Inspirationsdag – Vilka projekt kan vi göra? Det är ju rätt kul att få göra vad man vill.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Berättande texter Kännetecken för berättande texter –
Idéer för ett bredare entreprenörskap
Tävlingens syfte TBS Stockholm vill att unga engagerar sig. Unga ska få möjligheten att göra skillnad, både i sitt eget liv och i andras. Därför bjuds.
easyresearch. se/s. asp Varför?
Material för projektarbetet
Sagan om den hungriga vargen
Varför måste jag ha ett långt och jobbigt lösenord? Jo… det är såhär…
Råby-trivsel Råby-trivsel är ett kooperativ som arbetar i Råby Rönö, mitt i den sörmländska landsbygden. Råby-trivsel hjälper dig med catering vid fester,
Patientenkät sommaren -13
Att kläcka och vaska idéer
Solanderskolan presenterar
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Affärsidé Affärsidé Personal PersonalRådgivare.
Prova  Roliga bilder  Spel  Roliga videoz  Musikspelare  Downloads!  Till de minsta  Kontakt.
Storyline Storyline är en pedagogisk metod och ett pedagogiskt förhållningssätt som ursprungligen utvecklades i Skottland 1965 fick Skottland en ny läroplan.
Tema: Uppfinning Av Thomas Mesumbe.
Pedagogisk dokumentation i det systematiska kvalitetsarbetet
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Passa på ! Skapa din hemsida på SIR-webben Susanne Wickberg Carl-Johan Wickerts Lena Andersson.
Att skriva projektrapport
D å var det snart dags igen! Jag fyller år! Skillnaden denna gång är att jag bara har en önska på önskelistan: Ett jobb! J ag är en mångsysslare med två.
Björn Thuresson CSC HPCViz/VIC Datorspelsdesign DH2650.
BHV studie om prevention av lägesbetingad skallasymmetri
Passion, Samhörighet och Kärlek
Läroplansarbete Träff med Ö-team Mål med dagen Öka förståelsen för det arbete vi gör med rektorer/förskolechefer och läroplanspiloter Öka.
Läroplansträff förskolan
Läroplansträff Välkomna!. Program för dagen 8.30 Inledning och program 8.40 Lars introducerar dagen med några bilder om undervisning och lärande.
Läroplansträff Välkomna. Program för förmiddagen 8.30 Uppföljning av lektioner som planerades förra gången. Berätta för varandra gruppvis om.
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Swedex Muntligt test B1 40 poäng.
Workshop inför Projektet
Huvudsatser och bisatser
Vilken ska bort och varför
Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.
Läroplansnätverk förskola
Vad vill DU? Dina idéer, förslag och tankar om: Kyrkan och ungdomssamlingarna För 2011.
Music: Nightengale Serenade
Att rita en instruktion
7 1 Individual Project No.1: Paper Sus Lundgren. 7 2 Mål Att fördjupa dig i en aspekt av kursen du tyckte var intressant Att reflektera kring, analysera.
Välkomna till uppstartsmöte i Lundalands ungdomsprojekt
INNOVATION VAD ÄR DET OCH NÄR SKALL MAN HA DET?. Tyvärr är vi offer för ”Innoflation” där allt vi gör kallas för innovation och i och med det blir begreppet.
Läroplansträff fritidshem
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
Mjukt, hårt och blandat -formgivning för din vardag
Kära vänner, Detta är mitt sista . Ni undrar säkert varför, men jag har tagit ett stort beslut. Fr.o.m. månadsskiftet så tar jag ett sabbatsår.
Mål: Människans organsystem, organens namn, placering och funktion.
En dam gick till prästen.. „Fader. Jag har ett problem. Jag har två talande honpapegojor och dom säger bara fula ord."
Vad är bra och vad kan bli bättre? Utvärdering med Ekjur12 15/
FORUM 3: PPT material Instruktioner De efterföljande PPT bilderna kommer att guida gruppen igenom Forum 3 med presentationer och övningar steg för steg.
Hur du säljer in dig själv och dina kunskaper!
Välkommen till! Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom.
Möte hos Österåker Östra Ryds församling Möte hos Österåker Östra Ryds församling Utdrag ur bildspel från möte hos Svenska kyrkan. Deltagare Kenneth.
Titel på ditt arbete -undertitel, vad handlar det mer specifikt om? Introduktion Här bör man skriva en kortfattad introduktion till sitt arbete, eller.
Marknadsföring av Projekt X
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Verksamhetsplan.
Video Games The movie. E -Ni ska välja ett spel som är er favorit. -Ni ska förklara varför den är just er favorit -Hur kan spelet utvecklas i framtiden.
Styckeindelning.
Lärande samtal Utse en gruppledare som leder samtalet och håller tiden
pedagogisk dokumentation
Varför?.
Personligt brev.
Varför läsa ett språk till i åk 8 och 9?
NOVELL En novell är en kort berättelse. Det kan vara en djupdykning i en persons tankar under en kort tid, eller en spännande återgivning av en enda händelse,
Tillgänglighet ___________ ___________ ___________ ___________ ___________ ___________.
Välkomna till musiken! Solsången Hur långt har ni kommit med er rap? Hur kan vi arbeta med texterna? Kan man sätta ihop texterna med varandra? Träna på.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Livsfrågor Vad är meningen med livet? Vem är jag egentligen?
VARMT VÄLKOMNA. 2014/2015 Ett samordningsprojekt mellan Sölvesborg, Olofström och Karlshamns kommun. Projektägare är Karlshamns Kommun Projektledare:
Hur får vi Sigbox att bli en helhet? BFL, SUA, IKT.
Presentationens avskrift:

Inspirationsdag – Vilka projekt kan vi göra? Det är ju rätt kul att få göra vad man vill

Allt börjar med en idé ”Jag vill slippa tömma mitt bajs på gatan” ”Jag vill slippa tömma mitt bajs på gatan” Går jättebra att para ihop med Går jättebra att para ihop med ”Jag har kommit på att det går att leda vatten på olika sätt”

Vad har vi sett?

Göra en barnbok om tuberkulos Ardino för att styra lysdioder Behövs vargen? -En studie av vargens funktion i naturen Innovationer och UF Anorexi – vad händer i hjärnan? Kromatografi på fetter – ett projekt hos ett företag Pedagogiska spelkoncept med programanknytning Animering – t.ex kemiskt dataspel Hemsida – kreativt CV Teknik och språk – Hur dataspel påverkar engelskinlärning

Filmtitt Steven Johnson –Where Good Ideas Come From

Kreativitetsövning Bilda små grupper Varje grupp får två ord – utifrån dessa ord ska ni skapa en ny produkt. Tid: 5 minuter Därefter presenterar ni innovationen

Projektidéer För er själva eller med andra: prata om era projektidéer Tid:15 minuter Presentera snabbt er idé för de andra

Produktion – att komma igång Ta er projektidé och fundera: vad kan jag göra med denna inom ramen av ett projektarbete? Hur får detta till ett projektarbete och hur skulle mitt syfte och mina frågeställningar lyda? Börja med att fylla i syfte och frågeställningar