Bestar möt myternas djur

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

4a Lussar för pensionärer, i Stortorp och i Medborgarplatsen
Tröst hos Pinto Av Inger Frimansson Kona-klubben del 4.
Linux Uttagningen Av Maths Claesson Del 1.
Anne Frank Historia.
Elsa Beskow.
När Ella fick plaströr i öronen
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Författare Josefin Berntsson År 2013
Sagan om den hungriga vargen
Sagan om Piffy.
Hur det kom sig att vi började studera generna (arvet)
Bildspel om konstnären
Om ett ögonblick kommer Du in i en magisk värld!.
Ronja och Bojj på äventyr av Moa Eliasson och Marcus Mäkele.
Bilder romarriket.
Bygga och bo i Björke Av Björke Hembygdsförening Om bebyggelse och de boende i Björke i dåtid och nutid. Introduktion. Sankta Katarina gilles hus. Gårdar.
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han.
Metodstöd.
X-mas algebra Är du redo? Klicka!!.
PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.
Nils Karlsson pyssling och Bertil hemma
Grekland bestod av flera små riken/stater
Les meilleures photos de
Medeltiden Svensk medeltid
Hur du skriver en bra historia
Jenny Nyström.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
I taket lyser stjärnorna
Lätta fakta om bin, humlor och getingar
Barnens sagor.
Unga poeters sällskap Av Mårten Melin Lättläst.
En bodig knoge: Pitbull, Ring mig, Tyst mobil, Blodig hämnd
Antiken är en tidsperiod i Europa som började ca. 800 f
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
Judendomen.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Anne Frank Historia.
EVA OCH CLAES – En berättelse om våld och brott i nära relationer.
Jag vill känna mig som en kvinna En modern saga. På en flygresa över atlanten kommer planet in i en riktig storm. Turbulensen är hemsk och det blir ännu.
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
Marcus berättar lite om sig själv
Frihetstiden
Världens vän eller Guds vän?
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Ekorre Clara Wallberg 2012.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
SIM TEAM.
Den magiska dörren.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Vem är jag, Vem är du?.
Huvudsatser och bisatser
Den magiska dörren.
Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
Här är en pojke. Han heter Erik. Erik tycker att spela brandboll. Han tycker brandboll är med de sport bra.
NOVELL En novell är en kort berättelse. Det kan vara en djupdykning i en persons tankar under en kort tid, eller en spännande återgivning av en enda händelse,
Religion, Kristendomen
AV: JULIA WALLBERG, ALVIN ELGH, ANDRÉ COLLÉN OCH JESSICA ALEXANDERSSON
LIVET Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
Av: Linus, Clara och Agnes!
Judendomen Emmy Hanna Nathalie.
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
VIKINGATIDEN. Oden ● Han var bland de mäktigaste gudarna. ● Han hade en häst med 8 ben Sleipner. ● Han är pappa till alla de andra gudarna. ● Han har.
VIKINGATIDEN.
Kyrkan Medeltiden åk 4 del 3.
Hur levde man under medeltiden
Jesu lidande och död.
Presentationens avskrift:

Bestar möt myternas djur Av Jan och Tor Jäger Kom in i myternas värld, se hur de kryper, krälar, flaxar och slingrar sig fram i hundratals år. Här möter du enhörningen, basilisken, Kraken, Midgårdsormen och många fler från myter i hela världen.

Absolut okysst fortsättning på ”Hej det är jag” Av Nina Gröntvedt Meddelande på boken: Om du står med den här boken just nu, så Lägg den ifrån dig!!! Rör den inte!!!!!. Titta inte på den en gång!!!!!!!!!! Särskilt inte om du heter Erland,(eller Erla.) Det här är nämligen en PRIVAT dagbok, full av hemliga hemligheter som ingen i hela världen får läsa.

Tom och den blå fågeln Av Susanna Nissinen Mamma, pappa och Tom har flyttat till Stockholm. Tom längtar tillbaka till landet där man inte behöver trängas på tunnelbanan. En dag upptäcker han något som ingen annan ser. Främmande små varelser som rör sig i tunnelbanans vagnar och de börjar förfölja Tom.

Kleopatras trädgård Av Martin Widmark David och Larissa har följt sin vän Melkior till Rom där arkeologiska fynd ska visas, stora marmorblock från det antika Rom. En religiös grupp hoppas med hjälp av fynden hitta en guldskatt som tillhört Kleopatra.

Bronsdolken 2 Eldsandrarnas ö Av Michelle Paver Hylas blir tillfångatagen när han söker efter sin lillasyster Issi. Han får arbeta som slav i gruvan i ondskans ö där fienden kråkorna härskar. Hylas, vännen Pira och en lejonunge kämpar för att lämna ön innan eldens andar vaknar. Med sig måste de ha bronsdolken som ger de onda krigarna makten.

Döden och alla hans vänner Av Kristoffer Leandoer Dödis bor i den ödsliga borgen med pappa, giftiga spindeln Jessika och den skräniga kråkfågeln Skräder. Ibland försvinner pappa bort utan att berätta vad han gör. Men till slut tar Dödis klivet över floden till människornas värld för att se vad pappa Döden arbetar med.

Varelserna Av Magnus Nordin Första delen. Gotland har drabbats av ett virus som dödar människor men skapar monster. Elias har lovat ta hand om sin lillasyster Emma, men hur ska de klara sig mot zombierna.

Dagens skräckis Av Susanna Alakoski Tiia och Peggy är i fjällen med skavsår, mygg och bålgetingar som sällskap trodde de. Men fjällvandringen är härlig och hemsk, de går mellan små stugor och bäckar i snöiga berg och alla väder samtidigt.

Svartkonst för opiercade Av Charlotta Björnulfson Matilda lärde känna Elsa på en hundpromenad. Just därför sitter hon ensam på en kyrkogård mitt i natten. Om Matilda inte hade velat haft den svindyra rosa dunjackan som Sofie och Alice hade, hade hon aldrig träffat Puke. Puke som är med i Black Whisper.

Blodunge Av Lene Kaaberböl Del 4. Clara drömmer att en elak vildhäxa vakar upp efter 400 år. Clara vet att hennes drömmar ofta har med verkligheten att göra. Ingen förstår att fördärvet är nära och den enda som kan stoppa det är trettonåriga Clara.