Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade."— Presentationens avskrift:

1 MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON

2 Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade jag och möte Anton vid kyrkan jag skulle sova över hos honom. Jag och hela Antons familj cykla upp till Henke och Helena på natten cykla vi hem.

3 Påskdagen 8 april Nästa dag så vakna jag sent Anton och Joel var redan uppe dom satt och spelade ett MotoCross spel sen kom Ola ner och sa att vi skulle äta frukost och så sa han att vi skulle få gäster och att vi måste gå ut.

4 Annandag påsk 9 april På annandag påsk lekte jag med Rasmus de va jätte tråkigt väder sen när jag kom hem så fick vi kolla på film den heter Tintin.

5 Tisdag den 10 april På tisdagen så var jag på fritis vi spela basket sen när jag kom hem så spela jag dator sen skulle jag gå på innebandy jag va nära att göra mål.

6 Onsdag 11 april Jag har varit på fritis jag spela hockey spelet och schack.

7 Torsdag 12 april På torsdagen så följde Anton med mig hem vi spelade på datorn sen skulle vi äta sen skulle vi åka till en cirkus som heter cirkus Brazil Jack i Göteborg. Det var jätte roliga clowner där. Sen när vi satt i bilen ringde Ola och sa att Anton och Joel fick sova över hos mig.

8 Fredag den 13 april På fredag så fick pappa en ny bil det var en svart Audi. Så vi åkte upp till farmor och farfar zacken och bamse blev jätte glada dom hopade på oss. Efter ett tag skulle vi åka hem vi köpte hamburgare på McDonalds.


Ladda ner ppt "MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade."

Liknande presentationer


Google-annonser