Verksamhetsmål 2019 Styrelsens förslag till verksamhetsmål för 2019 är att vi ska värna om vår idrott så att vi står oss starka in i framtida skytte med.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Innehåll Bakgrund Nya Visby BBK Övergripande mål Nyheter i Visby BBK
Advertisements

Välkomna till Höstkonferens Svenska Skyttesportförbundet Så här tänker vi dagen…. •Vad har hänt i processen så här långt? •Välkomna.
Vision MISSION VÄRDEGRUND
Hammarö GK 2012.
SPORT SPORTEN FYLLER STORA ARENOR Göteborg Horse Show – åskådare Falsterbo Horse Show åskådare Stockholm International Horse Show.
Den kultur- och industrihistoriska satsningen KOMMUNIKATIONS- STRATEGI.
Välkomna Alla ni fantastiska föreningsledare. Unga som idrottar tror mer på samhället än andra ungdomar. De. litar på andra människor och tycker att man.
Mer idrott till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det som.
Fler Gör Mer! R EKRYTERA – U TVECKLA – B EHÅLLA O RGANISATIONSLEDARE.
Vad handlar det om? Fotboll-, innebandy- ishockey samt bandyförbundet i Gästrikland samverkar tillsammans med Gästriklands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna.
Välkommen till årets Ordförandeseminarium 4 – 5 oktober 2014 Här möts vi som vill göra skillnad! 1.
Välkommen Önskar: Alexander, Angela, Birgitta, Fredrik, Kerstin och Troij.
Historia och Organisation
S VENSKA A MERIKANSK F OTBOLLFÖRBUNDET En mall till SAFF´s medlemsföreningar. För eventuella presentationer av föreningen.
Stormöte – Björkängsvägkrog Information från styrelsen och sektionerna.
RF:s anvisningar för barn- och ungdomsidrott
Inledning Initiativet till värdegrundsarbetet kommer från de tio medverkande idrotter i Göteborg som började diskutera möjligheten för barn att prova flera.
Hall projektet är i full gång! Vi är en liten grupp som jobbar för att entusiasmera och få bygden att satsa både pengar och energi i ett hallbygge.
Idrottslyftet Idrottlyftets syfte ”Idrottslyftet ska stärka och utveckla världens bästa barn- och ungdomsidrott så att fler flickor och.
MIK FriidrottMik FriidrottMik Friidrott1 Mälarhöjden Friidrott.
Vision 2020/Danssporten vill ”På väg mot framtiden”
IS HALMIA Återtåget – vision Verksamhetsidé Verksamhetsidé IS Halmia IS Halmia skall vara en förening som med framåtsträvande anda och tydliga mål.
Verksamhetsplan Årsmöte Affärsmodell Affärsidé Vision Strategier Mål Aktiviteter Organisation / bemanning Rapportering Värdegrund.
Upptaktsträff Inför sommaren Agenda Inledning Presentation av styrelse, tränare, kansli, föräldragrupp och ungdomsgrupp Hemsidan Träning/Tävlingar.
Workshop värdegrund USLK Klubbstugan
JH Skyttesportförbund Agenda VadTidVem Inledning/presentation 10 minJH SSF/Leif Fakta om idrottsrörelsen Sverige och i länet 30 minLeif JH.
Utvecklingsarbete! Om vi drar åt samma håll har vi chans att nå målet! Är alla överens åt vilket håll vi ska?
VARFÖR SKALL LJUSDAL IF FINNAS?. Mål  Ljusdal IF finns för att vara en samlingsplats för alla med idrottsintresse.  Erbjuda alla barn, ungdomar och.
V RETAGYMNASIETS H ÄSTFÖRENING Ungdomssektionen. V AD Ungdomssektionen är där vi ungdomar kan vara med och bestämma. Där kan vi vara med och påverka resten.
En resa i tid och kommunikation Eller ?? ”Äldre ungdom”
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
Idrottens eget studieförbund. Del av Sveriges största folkrörelse Cirka 3 miljoner svenskar är med i en idrottsförening. Vilket gör SISU Idrottsutbildarna.
