Nytt parkeringssystem med bommar vid US

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Tågfärd – Allmänt Banverkets lärarledda utbildning i JTF, Bilaga 8 Tågfärd Berätta – att regler för tågfärd finns i Järnvägsstyrelsens trafikföreskrifter.
Advertisements

Kraft och rörelse.
Snabbguide och tips.
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Ett gott liv i ett livskraftigt län
Nulägesanalys genom frågor
Elektroniskt expert-stöd, EES Kundfall
Tips och råd som hjälper dig läsa, lära och plugga
IPad grundkurs.
Samfälligheten Nattsländan, årsmöte adresser Styrelsen vill bygga upp ett register Information digitalt istället för papper sparar.
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Syo PRAO ver. 3.0 Välkommen till presentationen av Syo PRAO Vi kommer att gå igenom de flesta funktionerna i Syo PRAO.
Kommunikationslösning för licensansökningar
Välkommen till kattens magiska värld
Säkrare inloggning till e-tjänster för vårdnadshavare via e- legitimation Viktig information om förändringar kring vårdnadshavares inloggningar till Barnwebben,
Inventering av personer med psykiska funktionshinder i Halland
Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen
Linköpings universitet
Principiell uppläggning av kampanjen, distribution av spelet •Grundversionen av spelet distribueras fysiskt i form av en DVD. Anledningen till att välja.
Certifierad miljörevisor
Utlandsstudier för I:are
Migrationsverket - Asyl, besök, bosättning, medborgarskap medarbetare
Nya rutiner för P-kort till patienter och närstående med anledning av att parkeringsbommar införs vid US.
Landstinget i Östergötland
God Kharma! Detta är en kort men trevlig läsning. Njut! Det här är vad Dalai Lama har att säga inför Allt tar bara några få sekunder att läsa och.
Inte störa – inte förstöra
Malin Junerfält Mitt Syslöjdsarbete.
Dags att börja använda ditt e-tjänstekortet
Trafiksäkerhet är en arbetsmiljöfråga! (en avgörande utgångspunkt)
Så styrs Sverige.
Det kognitiva perspektivet (Kapitel 4)
Regler vid bokning och/eller boende på hotell
Samråd Vad en Tävlingsledare bör känna till Fråga: Vad är samråd.
| Föredragsnamn, Föredragshållare, ååmmdd Snart dags för Saco Studentmässa 21 november 9-16 på Malmömässan i Hyllie.
Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen
MATLAB. Innehåll MATLAB Vektorer och matriser Elementoperationer Problem 1 Metoder Problem 2 Dataanalys Problem 3.
Riktlinjer för patientinformation
Kanske är vi goda vänner i ett år...
Samordnad Individuell Plan
Parkeringstillstånd - för rörelsehindrade
Patientlagen Källa: Sveriges kommuner och landsting.
Går du andra året på Restaurang- och livsmedelsprogrammet? Vill du ha ett intressant jobb efter avslutad gymnasieutbildning? Vill du se dig om i världen?
Några reflektioner kring LSS/LASS-verksamheten
Jobbskuggning 8A och 8B Vecka 17 mån och tis 20 och 21 april 8C och 8D
Spara kvittot! När du handlar en vara av ett företag/butik har du alltid rätt att få ett kvitto. Erbjuder ett företag/butik inte ut kvitto riskerar man.
Landstinget Anette Gruvhagen Barnmorska
Patientens läkemedelsinformation Projektet Stockholms läns landsting samarbetar med Region Skåne och Västra Götalands regionen för att ta fram ett stöd.
Vi arbetar aktivt med patientsäkerhet i hälso- och sjukvården inom Landstinget i Jönköpings län Bland annat genom satsningen Säker vård – alla gånger.
| Föredragsnamn, Föredragshållare, ååmmdd Snart dags för Saco Studentmässa 4 december 9-16 på Stadionmässan.
Attraktiv Hemtjänst Deluppdrag Införa välfärdsteknologi Max Domaradzki.
Inte störa – inte förstöra
NattklubbEventRestaurang. Informera och Marknadsför NattPasset.se NattPasset appen.
Samhällsresurser och fördelning
God man God man enligt 11 kap 4 § föräldrabalken kan förordnas för en person som på grund av sjukdom eller liknande förhållande inte kan bevaka sin rätt,
Fröken My. My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka.
Information om tävlingsdatabas tdb.ridsport.se. Ett centralt anmälningssystem för arrangörer och deltagare – Alla officiella tävlingar måste anmälas via.
Introduktion till hälso- och sjukvården i Sverige April 2016 Hälso- och sjukvård för nyanlända Finns även tillgänglig digitalt på
Vad är landstinget? I Värmland finns tre sjukhus. De finns i Arvika, Karlstad och Torsby. Det finns cirka 30 vårdcentraler. Några är landstingets och några.
Parkering Restaurang Parkering L&L Parkering Ridhus Parkeringar på Solvalla under elitloppet Stallbacken inre Parkering Bällsta Allé Bussar Taxizon.
Betalning av avgifter på personalparkeringar i Region Östergötland
VÄLKOMMEN TILL ÄVENTYRSBADETS SIMSKOLA
VÄLKOMMEN TILL ÄVENTYRSBADETS BABY/SMÅBARNSSIM
Skolval 2017.
Från antagning till gu-kort
Registrering av asylsökande i VAS
Dialogmöte 23 oktober 2018 Hemtjänst.
Laddstolpar El- och laddhybridbil Information
Laddstolpar el- och laddhybridbil
Presentationens avskrift:

