Oaxens BK; Vision och långsiktig utveckling. Förslag, styrelsen dec 2010.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Region Värmland Kunskapsutveckling i Socialtjänsten REGIONALA STÖDSTRUKTURER i ett större sammanhang.
Advertisements

Att identifiera och utveckla ledare
AKTIESPARARNA ÖSTERSUND Presentation
Välkomna till Höstkonferens Svenska Skyttesportförbundet Så här tänker vi dagen…. •Vad har hänt i processen så här långt? •Välkomna.
Västerås golfklubbs framgångsrecept ”Från idé till verklighet”
Charmtrollen är våra allra yngsta deltagare och där innebandyn ännu inte är i fokus. Tanken är att bli barnens första kontakt med organiserad idrott, känna.
Föräldramöte F-05.
DISTRIKTSMÖTE 25 – 26 MAJ 2013 sundsvall MEDLEMSKAP
Dagens och framtidens seniorer och deras framtidsförväntningar
IKHP-friidrott Träningsläger 2010.
Nationell besökshantering
FJÄLLVÄRLDEN! KOMPETENS! RESPEKT!. Snöskoterns roll för turismen och regional utveckling utifrån den Nationella Strategin 2020.
Post Girots Vänner PGV Verksamhetsplan 2014.
SPF ARVIDSJAUR Norrbotten C:a 150 medlemmar MEDLEMSAKTIVITETSFÖRNYELSE (MAF-12)
Välkommen till Vision! September 2010 September 2011 Beslut Namnsajt 26/10 11:16:29 Fokusgrupper och tester Design Produktion Juridik.
Informationsmöte Akademi Gul och Blå. Innehåll möte Organisation Organisation HTK:s syn på grupp planering, träning mm. HTK:s syn på grupp planering,
Sammanställning från Idrottsenkäten 2009 Totalt 344 svarande.
Svenskt Friluftsliv har till uppgift att bevara och utveckla förutsättningarna för det svenska friluftslivet Stärka friluftsorganisationernas långsiktiga.
Välkomna 1. SH Ekonomi Resultat 2010 Sysse Hardenby Distriktskassör
 Erbjuder alla orienterare tävlingsarrangemang med hög kvalité  Erbjuder klubbens alla medlemmar utvecklande, roliga och väl arrangerade träningar under.
Bild 1 Välkomna! Lärarhandledning: 1.
 Tullinge SK Verksamhetsidé Värdegrund Vision. Tullinge SK, Verksamhetsidé Tullinge SK erbjuder aktiviteter inom orientering, mountainbike och längdskidåkning.
Gumbalde GK 2 april 2010 Mentometer 15 deltagare varav 10 från arbetsgruppen.
Ungdomssatsning Syfte Behålla ungdomar 15+ Få dem att känna sig välkomna på tävlingar Skapa en grupp för ledar-rekrytering i klubbarna och distrikt.
ETT GOLFSVERIGE I FÖRÄNDRING ANDERS HAMMARSTRÖM. Läget i Golfsverige Mellan 2003 – 2008  Tappat 30% juniormedlemmar  Tapp i alla åldrar upp till 40.
10 b Motion 2 – Samgående med Svenska båtunionen (SBU) Beslöts att bifalla motionen med följande tillägg: Styrelsen ges i uppdrag att bilda en arbetsgrupp.
BTK Ratic har sin hemvist i Harplinge strax norr om Halmstad
Nästa steg för Luleå Simsällskap  Föreningen har gjort en 3-årig verksamhetsplanering för kommande utveckling  Definierat mål och krav för.
Inledning Initiativet till värdegrundsarbetet kommer från de tio medverkande idrotter i Göteborg som började diskutera möjligheten för barn att prova flera.
Välkommen till årsmöte 2013 Svensk Tennis Väst. Dagordning Genomförande av årsmöte Gratifikationer Tack till förutvarande i styrelsen Avslutning av årsmötet.
Hur gör vi golfen attraktiv för barn och ungdomar?
Så ser det ut i Skåne – problem och möjligheter, Att välja jämställdhet Christian Lindell
Värderingar En värdering är egentligen ingenting annat än en personlig uppfattning om hur bra eller dåligt någonting är eller om vad som är rätt eller.
KSSS övergripande strategi
Så hänger det ihop VISION VÄRDERINGAR MÅLBILDER
Ortsutveckling Bettna Stormöte den 9 oktober 2013 Välkommen!
Vattnet, vår viktigaste resurs!  Vi dricker samma vatten som dinosaurierna  Alla kommande generationer kommer att dricka samma vatten  Utan vatten inget.
1 ATK’s nya träningsgrupper – hösten 2010 Informationsmöte Agenda: Bakgrund - Varför ändra i våra träningsgrupper? Vilka ändringar är gjorda.
Föreningar-medlemmar- verksamhet Ledarkursen 2011.
TENNISCENTER STOCKHOLM SWEDEN. ” Behovet att kunna skapa en utvecklande träningsmiljö för våra duktiga ungdomar är påtaglig annars riskerar ett helt kulturarv.
Bakgrund -Generationsväxling Personalbrist Över 20% går i pension -Efterfrågan på personal inom vård och omsorg med utbildning både på gymnasial.
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
JH Skyttesportförbund Agenda VadTidVem Inledning/presentation 10 minJH SSF/Leif Fakta om idrottsrörelsen Sverige och i länet 30 minLeif JH.
Utvecklingskonferens Eskilstuna september 2013 Redovisning - föreningsenkät.
Sid 1 | Lantbrukarnas Riksförbund LRF:s Företagarcoacher.
KAPPSEGLINGS- SEKTIONEN  Kappseglingssektionen vill sporra kvinnor att kappsegla och få kappseglingsrutin.  Vi vill stimulera till ett ökat intresse.
Utbildningsplan för Arvika Volleyboll Syftet med planen fram till 2011: Att klubben alltid skall ha minst den kompetens vad gäller tränare,
I ponnycupen åker en ridskolas elever till en annan ridskola för att tävla på deras ponnyer. Det är samma ponnyer som går för båda lagen. Antalet matcher.
Definition Vård- och omsorgscollege är en samverkansform på regional och lokal nivå mellan utbildningsanordnare och arbetsliv inom vård och omsorg.
Lyckeby BTK Vision/Mål/Aktiviteter
MBK – presentation och framtid Välkomna!
Ockelbo Basket STRATEGI “BACK ON TRACK ”. Ockelbo Basket VISION  OBK SKA BEHÅLLA OCH VIDAREFÖRÄDLA DET STARKA VARUMÄRKET SOM ÄR ETABLERAT SEDAN.
Socialt entreprenörskap i ideell verksamhet En studie om de aktiva eldsjälarnas motivation och drivkraft som gör skillnad i samhället.
UC+, vad är det? - UC+ är en förkortning av Utvecklingscentra Plus. - UC+ är en del av Utvecklingscentra Uppsala, en operativ enhet i samverkan med Upplands.
Verksamhetsplan Värdegrund Jönköpings Läns Skol Idrottsförbund skall stå för glädje, gemenskap och demokrati där alla skolidrottsföreningar.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Hemsidans funktioner Lägga in spelares uppgifter Informationsspridning Lok-stöd, statligt stöd.
Verksamhetsplan 2013/ Johan Österman2013/2014 Beslutad av styrelsen
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
Föreningssmart Umedalens IF 2017.
Inspiration och idéer från klubbkonvent 2017
Talangutveckling Ungdom
Skogås-Trångsunds FF Ledarmöte
1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
P06 Föräldramöte
Här kommer vi att titta lite på hur vi vill arrangera JSM i framtiden, då vi har upptäckt att det är väldigt få klubbar som är intresserade av att ta sig.
Målstyrning Kungälvs Brukshundklubb
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Presentationens avskrift:

