Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det va en gång en katt och hund del 1

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det va en gång en katt och hund del 1"— Presentationens avskrift:

1 Det va en gång en katt och hund del 1
Det va en gång en katt som gick till stan och då så fick hon mycket godis men en hund hatade katten så en dag så bestämde hunden sig att låtsas va katten men dem trodde inte på de så han fick ingen godis bit så han blev jätte arg så han gick hem.

2 Katten och hunden del 2 Hemma sa han till sig själv jag ska lotsas va vän med katten men katten sa nej då sa hunden jag ger dig godis men hon sa jag äter inte hund godis jag ger dig vanlig godis nej jag måste äta katt godis sa katten men han försökte se ut ledsen men hon sa nej.

3 katten och hunden del 3 Katten tog in hunden i hennes kontor då fanns det mycket godis hunden åt allt o gick hem katten blev arg och gick till hundens hus hon knakade han bara ingen hemma.

4 Del 4 Sen sa hon öppna dörren tack så han öppna dörren han sa vad vill du katten sa jag vill att jag ska säga att du ska skärpa dig innan jag slår dig lilla hund sen sa han förlåt jag gör så för att jag vill också ha godis.

5 Del 5 Så han berättade varför han gör så sen blev han så arg att han blev ledsen att han reste till Canada men hon sa ingenting sen när hon skulle ut träffa hon en annan katt som sa vad gör du i min kusins hus katten sa din kusins hus han håller på att packa va.

6 Del 5 Sen när han skulle ut för att resa till Canada då sa hon förlåt du kan inte resa det är bara det att jag blir så arg han sa till henne jag reser inte på ett vill kåd att du hjälper mig att bli som dig och då sa hon okej

7 Del 6 sen när han var som henne så han fick ett eget kontor som var bredvid hennne


Ladda ner ppt "Det va en gång en katt och hund del 1"

Liknande presentationer


Google-annonser