Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
Professionell affärspartner
Från en ringa start… 1929 Joon Olof och Anna Olsson åtar sig legobakning åt bygdens bönder Kundkretsen utökas med hotell och pensionat Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
PRODUKTIONSANLÄGGNING Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
…och fortsätter… 2009 Introduktion av Bagarns Bästa 2003 166500 kg/v Antal skift Antal produktionslinjer 2003 Introduktion av Fyra Sädesslag och Grova 2005 Introduktion av Leksands Mini 1995 Omställning av produktionslinjen till fyrkantiga kakor Introduktion av bit-knäcke 2000 Introduktion av Mini-Rut 1997 140000 kg/v 2004 Introduktion av Bärknäcke 1998 Introduktion av Fäbodknäcke 1993 Introduktion av Havreknäcke Egen säljorganisation 1990 112000 kg/v Introduktion av RundRut Staplar man bröd- paketen tillverkade år 2003 på varandra får man en stapel som sträcker sig 4,4 mil rakt upp i luften! Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
Leksandsbröd idag Ägare Omsättning Antal anställda Försäljningsvolym Familjen Joon, Leksand Omsättning 221 miljoner kr Antal anställda 105 personer Försäljningsvolym 8100ton, d v s c:a 25 ton knäckebröd per dygn Marknadsandel C:a 25 procent i Sverige Knäckebrödsbagare i fjärde generationen Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
Naturligt innehåll Råg vi noggrant valt ut och malt i egen kvarn Friskt vatten från egen källa Jäst En nypa salt Bara svenska råvaror, sigillmärkta Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
Svenskt Sigill Svenska råvaror Säkra livsmedel Skyddade vattendrag Kortare transporter Miljöansvar Inte GMO God djuromsorg Fristående kontroller Några produkter Bara svenska råvaror, sigillmärkta Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa 8
Annonseringens effektivitet!
Miljö Råvaror Energisparande Återvinning Miljöcertifierade enligt ISO 14001 Produktion i harmoni med naturlig miljö Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
Värmeväxling från 1955 Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
NUTEKs energiutredning 1997 Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
Digitala motorvärmare Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
Sortiment Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
Ett starkt varumärke Som står för Tradition Kvalitet Svenska råvaror Knäckebröd bakat på svensk råg och vatten från egen källa
Utomhus v 42 & 47!!!
6% normalt 10% bra!