Designprocessen Idé Research Presentation Omarbetning

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
låt oss presentera SLIDEPLAYER.SE
Advertisements

om företaget där du gör din praktik!
Tips och råd som hjälper dig läsa, lära och plugga
Att hålla lektion i ämnet Idrott & Hälsa
IPad grundkurs.
Skapa ett video-CV på YouTube
VI TAR DITT YRKE PÅ ALLVAR.. KVALITET KOMPIS KUL KUNSKAP KREATIV KONKRET KARRIÄR.
Anneli och Christians Datorskola
Metodstöd.
I sovrummet finns en bänk med olika pratapparater
Designen gör tekniken mänsklig Sid
Prova  Roliga bilder  Spel  Roliga videoz  Musikspelare  Downloads!  Till de minsta  Kontakt.
HTML - grunder. Program •Html kan skrivas i anteckningar, eller vilket annat textbehandlingsprogram som helst. Mitt tips: Notepad ++ Notepad ++ •Grafiska.
Tema: Uppfinning Av Thomas Mesumbe.
Informationssökning & Källkritik
PROJEKTARBETE Nationell kursplan 100 gymnasiepoäng
GRÖNA SIDAN UPP, TRÄFF , Kjell Persson.
IT-kompetens Svenska & Engelska. IT-kompetens Svenska & Engelska.
Ny Stil Vårt företag är en hemsida där vi riktar oss till ungdomar, vi säljer våra egna designade kläder till ett pris som en studerande ungdom har råd.
Publicera användbar information Erik Geijer tydligare.se Internetdagarna
Att bygga en fungerande webbplats
Att skriva en artikel.
Min första kontakt med arbetslivet
Den uppsats ni är på väg att skriva skall en vacker dag presenteras muntligt. I betygskriterierna för Svenska C står det att eleven, skall använda sig.
STUDIEMILJÖ Nu har du kommit till modul 2. Den handlar om din studiemiljö. Hur mycket har du egentligen tänkt på din fysiska studiemiljö? Har du funderat.
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
Att hålla en presentation
IT-kompetens Svenska & Engelska. IT-kompetens Svenska & Engelska.
©storm.
Av: Simon och Jonatan.
En PowerPoint om PowerPoint
En presentation av iPad -appar och funktioner
Workshop inför Projektet
Hur presentera och opponera?
PIRATPARTIET Rubriksnitt: Impact, vanlig text Arial Här kan man lägga en lite ingressbetonad text på ett par tre meningar (men funkar även utan). Vill.
Konsten att lyckas med sina studier
UPPSATSSKRIVNING ENTRÉSKOLAN
Bra att tänka på i ämnet svenska och när man har mig som lärare…
HJÄRNGYMPA.
Koncepten bakom att skapa en bra upplevelse för dina användare
Vem är du?.
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Dystopia I litteraturen en skildring av ett inhumant, oftast totalitärt framtida samhälle. (Nationalencyklopedin) An imaginary place where people live.
Informationssökningsprocessen:
Hur du säljer in dig själv och dina kunskaper!
Annika Hultén Vem skriver vad till vem och i vilket syfte? Några källkritiska tips när du använder nätet.
Skriva.
Utvecklingsprocessen Webbutveckling. Utvecklingsprocessen Bli inte rädd för alla begrepp och alla verktyg man verkar behöva kunna. Du måste inte använda.
Undvik intervjumissarna
Marknadsföring av turism
om företaget där du gör din praktik!
Personligt brev.
Vad minns du från förra lektionen?
Efter filmen… 1) Vilka nya ord lärde du dig i filmen som handlar om reklam? 2) EPA- skriv ner och berätta för en kompis! 3) I filmen pratar man om att.
Bekräfta användaren Andreas Cederbom
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
Dystopia I litteraturen en skildring av ett inhumant, oftast totalitärt framtida samhälle. (Nationalencyklopedin) An imaginary place where people live.
Bild 1 av 7 I sovrummet finns en bänk med olika pratapparater. Det kan vara lättare att lyssna på ett inspelat meddelande än att läsa en text.
Kommunikationspass Jag heter
Namn på presentationen Riktigt rolig PowerPoint > Fokusera på ett intressant ämne per sida > Skriv brödtexten kort, koncist och i 24 punkter.
Vem tror du att du är? (Fritt efter introduktionen på Sveriges släktforskarförbunds hemsida) Värmlands Släktforskarförening Okt. 2015/AJ 1.
Personlig försäljning Kap. 2
Arbetsprocessen Produktutvecklingens steg
När säger du ifrån? Om civilkurage på nätet.
VISNINGSVERKTYGET POWERPOINT i office 365
Kultur- och språkanpassad hälsoinformation
Jag är ingen talare men…
Entreprenörskap 2 Ni ska läsa detta och förbereda er inför lektion måndag vecka 40. Då börjar allvaret att bygga er stad.
Olika funktioner och tips till PowerPoint
Studieverkstaden Akademiskt skrivande Presentationsteknik Studieteknik
Presentationens avskrift:

