den svävande kon var på väg hem från Tomten och träffar på en tomtenisse som är vilse och kon ville hjälpa honom men vet inte bara hur. Sen kom han på att hans koskälla kunde kalla på hjälp. Tomten kom med renarna och rädda nissen och sen fråga tomten om han ville ha skjuts hem till ladugården då svara kon : - ja. sen åkte dom till kons ladugården och då kom alla hans vänner.

8 ><><><><><><><><><><><><><><><> AV Filip och Anton ><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><> <><><>Godnatt<><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><> <><><><><><><><><><><><><><><><>


Ladda ner ppt "Den svävande kon Uppdrag ><><><><><><><><><>< Den svävande kon är på uppdrag till tomten och sina renar och dom lämnar paket och sen får han ett paket."

Liknande presentationer


Google-annonser