Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han."— Presentationens avskrift:

1 Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt
Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han vill kyssa henne. Måns och Emma är på Bio sen måste han gå hem helt ensam. Det är inte bara Emma som är kär i måns det är Nanna också, inte bra. När Måns och Emma ska bada har hon inga trosor på sig. Lättläst

2 Brott på nätet Av Christina Wahldén Lisa har skrivit till Ronja på Facebook. Ronja vill inget hellre än att bli kompis med Lisa. Men där står bara ett ord. Ronja läder det om och om igen. Tjockis!

3 En tjuv utanför dörren Av Ellen Holmboe Filip M. Lund är en hemlig agent . Därför måste han läsa tidningen var dag. Men en dag kommer den inte. Filip måste lösa fallet med den försvunna tidningen. Lättläst

4 Du och jag, Agnes Bente Bratlund Agnes och Maja är kära i Daniel fast de är bästa vänner. Agnes tycket att Maja alltid får som hon vill. Agnes börjar förstå att hon också kan få som hon vill, bara hon bestämmer sig. Lättläst

5 Anden i glaset Av Ewa Christina Johansson Juni, Fanny och Stella har föräldrafritt. Fanny vill att de ska testa anden i glaset nu när åskan mullrar så kusligt ute. Åskknallarna ekar genom huset när blixtarna far över himlen. Först blinkar lamporna sen blir det helt mörkt. När strömmen kommer tillbaka är Stella borta.

6 Berts fejsbok Av Sören Olsson och Anders Jacobsson
Bert och Åke tävlar om vem som har flest vänner på Facebook. Men Bert blir sur när hans flickvän Shirin lägger ut bilder på sig som massor av okända killar svarar på. Och ännu svårare när mamma, pappa och mormor skaffar konton på Facebook.

7 Vilse i fiendeland Av Mikael Salmson och Lars Sundström Emrik är i fara då han ensam befinner sig i okänt land. Han möter tre tekitiska krigare som verkar vara ute efter hämnd. Om de avslöjar vem han är, är det ute med honom. Hur har han hamnat här? Han måste kommit vilse i fiendeland.

8 Törnrosens nyckel Av Tone Almhjell
Linn är säker på att det är något fel i huset. Det är frost i rabatten när det regnar. Klockorna tickar långsammare. Linn får nyckeln ”Törnrosen” som går till en dörr i källaren, den leder in i världen Sylver. Där finns Rufus, musen hon begravt i trädgården under rosenbusken. Tillsammans försöker de rädda Vinterprinsen innan solen går upp.

9 Vargprinsessan Av Cathryn Constable
Sophie drömmer om att vara någon som alla ser. På skolresan i Ryssland lämnas Sophie och hennes kompisar på tåget. De räddas av en prinsessa Anna Volkonskaja som tar Sophie till sitt förfallna vinterpalats. I vintermörkret omgiven av ylande vargar förstår Sophie att det angår henne på ett speciellt sett.

10 Hittehunden Av Gull Åkerblom Del 3 i serien ”På andra sidan grinden”
Nell ska intervjua två flykting pojkar när någon skjuter genom fönstret. Samir som är yngst får panik och springer sin väg. Kan Ellei hitta honom? Hon åker till Tom och Iris. På vägen hittar hon en påkörd hund. Tänk om den kan bli hennes.


Ladda ner ppt "Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han."

Liknande presentationer


Google-annonser