C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Den här helgen är jag på Strandbo. I går berättade de vuxna att vi ska åka till stranden.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Fem goda vänner på äventyr De fem goda vännerna träffades varje dag och hittade på nya bus. Den här dagen hade myggan en idé. ”Jag vet, vi flyger till.
Advertisements

Berättande texter Kännetecken för berättande texter –
Speldosan.
KONJUNKTIONER.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Äventyr i sjumilaskogen
Ronja och Bojj på äventyr av Moa Eliasson och Marcus Mäkele.
Vi har startat upp vårt nya tema: Folk och rövare i Kamomilla stad
På en utflykt till havet ser vi att barnen visar ett stort intresse för vattnet, sanden och allt som går att upptäcka stranden. Det som väckte vårt intresse.
C ognitive A ffective T raining 2. Klok 3. Dotter 4. Aspie 5. Vän 6. Terminator 8. Sportig Sara: 1.Fågelexpert 2. Klok 3. Dotter 4. Aspie 5. Vän 6. Terminator.
Ta ställning Samarbeta Argumentera Respektera.
Hans och Greta.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
En dag när blue och hans flickvän skulle gå till kung fu winners så kom det en ninja ut ur dörren.
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
DE 5 KÄNSLORNA (Barns funderingar)
KKME – Livsfrågor Oktober 2007
Relativa pronomen & adverb
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Fladdermöss Av Bengt-Erik Engholm Fladdermöss finns överallt men de är hemliga och spännande. Det finns superhjältar som klär ut sig till fladdermöss.
Solros fyller 1 år. Här kommer Putte. Idag är det kalas, kalas, kalas!
= att visa istället för att berätta
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Det va en gång en katt och hund del 1
Sagan om björnen.
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Om jag hade möjlighet att fånga regnbågen hade jag gjort det för din skull och delat dens skönhet med dig.  
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Dagens dikt Det är onsdag idag. Det är ganska fint väder:
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Och då tappa jag min blebled och jag letade över allt men jag hittade inte min blebled jag letade över allt inne.
Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
Samma fast olika eller olika fast samma?
Satsdelar.
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Att skriva efter en litteraturdiskussion
Marcus berättar lite om sig själv
Flickors psykiska ohälsa
Det va en gong två barn som heter Rullen och bullen dom bodde oss sin farmor bredvid mörka skogen.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Så firade vi födelsedagar förr.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
SIM TEAM.
Det var en gång en drake som hette Nidaros
Den magiska dörren.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
DU GAMLA, DU FRIA Du gamla, du fria, du fjällhöga Nord, du tysta , du glädjerika sköna! Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord, din sol, din himmel, dina.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
En vanlig dag
Det va en gång en katt och hund del 1
London- Resan Dag:1 Idag när vi kom till flygplatsen gick vi och åt. När vi skulle checka in stängde de framför ögonen på oss och vägrade öppna, fast.
Argumentation om innebandy
Hur mår du idag? Jag är glad idag Idag är jag glad.
Sammanställning av enkätsvar ang
ADJEKTIV VERB Äta Dricka Sova Skratta Gråta Skriva köpa Törstig Trött
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Tillgänglighet ___________ ___________ ___________ ___________ ___________ ___________.
Barn och stress.
Brukarundersökning våren 2014 OSS Kortidsverksamheterna Boendena Daglig verksamhet.
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
Trivselregler P07-Furulund
Det är eftermiddag och Wilma och Hugo har precis kommit hem ifrån skolan. De ska snart iväg till sin träning, men måste göra sin läxa först. – Vi måste.
Det är eftermiddag och Wilma och Hugo har precis kommit hem ifrån skolan. De ska snart iväg till sin träning, men måste göra sin läxa först. – Vi måste.
Presentationens avskrift:

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Den här helgen är jag på Strandbo. I går berättade de vuxna att vi ska åka till stranden i dag om det blir fint väder. Solen skiner, så jag tror att vi kommer iväg. •Förväntansfull till 7

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Vid frukosten sade de vuxna att vi ska åka till stranden i dag, och vi får gärna bada. •Glad till 7

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Då vi kom till stranden, var inte den blå flaggan hissad. Det var frånlandsvind och stora vågor. •Besviken till 9

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Jag blev orolig och irriterad, så jag ville hem och spela dataspel. •De vuxna föreslog att vi skulle bygga en sandborg eller spela boll på stranden. •Ledsen till 4 och arg till 5

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Det ville inte jag. Jag blev arg och sparkade i sanden så att det sprutade på alla andra. •Arg till 8

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •De vuxna sade inte något om att jag skvätte sand. De ropade att vi skulle komma och äta lunch. De hade hittat en plats i lä. Vi fick alla var sin matsäck när vi hade satt oss. •Förvånad till 5, glad till 5

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •De vuxna hade gjort mina favoritmackor. Alla satt och åt på var sin handduk. Alla hade fått sina favoritmackor och var sin läsk. Jag blev på bättre humör. •Glad till 8

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Efter lunch kastade en av de vuxna ut bollen på stranden. Jag är bra på fotboll. Jag kom först till bollen. Vi spelade. •Glad till 8

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Klockan 2 sade de vuxna att vi skulle åka hem. Jag blev mycket sur. Jag ville vara kvar på stranden. •Sur till 9

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Jag fick sitta bredvid chauffören på väg hem. Det tycker jag om. För då är jag nära CD-spelaren och kan bestämma vad vi ska lyssna på. •Nöjd till 7 Avsluta