Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt."— Presentationens avskrift:

1

2

3 Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.

4 Vad heter du ?Jag heter Conny.Han står framför sitt hus.Han väntar på folk och då kom 7 personer dom vill kola runt i huset.Han blev jätteglad.

5 Dom gick in i huset dom tyckte det såg väldigt kusligt ut men dom gick längre in i huset då kom dom in till ett mörkt rum dom tittade runt då såg Göran ett staffli. Då gick alla dit och tittade då förstod dom att det var Carl Larssons målarstaffli. Då fattar dom att dom är hemma hos Carl Larsson då gick dom ut.

6 DOM KOM PÅ ATT DE SKULLE FIKA. DE FICK BULLAR OCH KAKOR NÅGRA FICK PLÄTTAR. BARNEN FICK GLASS ATT ÄTA SUNE FRÅGADE OM DE FANNS EN FYRHJULING.

7 KRISTINA SPILLER PÅ SIN FINA KLÄNNING. HON GÅR IN OCH BYTER OM.HON HITTAR EN PRINSESSKLÄNNING.HON TYCKER ATT HON BLIR FIN. DET ÄR HELT KOLSVART HON HÖR ATT NÅGON GÅR PÅ VINDEN.

8 Då kommer Kristina ut och säjer att hon hörde något på vinden som nåt gick på vinden det hörde som någon ´kille gick på vinden

9 Så kom ett SPÖKE ut.HJÄLP skrek Kristina.Då märkte de att det var ett barn som har klätt ut sig med ett vitt lakan och lös mustasch. Då skrattade alla.Då fick barnet också fika.Barnet var en kille som heter Jonas.Det var ett rött bord som dem fikade på.Det var en vit duk.

10 Nu ska vi gå vi till båten. Då ser Sune båten då är Sune jättearg.

11 Så åkte dom hem. På vägen.så pratade dom om vad som hade hänt. Då sa Kristina huu där blev jag allt lurad av den lille pojken. Såg ni den där räven som stod i hörnet vid huset. Det gjorde alla. Den var gulig det tyckte alla i båten.

12


Ladda ner ppt "Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt."

Liknande presentationer


Google-annonser