Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tröst hos Pinto Av Inger Frimansson Kona-klubben del 4.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tröst hos Pinto Av Inger Frimansson Kona-klubben del 4."— Presentationens avskrift:

1 Tröst hos Pinto Av Inger Frimansson Kona-klubben del 4.
Vilken tur att Frossan har sina kompisar i Kona-klubben och en ny ponny i stallet som kan trösta Pinto. Hur många hästar kan man älska samtidigt undrar Frossan. Och hur ska hon göra med dumma Amanda?

2 Eddie 12 Elsa 12 Av Thomas Halling
Hon är nyinflyttad och ensam. Han är skolans värsting. Ingen av dem gillar skolan och en dag möts de vid en parkbänk. Elsa har blivit av med sin mobil och plötsligt finns den hos Eddie. Två historier i en bok. En berättelse fram och en berättelse bak i boken.

3 Millan hästar, hundar och hår under armarna
Av Milena Bergquist Del 5. Millan går i sexan och önskar att hon får rida Zita och få en hund. Kan en fräknig rödhårig flicka få bli lucia, undrar Milena. Kanske ska hon färga håret?

4 Flygande mattan Av Christin Salander Tror du på sagorna om drakar och om äventyr på fantastiska platser och enhörningar och allt annat spännande, det gör i alla fall jag. Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att jag just den här sommaren hamnade mitt uppe i ett äventyr i en sådan där saga som man säger inte finns.

5 Gladiator Gatans lag Av Simon Scarrow
Marcus utbildning till gladiator fortsätter på Roms gator, samtidigt som han är livvakt till Ceasars systerdotter. Rom plågas av ett regelrätt gängkrig, och stadens invånare drabbas, fattig som rik. När senatorerna dessutom börjar använda sig av gängen i sitt politiska rävspel, tvingas Marcus in i striderna.

6 Spegeln En skräcksaga Av Kelly Barnhill Jack är på sommarlov hos sin morbror och moster i Hazelwood. Där hela byn välkomnar honom. Jack som trodde att sommaren skulle bli långtråkig visar sig bli något helt annat, något han inte ens kunnat ana.

7 Restips för utomjordingar
Innehåller bland annat. Bra-att-ha-grej på jorden En ordbok om mat. Strumpor med öppna tår. En peruk. Bästa platserna på jorden. Husby får du inte missa. Så beter du dig när du träffar en jordbo. Var glad, se positiv ut och ha snygga naglar.

8 Ninas julklapp Av Marianne Wallin
När Nina går in i Filles box fastnar spån i snörena på kängorna. Det känns lite fånigt att inte ha ridstövlarna på sig. Trots att hon skakar ordentligt på fötterna blir spånet kvar. Då slutar hon bry sig.

9 Från mörkret mot ljuset
Av Per Nilsson Pim-Pim känner en ängel hon heter Extra och går i hans klass. Ängeln har kommit för att hjälpa Pim-Pim med klara av ett uppdrag, men han förstår inte vad det är. Goda och onda krafter kämpar mot varandra. Vem kan han lita på?

10 Dvärgarnas stad Av Patrik Bergström Del 3. Alex och Corinthia beger sig över hotfulla hav till dvärgarnas rike, djupt ner i underjorden. Där, på en klippavsats, utspelar sig en strid mot avgrundens vidunder. Samtidigt avslöjas fler ledtrådar om Alex och Corinthias märkliga bakgrund.


Ladda ner ppt "Tröst hos Pinto Av Inger Frimansson Kona-klubben del 4."

Liknande presentationer


Google-annonser