Halloj! Hoppas att allt är bra med er där hemma. Här borta hos oss är det ungefär som vanligt. Vi har bytt Grenadinerna mot St Lucia och jobbar oss sakta.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

Det första du bör göra är att rita horisonten
easyresearch. se/s. asp Varför?
Sätt kryss vid ett av följande alternativ:
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
“Tänk över det här...” Klicka med musen för att se bildspelet...
Vi ser ingenting nytt… vad har ni gjort egentligen? Jo… det är såhär…
Explorer of Sweden December 2009 bildspel nr. 14 ”Pura Vida” December 2009 bildspel nr. 14 ”Pura Vida”
First Class Arken - Introduktionskurs
Välkommen till sluta röka för gott! SLUTA RÖKA Dokumenterat hög effekt i kliniska tester DEMO.
IPad grundkurs.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.
PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.
”Jag har ställt en dörr öppen…”
Spänst 5 Veckors program för att förbättra din SPÄNST
En genomgång av spelet: Dubbelkrig-Grön
Les meilleures photos de
SSQ12-B Instruktioner Namn Datum Ålder
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen
Blinka lilla stjärna Blinka lilla stjärna där,
Ett Brott Är Ett Brott... Av Lovisa Wirdemo.
Inte Barbuda denna gång utan: Bermuda. Efter lite knappt åtta dygn till havs kommer vi fram till Bermuda. Bermuda Harbour Control ger oss tillstånd att.
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.
Hejsan! Nu har vi korsat en liten snutt av den hiskeliga Atlanten och landat på Nordirland.
Positiva tecken - de som funderar över olika existentiella frågor har ökat från 20% till 30%. - de som ägnar sig åt korta stunder av kontemplation och.
Hur bör samhället organiseras
Projekt pinnar.
Kronologiskt: Här kommer nästa bildspel: Canouan och Mustique är mindre öar och St Vincent är den största, själva huvudön, i Grenadinerna.
God Kharma! Detta är en kort men trevlig läsning. Njut! Det här är vad Dalai Lama har att säga inför Allt tar bara några få sekunder att läsa och.
Ålder Namn Datum SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jag använder en hörapparat (vänster öra) Jag använder en hörapparat (höger öra) Jag använder två hörapparater.
Halloj igen! Här kommer lite försenade bilder från ett kort stopp på Dominica, ett lite längre på Iles des Saintes och ännu ett kort på Guadeloupe.
Syftet med en personlig handlingsplan
Hejsan! Nu har vi kollat in St Lucia under drygt en vecka. Vi har gjort tre stopp. Soufriere i söder, Marigot Bay ungefär mitt på och nu senast Rodney.
ERGONOMI Vad är det?.
Jag vill gärna att du kommer över på en liten afterwork-öl, ta gärna med dig familjen eller några vänner och titta in.
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Isla de Coco. Gunther tyckte oxå det war wunderschön att vara framme ! Gunther tyckte oxå det war wunderschön att vara framme ! Våra två ankringsplatser.
Sektorn för Socialtjänst
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
Jag vill känna mig som en kvinna En modern saga. På en flygresa över atlanten kommer planet in i en riktig storm. Turbulensen är hemsk och det blir ännu.
HJÄRNGYMPA.
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
Är du 40-, 50-, 60- eller 70-talets barn......??? Hur har du KUNNAT överleva?
LAND I SIKTE!!! Efter 28 långa dagar till havs är vi äntligen framme i Karibien och här kommer storyn om hur vi tog oss hit.
Super Yacht Skolan En distanskurs för dig som känner att du saknar grunderna för hur man bedömer om en båt är en Super Yacht eller inte.
Av: Elin, Alva, Emilia, Joel och Rasmus
Hejsan! Nu har vi varit några veckor på Trinidad. Vi har bland annat roat oss med några djungelturer men kanske framför allt med den stora karnevalen.
Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Erbjudande: kilo på fem dagar kilo på tre dagar. (Ej nybörjare) kilo på en dag! (Obs! endast för proffs)
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Hinduism Många gudar Astrologi Reinkarnation Karma Meningen med
Arbete med avsnittet pågår Utdrag ur utkast Kenneth Flood Alf Susaeg utdrag#1.
Bildspel nummer 2 Håll i dig, här kommer det!. Bateau Bay på nordöstra Tobago. Här blev vi liggande ungefär en vecka. Shipwreck Bar Kanonsnorkling Mare.
Den magiska dörren.
Fakta om Sverige Sveriges största landskap är Lappland. Det minsta landskapet är Öland. Det landskapet som har mest befolkning är Uppland och det landskapet.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Den magiska dörren.
DU GAMLA, DU FRIA Du gamla, du fria, du fjällhöga Nord, du tysta , du glädjerika sköna! Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord, din sol, din himmel, dina.
Hej igen! Grenada eller kanske framför allt Carriacou med omnejd var fint!
Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
Studiematerial till ”prov”-provet i biologi
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Fina platser att besöka
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Presentationens avskrift:

Halloj! Hoppas att allt är bra med er där hemma. Här borta hos oss är det ungefär som vanligt. Vi har bytt Grenadinerna mot St Lucia och jobbar oss sakta norrut. Här kommer lite bilder från Canouan, Bequia, Mustique och St Vincent i norra Grenadinerna. Vi börjar med Bequia även om Canouan kronologiskt sett ligger före.

Det finns två vikar att ankra i på Bequia Det finns två vikar att ankra i på Bequia. Detta är den största och bästa. Admiralty Bay på sydvästsidan. Port Elisabeth som huvudstaden heter ligger ganska precis på 13 grader nord.

Port Elisabeth är en trevlig stad Port Elisabeth är en trevlig stad. Det finns många mysiga restauranger längs stranden.

Hmmm. Har den Bequianska armen posterat en av sina lastbilar här Hmmm. Har den Bequianska armen posterat en av sina lastbilar här? Eller har bilskroten uppfunnit en strutslösning på slutförvaringsproblemet? Kanske är det istället för lack eller så är det en fanatisk trädgårdsmästare äger fordonet?

På Bequias ostsida ligger Hope Bay På Bequias ostsida ligger Hope Bay. Fin strand men besvärlig att ta sig till. Garanterat ingen trängsel!

Det finns gott om kokosnötter i Hope Bay Det finns gott om kokosnötter i Hope Bay. Här kommer kokosnötskolans uppgraderade version 1.1. Hur du lättast bryter dig in i din kokosnöt. Steg 1: Börja med att leta upp en fin nöt. Skippa de gröna som sitter kvar på palmen för de är inte lika goda som det torra bruna på marken. Skaka nöten för att höra om det finns någon kokosmjölk inuti. Skvalp! Denna är det ingen ide att skaka!

Steg 2: Leta upp en lagom stor sten och placera din nöt stadigt i sanden med den spetsiga änden uppåt. Steg 3: Kasta stenen på nöten så hårt du kan. Med lite tur så spricker höljet i tre delar som är relativt lätta att avlägsna. Zooooom Crack!!!

Så där ja! Nu har du en nöt som du antingen kan dricka och äta* eller… * För instruktioner om hur man öppnar själva nöten hänvisar vi till kokosnötskolans version 1.0 som vi tidigare skickat.

…spela ett parti Beach Boule med. Färdigspelat

På Bequia finns en privat anläggning för uppfödning och bevarande av havssköldpaddor. Detta är den hotade Hawksbill sköldpaddan. De små filurerna är ungefär 6 veckor gamla medan den stora är ca 6 år.

Det är flaket som gäller Bequia är en ganska så lugn och fridfull ö. Det finns inte så jättemycket att se och göra men man kan ju alltid ta en taxitur eller besöka barberaren. Undrar om han kan några andra frisyrer än rastaflätor? Mikrofonfrilla kanske, om man ska tro skylten på dörren… Det är flaket som gäller

Eller så slappar man helt enkelt i skuggan.

Ja, det var Bequia det! Nu över till Canouan, Mustique och St Vincent. Detta är den schyssta relaxavdelningen på Old Fort med utsikt över Atlanten, Canouan och Mustique.