Nytt parkeringssystem med bommar vid US

10 februari inför vi bommar Det nya bomsystemet ska göra det enklare att besöka sjukhuset. Besökarna betalar i efterhand endast för den tid som de stått på parkeringen. Det finns informationstavlor vid infarterna som visar var det finns lediga platser. Ditt e-tjänstekort/LiU –kort ger dig automatiskt behörighet att parkera gratis på sjukhusets parkering i mån av plats. Bomsystemet är samma system som finns i parkeringshusen i centrala Linköping och på flera av landets största sjukhus.

Parkering vid Södra entrén Område A är endast betalparkering (besökare). På område B och C kan medarbetare parkera utan kostnad med hjälp av sitt e-tjänstekort eller LiU-kort. Även besökare kan köra in och parkera på B och C. Men de betalar då avgift precis som på område A.

Trafiksvärdar De första veckorna kommer bomstationerna att vara bemannade med trafikvärdar som hjälper dig vid bompassagen. Securitas kommer att ha en mobil kundtjänst placerad mellan apoteket och Receptionen i Södra entré.

Bommarna öppnar du… …med ditt e-tjänstekort/LiU-kort med hjälp av ett beröringsfritt system. Du håller bara kortet framför läsaren så öppnas bommen. Du ska alltså inte stoppa in kortet i automaten. E-tjänstekorten, LiU-korten aktiveras automatiskt – ingen anmälan/aktivering krävs.

Antipassback Bomsystemet har ett så kallat antipassback-system som innebär att: En infart med en biljett/kort måste alltid följas av en utfart med samma biljett/kort. Du kan alltså inte köra in bilen med ett kort och köra ut den med ett annat

Vad händer om jag glömmer mitt kort? Det är ditt e-tjänstekort/LiU-kort som visar att du har behörighet till parkeringen. Saknar du kort av någon anledning kan du betala som en vanlig besökare till sjukhuset. Är du framme vid bommen och upptäcker att du glömt kortet kan du lugnt mata ut ett p-biljett för betalning och parkera eller köra ut från parkeringen direkt. Du har några minuter på dig att lämna parkeringen utan att det kostar något. Försök inte backa ut från kön - det är trafikfarligt och skapar problem för andra.

Information finns i FM-portalen Information om parkeringen når du genom FM-portalen på Lisa. Här hittar du även beställningsformulär och ansökningsformulär P

E-formulär för att ansöka om P-kort E-formulär finns i FM-portalen på Lisa. Kan röra till exempel: - volontärer - andra speciella grupper Ansökan bör ske via kontaktperson i landstinget

Parkering för patienter/närstående Enligt Generella riktlinjer för parkeringsplatser vid Landstinget i Östergötland kan inneliggande patienter, frekventa patienter (till exempel strålningspatienter) och närstående till dessa grupper ges möjlighet att parkera utan avgift. Kliniken förbeställer då p-biljetter av olika valörer via e-formulär på FM –portalen. Kliniken beslutar om vilka som behöver p-tillstånd och delar ut dessa efter behov. Uppföljning av beställningar sker på FM-centrum

Övriga besökare till US och HU Tillfälliga besökare använder sig av vanlig p-biljett och betalar p-avgift för den tid de står på parkeringen. Detta rör till exempel: Kursdeltagare Studiebesök och liknande

Speciella grupper Till exempel anställda vid US med e-legitimation utfärdat av annat landsting (beroende på dubbel anställning) Kan ansöka om subventionerat p-kort via e-formulär i FM-portalen.

Fler kort till en bil? Kopplade kort Två personer arbetar på Landstinget. De delar på en bil. En kör bilen till jobbet – den andra från jobbet. Bomsystemet har ett så kallat antipassback-system som innebär att en infart med en biljett/kort alltid måste följas av en utfart med samma biljett/kort. För att lösa denna problematik finns möjlighet att koppla två e-tjänstekort/LiU-kort till varandra. Ansökan om kopplade kort görs även det via FM-portalen på Lisa. Kopplade kort

E-formulär för kopplade e-tjänstekort