Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig."— Presentationens avskrift:

1

2 ÄVENTYR MED HÄSTARNA

3 Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig för att rida uppför backen för att titta efter om de kunde se stallet. När De kom upp på kullen så såg de en jättestor grotta, som de blev nyfiken på. Martin gick in i grottan men där var det kolsvart och han kunde inte se någonting. Filippa stod utanför och såg till hästarna. Martin kom ut och Filippa frågade. -Vad var det i grottan? - Det var helt kolsvart och jag såg ingenting, svarade Martin. Martin och Filippa red hem och sadlade av hästarna.

4 Martin Lediga dag Martin var jätte glad han hade sin lediga dag han var med Nosi Boy hela dan. Filippa va med sina tjej kompisar hela dan och skulle ha pyamas party och sova över hela natten. Martin var och hämta hö till Nosi Boy. Nosi Boy var hungrig höet var slut efter 5 minuter sen gick Martin ut och longskera Nosi Boy. Sen då dem gick in till stallet var Nosi Boy helt svettig så Martin duscha Nosi Boy. Sen fick Nosi Boy gå in i boxen.

5 Kapitel 2 DÖ INTE! Nästa dag var inte rolig för att Nosi boy mådde inge bra. Martin ringde till Filippa och Martin sa, - Nosi boy mår inge bra, kom nu snabbt så tar vi honom till veterinären. - okej sa Filippa jag kommer så snabbt jag kan. - bra sa Martin. Filippa kom en timme senare för hon var i Sandviken och hälsa på sin mormor. Martin och Filippa tog Nosi boy till veterinären.

6 Nosi Boy nej Då dem kom till veterinären fick de vänta ett tag sen kom veterinären. Dem gav honom med hö och vatten. Sen sa dokton ni får åka hem med honom men på ett villkor har ni en annan häst hemma så låt båda vara inne hela dagen och vila.

7 Städa i stallet När dom har vilat gick de till stallet och städa. Ägaren Martin mocka boxen, medans Martin mockade boxen så gick Filippa med hästarna till extraboxarna och de fick stå kvar och äta.


Ladda ner ppt "ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig."

Liknande presentationer


Google-annonser