Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag."— Presentationens avskrift:

1 Tunneln Av: lovisa ♥

2 Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag skulle bygga där.  Den lilla delen i diagramet var bibblan och den stora här.

3 Tunnels motiveringen  Jag valde denna platsen för jag ville förbättra den och att göra något roligt på samma gång. Då lockas man till Varberg och det är en tunnel med soffa osv. Soffan är inget måste men en tunnel där skulle platsen bli mycket säkrare för gående och bilar kan köra och gå samtidigt.  Handikappade dom sitter i rullstol kan också gå i tunnel för det är en backe i trappan.  Det skulle göra Varberg till en säkrare stad för man får alltid vänta på bilarna även om vi har förtärde.

4  Jag ville egentligen ha ett annat material men jag kom inte på vad den hette så jag blev inte lika nöjd som jag hade hoppats men blev ändå väldigt nöjd. Det var kul att bygga något äntligen. Innan har vi bara jobbat skrivit men detta var jätte bra tycker jag.

5 Ritning  Jag valde at göra en ritning i google shetchup. Jag gjorde det för det såg mycket snyggare ut. Jag tycker det är ganska svårt att rita så det inte ser kladdigt ut så jag valde att göra den på sketchup. Jag tog inga bilder underarbetetsgång

6  Material: kartong  Verktyg: utskärningskniv, linjal, penna, pensel, limpistol och sax  Färger: röd, blå, grön, gul och svart

7 Resultat Jag blev ganska nöjd med min konstruktion. Jag byggde i kartong och limmade med limpistol.

8 Bilder

9 Utvärdering  Denna uppgiften var kul att göra med bygget och så. Vi har inte gjort så mycket att vi har konstruerat. Det var väldigt roligt och jag vill ha fler uppgifter som denna. Även väldigt roligt att kommunen och tidningen kanske ska kanske kolla.


Ladda ner ppt "Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag."

Liknande presentationer


Google-annonser