Sid 1 | Lantbrukarnas Riksförbund LRF – Lantbrukarnas Riksförbund Intresse- och företagarorganisation för de gröna näringarna.
Socialt entreprenörskap i ideell verksamhet En studie om de aktiva eldsjälarnas motivation och drivkraft som gör skillnad i samhället.
Presentation Förbundsmötet 2016 Etapp 1, Organisationsutredning.
Verksamhetsplan Värdegrund Jönköpings Läns Skol Idrottsförbund skall stå för glädje, gemenskap och demokrati där alla skolidrottsföreningar.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Hemsidans funktioner Lägga in spelares uppgifter Informationsspridning Lok-stöd, statligt stöd.
HuFF – visionen som blev verklighet. 1) Att verkligen bli hela kommunens gemensamma elit- /representationslag och 2) Att vara en plattform för att samordna,
Utvecklingsplan Många ungdomar i en socialt bra verksamhet Fostra gott uppförande och respekt för sina medmänniskor Lära ut teknisk och anfallsinriktad.
Verksamhetsidé för Kalix Handboll Varför finns vi? För vems skull finns vi? Vad erbjuder vi? Vilka värden skapar vi? Verksamhetsidé Kalix HK är en förening.
Verksamhetsplan för IF Kamraterna, Åmål
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
Samverkanskonferens 7/9 2016
Föreningssmart Umedalens IF 2017.
Inspiration och idéer från klubbkonvent 2017
FAIR PLAY 2011 Syfte Fair-Play utbildning Vi vill ha en attityd hos våra barn och ungdomar som präglas av respekt för fotbollens regler och en stolthet.
Miljöpolicy för.
Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05
Obbola IK.
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Svenska Fotbollförbundets arbete med landsbygd
Värdegrund Hos IK Zenith vill vi att barn och ungdomar har rättigheterna: … att få delta i idrott oberoende av förmåga … att delta på nivåanpassad bas.
Certifiering av fotbollsföreningar i Uppland
Stenungsunds Handbollsklubb
VÄGEN TILL MÅLGÅNG"   MålGång är en programförklaring som ska verka som stöd för våra aktiva, ledare och föräldrar och hela GSK/MIFs gemensamma fotbollsverksamhet.
Nya tränarutbildningar
Stenungsunds Handbollsklubb
Pojkar Footer Text 9/18/2018.
Gevärssektionen – med skytten i centrum
Gevärssektionen – med skytten i centrum
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
Gevärssektionen – med skytten i centrum
Tranemo kommun Fritid Föreningsstöd, förebyggande samt fritidsgårdsverksamhet Annika Loman Verksamhetschef.
-En ledande idrottsförening
VÄRDEGRUND/ SÄKERHET/ BEMÖTANDE
GLÄDJE – GEMENSKAP - STOLTHET
Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.
Bubblan i Bibblan Bibliotopia 2019 Robert Hagström Enhetschef Bibliotek och Bubblan samt Folkhälsostrateg.
#TILLSAMMANS.
Presentationens avskrift:

Verksamhetsmål 2019 Styrelsens förslag till verksamhetsmål för 2019 är att vi ska värna om vår idrott så att vi står oss starka in i framtida skytte med stabil ekonomi och tilltro på skyttet. Värmlands Skyttesportförbund ska tillsammans med föreningarna driva verksamheten framåt på ett sådant sätt att många ungdomar finner vår sport och blir kvar för att utöva den. Värmlands Skyttesportförbund ska tillsammans med föreningarna och SISU utbilda ledare, föreningsfunktionärer, styrelseledamöter för vår sport Värmlands Skyttesportförbund ska tillsammans med föreningarna medverka på arrangemang för att visa att vi finns ex skolprojekt, friluftsdagar, mm. Värmlands Skyttesportförbund ska jobba för en drog och alkoholfri miljö på och kring våra arrangemang. Värmlands Skyttesportförbund ska vid all verksamhet visa respekt för den gemensamma miljön och alltid minimera skytteverksamhetens miljöpåverkan