Oaxens BK; Vision och långsiktig utveckling. Förslag, styrelsen dec 2010

Vision: ”Oaxen BK – Ostkustens Pärla” En aktiv och välfungerande klubb med mycket gott renomé som lockar båtmänniskor med ett genuint intresse för båtar och båtliv är OBK 50% större än idag (i antal medlemmar). BJÖRNÖ Tydliga kriterier för medlemskap: Introduktionsbrev mm SKANSSUNDET IMAGE JOLLEEVENTRC SEGLING MOTOR Mastskjulet. OBK är absolut inte en ”gubb-klubb” utan lika attraktiv för tjejjer, kvinnor, barn och ungdom Det är kul att arbeta med OBK, tydligt uppdelat ansvar, arbetsplikt är avskaffat som motivationsfaktor. OBK går från lite anonymitet till att bli hetare. OBK är känt för att vara en fartig klubb. Vi jobbar med vår image och marknadsför oss mot riktade grupper. Till OBK söker sig båtmänniskor som vill vara delaktiga i en aktiv klubb. Efterfrågan att komma med är tydligt större än vad vi kan erbjuda plats. Socialt utrymme: Orangeri eller inglasat uterum. Septitank tömning. Vi tar upp båtar i egen regi: Slamkrypare eller motsvarande Tillbyggnad av motsvarande 25 platser. Arbetsbåt: ”Skenande skithus” Vi delar Björnö med annan klubb som saknar klubbholme Barnvänlighet! Poker Run: Notholmen, Axvika Holmar, Arkholmarmna, Björnö, Fifong, Marinan. Bastu: Enklaste modell, finansiering med frivilliga bidrag. Flytbryggan förlängs för att ge plats för fler gästande båtar. Dansbanan är tillbaka. Träbåtsfestival: Forslunds Minne Björnö är en välkänd gästhamn dit båtfolk känner sig välkomna. Minst 400 gästande båtar per år utöver OBK! Stabil grupp barn och ungdomar. Veckovis segling, läger och lokal tävling. 10 jollar 20 båtar på Kräftköret, utlyst regional tävling 15 båtar med på Kräftköret. OBK Cupen – 10 båtar Nuvarande nivå på eventsidan är bra, efterhand byt vissa event ut mot andra Spontana event – vi är en kreativ klubb! Aktiviteter för barn i allt! Klubbfest på marinan Returmatch i Nyköping RC mästerskap i samband med kräftköret. Nyköping RC är inbjudna Jolleungdomar är nästa generation OBK:are. Arvet går vidare. En seriös jollesektion med egna båtar utan krav på duktighet. LG Jollesektionen utvecklar egna tränare och ledare. Regional tävling. Ev tillskott av jollar. OBK arrangerar i samarbete med marinan och SBS en inomskärs regatta/rally med målsättning att vara en av landets top 10 tävlingar.

Skansholmen Önskelista över investeringsprojekt till 2020 – ej inbördes prioriterade * Hänsyn måste tas till förnyelsen av kontrakt för Skansholmen

Björnö Önskelista över investeringsprojekt till 2020 – ej inbördes prioriterade ** Utgången av pågående kontraktsförhandlingar avgör om detta blir aktuellt eller inte