Designprocessen Idé Research Presentation Omarbetning Skapa och samla in bilder, texter, grafik, ljud och video Kodning Felsökning Omkodning Andra presentationen Webbmanagement Slutpresentation och kontroll

Idé En idé kan komma när som helst. För vissa går det jättefort och det kommer av sig självt. För andra tar det mer tid och kräver tanke. Av den första idén kommer de första skisserna. Dessa skisser är det man utgår ifrån när man går vidare med arbetet. Skisser kan göras på många olika sätt. Man kan göra det analogt med hjälp av papper och penna. Man kan också vara modern och göra det i Photoshop eller något liknande program. När skissen är färdig börjar man göra research och anpassa idén till målgruppen.

Research Omarbetning Research kan göras på många sätt. När du gjort research, anpassa skissen och se om idén behöver omarbetas. Ta reda på målgruppen Kolla liknande sidor på Internet Prata med beställaren Läs på om ämnet, skaffa dig en grundkunskap Vad ska säljas? Vad innebär produkten? Behöver idén omarbetas så gå tillbaka till idé och börja om. Om inte så gå vidare till att skapa en presentation

Presentation Vad ska man tänka på? Du ska sälja en idé Lägg ner bra med tid på att göra en fin presentation där du får fram allt det du vill göra med hemsidan. A och O: Design Marknadsföring Lyssna och ta in deras synpunkter om saker. En dialog är bra. De bryr sig inte om hur du gör det, bara hur det ser ut. Så skippa det tekniska. Ha konkreta idéer. Lösa ”typ så här” saker kommer inte kunna sälja din idé

Skapa Program att använda: Tänk på målgruppen. Vad är det för bilder som kopplas till ”produkten”? Tänk på målgruppen. Vad är det för bilder som kopplas till ”produkten”? Photoshop, Lightroom, Fireworks Photoshop, Lightroom, Fireworks Vad behövs till en hemsida? Vill du ha en flashig sida eller en stilren sida? Tänk över effekterna och grafiken du ska använda. Vill du ha en flashig sida eller en stilren sida? Tänk över effekterna och grafiken du ska använda. Flash, .gif Bilder Effekter Text Grafik Ljud Video Vad ska det stå på hemsidan? Information kanske finns från beställaren. Vad ska det stå på hemsidan? Information kanske finns från beställaren. Vad för ljud kan passa? Behövs de? Ljud är effektfullt men tar mycket plats Vad för ljud kan passa? Behövs de? Ljud är effektfullt men tar mycket plats Goldwave Video är lätt att integrera nuförtiden med hjälp av Youtube och liknande program. Lättanvänt och väldigt praktiskt om man kan använda det. Video är lätt att integrera nuförtiden med hjälp av Youtube och liknande program. Lättanvänt och väldigt praktiskt om man kan använda det. CyberLink Power Director, Adobe Premiere Elements