Studentexamen Högsby utbildningscenter 2001/02.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Elisabeth Beijer, FoU i Väst/GR Karin Olsson, RFHL-Oberoende Göteborg
Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Det första du bör göra är att rita horisonten
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Välkommen till sluta röka för gott! SLUTA RÖKA Dokumenterat hög effekt i kliniska tester DEMO.
”En barnstol är en utav stolarna runt bordet, ingen tron.”
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
HAKIR (handkirurgiskt kvalitetsregister) Ett samarbete mellan Södersjukhuset AB Linköpings Universitetssjukhus Skånes universitetssjukhus i Malmö Uppsala.
Kamratstödjar konferens 5/ Dagen startade för kamratstödjarna när de anlände till Munkedals folkets hus. Kamratstödjarna blev incheckade och fick.
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.
Nu börjar ett nytt tema i år sju!
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
Sagan om Gregor Mendel och hans blommor
Demokrati.
Les meilleures photos de
SSQ12-B Instruktioner Namn Datum Ålder
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Högtidstal Retorik.
Kanske Gud vill att vi ska träffa några människor som är fel för oss innan vi träffar den som är rätt, så att vi är medvetna om hur tacksamma vi ska vara.
RADIO LULEÅ Luleå Närradio förening. Lite fakta  Närradiosändningar startade i Sverige under april  1995 fanns 150 sändarområden där 1200 föreningar.
Det va en gång en katt och hund del 1
Levnadsregler Levnadsregler är regler inom olika religoner som säger vad du får äta,dricka,döda, hur du ska leva som en god troende osv…
Minna Hedberg Hjort och Melwin Eklund
God Kharma! Detta är en kort men trevlig läsning. Njut! Det här är vad Dalai Lama har att säga inför Allt tar bara några få sekunder att läsa och.
Min första kontakt med arbetslivet
Om du vill att dina barn ska bli kloka, läs sagor för dem Om du vill att dina barn ska bli kloka, läs sagor för dem. Om du vill att de ska bli.
Hejsan! Nu har vi kollat in St Lucia under drygt en vecka. Vi har gjort tre stopp. Soufriere i söder, Marigot Bay ungefär mitt på och nu senast Rodney.
Stärk Din självkänsla Workshop – Studenthälsan
VIVA – sett föräldrar bråka eller själv blivit slagen GRINDEN – mamma eller pappa med psykisk ohälsa BIG – mamma eller pappa med missbruksproblem BARNBYRÅN.
Prestationsg lädje - OM KONSTEN ATT MÅ BRA OCH PRESTERA VÄL Johan Plate Friskportarna Hallsberg 2013 Johan Plate.
Huvudsatser och bisatser
Tungt och lätt… varmt och kallt.
Flickors psykiska ohälsa
Ansvalningsprocess Newtons avsvalningslag T’(t)=-k(T-Tr) T’(t) beskriver föremålets temperatur som funktion av tiden. k är avsvalningshastigheten i varje.
Det var en gång en drake som hette Nidaros
Den magiska dörren.
Islam.
Behandlas varsamt! Spädbarn är otroligt starka men samtidigt mycket sköra Centrala Barnhälsovårdsenheten Göteborg Lena Holmberg.
Grävling Grävlingens spår liknar en mycket, mycket liten människofot.
Medveten nävaro Du kan öka din förmåga att göra det bästa av varje situation. Du minskar ditt automatiserade sätt att reagera och ökar din valfrihet och.
Föräldrautbildning Innehåll Generellt Före träning På träning Före tävling På tävling Coachning Regler RF:s Anvisningar för Barn- och ungdomsidrott.
Marie Roslund, Rusksele skola, Rusksele –
Nu ska vi börja med Subtraktion.
Det va en gång en katt och hund del 1
KEMI Vad är det egentligen?.
Kemi finns överallt runtomkring oss.
STUDIETEKNIK.
Konsten att samtala och leda ett samtal. Att vara en god samtalare och lyssnare Tittar på den som talar Spinner vidare på vad andra säger Håller sig till.
Barnkonventionen Regler om att alla barn i världen ska ha det bra Av Ordbild och ”BK för alla”: information om Barnkonventionen Sida 1av 7 Lyssna.
SATSLÄRA En mening kan bestå av en enda sats. En mening kan också byggas upp av två eller fler satser som binds samman.
Träna svenska A och B Häfte 7 Klockan Familjen Alm s dag.
Right Choice Management
Hur får du lantbrukaren att lyssna?
Veckans fördjupning handlar om ett djur. Vet du vilket
Marie Roslund, Rusksele skola, Rusksele –
Huvudvärk eller huvudverk?
Huvudvärk eller huvudverk?
Spelarmöte F-11 Välkomna!
Företags-namn Produkter och tjänster
Dagens ledtråd: En kramgo vän.
Elisabeth Beijer, FoU i Väst/GR
PÅ VECKOSLUTET... DET KÄNNS... TILLSAMMANS MED...
Ramadan.
Hur får du lantbrukaren att lyssna?
Islam.
Fasta.
Tonåren är en väldigt speciell 
Den enskilde vårdtagarens upplevelse av distansmöten
Presentationens avskrift:

Studentexamen Högsby utbildningscenter 2001/02

Underskatta inte värdet av att göra ingenting av att bara ströva omkring alldeles ensam lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra. Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre. Puh säger: