Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Linux Uttagningen Av Maths Claesson Del 1.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Linux Uttagningen Av Maths Claesson Del 1."— Presentationens avskrift:

1 Linux Uttagningen Av Maths Claesson Del 1.
Linux högsta önskan är att bli rymdpilot och navigera i rymden efter okända planeter. Pappa blir arg när han drömmer i stället för att plugga matte. De grälar nästan jämt sen mamma flyttade. Till sommaren ser det ut att bara blir att sitta inne och plugga, men då…

2 Eviga glömskans allé Av Ritta Jacobsson
Alexa är sexton, hennes mamma volontärarbetar i Afrika. På en fest träffar Alexa Rasmus, en riktig drömkille. Hennes mormor avslöjar en mörk hemlighet. Alexa läser i tidningen om rån på åldringar och då känns inte mormors strandvilla trygg.

3 Fågelbarn Av Christina Ljungqvist
Hanna hade två bröder Samuel och Jens. Samuel känslig och Jens tvärt om. De är båda borta nu och det är Jens fel. Kanske Hanna kunde ha stoppat det som hände. Är det därför Jens kommit tillbaka för att hämnas?

4 Homecoming Queen Av Moa Herngren
My är utbytesstudent och hamnat i en håla Owensville i en kristen konservativ familj. De ger henne nästan ingen frihet alls. My känner sig vilsen och annorlunda fast hon spelar med så gott hon kan. Men ändå blir hon vald till Homecoming Queen.

5 Millan Sveket Av Pia Hagmar
Millas högsta dröm är att få en egen häst. En dag kommer pappa hem med Zorro, en liten shetlandsponny och inte alls vad Millan tänkt sig. Millan får höra att det finns en häst att rida men ägaren vill ha Zorro i utbyte, vad ska pappa säga. Vem ska hon svika pappa eller sig själv?

6 Hemma kanske inte är en plats
Av Lin Hallberg En olycka får Sara att minnas sin barndom i Argentina. Där var alla barn lyckliga tillsammans. Allt tog ett tvärt slut och Sara vet inte varför. När försäkringspengarna kommer köper hon en biljett till Buenos Aires. Hon måste få reda på vad som hände.

7 Två eller tre saker jag glömt berätta för dig
Av Joyce Carol Oates I en skola för högpresterande elever kallas Merissa för den perfekta för att hon är det. Hon har bästa betyg och är snygg. Hennes pappa lämnar familjen. Merrissa med vännerna Nadia och Think kommer att förändra allt.

8 Hemligheternas rike Av Kristin Cashore De utvalda del 3.
Bitterblue dotter till onde kung Leck. Hon blev drottning när hon fyllt tio efter faderns död. Hon kämpar för att få riket på fötter. På nätterna är hon ute på gatorna där möter hon tjuvar som har lösningen till Lecks makt. En av tjuvarna blir betydelsefull för henne.

9 Bränd P.C. Cast Del 10. När Neferets ondska avslöjat för Högsta rådet kan Zoey och hennes gäng äntligen få hjälp att försvara sin skola. Det gäller för Zoey att vara snabbtänkt och lita på sin intuition, hon har god hjälp av alla sin vänner.

10 Saeculum Av Ursula Poznanski Thriller
Saeculum är namnet på ett rollspelssällskap som endast spelar om 1400 talet. Bastian är kär i Sanna som tillhör Saculum och vill att Bastian blir medlem. Han blir inbjuden till en 5 dagars rollspel och han följer med till en okänd plats. En plats där ingen kommer levande ifrån, säger sägnen.


Ladda ner ppt "Linux Uttagningen Av Maths Claesson Del 1."

Liknande presentationer


Google-annonser