Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt."— Presentationens avskrift:

1 trollet Handlar om ett troll.

2 Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt rufsigt hår, brun klänning och en liten kam till trollet. Trollet hette Ann. Maja visste om att Ann var ett levande troll. På nätterna brukar Ann gå ut på upptäcktsfärd ute i trädgården när Maja inte märkte något (alltså när Maja låg och sov). På Juldagen så ville Maja bada och då fick Ann följa med. Det var skönt i badet men det var skönare i bubbelpoolen. 18.00 var vi äntligen hemma. Till middag fick jag gulaschsoppa, det var jättegott. 21.00 låg jag i sängen och sov som en stock.

3 När Maja hade vaknat nästa morgon så väckte hon mig, jag var jätte trött fast det visste hon inte. Frukosten var väldigt god för jag fick min favoritmacka, min favoritmacka är nutella med baguet (prova äta det är jättegott, lovar) Nu är Maja 17 år och leker inte med mig längre, hon hänger med kompisar på stan istället för att leka med mig. När hon är ensam kan hon ibland vara med mig, men det är inte ofta. En dag hände det Maja fick en lillasyster! Majas lillasyster heter Juliette. Juliette började leka med mig när hon hade fyllt 1 år. Nu leker Juliette med mig varje dag, det är kul. Juliette vet inte att jag lever på riktigt så hon håller jätte hårt om magen och det gör jätte ont. Maja berättade det en sommarkväll för Juliette, först trodde inte Juliette mig men sen så förstod hon att det var på riktigt, den dagen har hon alltid varit försiktig om mig.

4 Nu är Juliette 9 år och leker fortfarande med mig och tar med mig överallt, på klassresan fick jag följa med på. På fredagar i Juliettes klass är det leksaksdag då brukar Juliette ta med mig där, det är kul. Idag är det Juliettes födelsedag, det kommer säkert bli jättekul. I present fick Juliette en docka, en smink väska och en egen mobil. Dagen efter hon hade fyllt år så höll hon alltid på med sin mobil och till sist ville inte Juliette ha mig mer så då skänkte dom mig till en annan snäll familj. Den familjen hade småbarn som lekte med mig dygnet runt kändes det som, det var kul. Nu ligger jag i en ny kartong och väntar på att jag ska komma till en ny familj. AV Linnea


Ladda ner ppt "Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt."

Liknande presentationer


Google-annonser