Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05"— Presentationens avskrift:

1 Föräldra- och spelarmöte 2017-08-13 Brunflo FK P-04/05

2 Agenda Inledning Vision Laganda Policy Gemensamma regler
Ansvar, uppgifter och ekonomi Övriga frågor och funderingar

3 Inledning Säsongen såhär långt:
8 matcher kompisligan, 2 DM-matcher, 4 matcher Storsjöcupen, en futsal- turnering, 53 träningar 6 matcher återstår och ett antal träningar!  15 spelare Ledare: Max, Pär, Lizette och Jörgen Årets tema: Laganda

4 Vision Alla i laget känner glädje och har, genom att ha tränat målmedvetet, både praktisk och teoretisk kunskap om hur man spelar fotboll och utgör sin del av en helhet.

5 Laganda Vad är laganda? Hur blir vi ett lag?
Brainstorming – anteckna hur vi blir ett lag. Vilka egenskaper krävs? => Grund till regler Laganda – synonymer Lagkänsla. Anda – att det sitter i anden och kroppen. Naturlig medkänsla. Känslan att vi alla strävar mot samma mål Att vi alla är schyssta och ställer upp för varandra. På planen och utanför. Vi är vänner Vi har kul tillsammans Vi har något extra. Något som inga andra har. Vi kan alltid lita på varandra Vi kan visa våra svagheter utan att någon i laget skrattar eller utnyttjar det emot oss Vi tolererar inte otrevligheter inom laget eller osportslig/otrevlig attityd inom och utanför laget. Vi täcker upp för varandras misstag Hur blir vi ett lag? Genom att vi alla tar ansvar för att följa gemensamma regler och ta hand om varandra Aktiviteter som svetsar oss samman. VI tänker oss för och är medvetna om målet och visionen

6 Ur Brunflo FK:s policy Brunflo FK ska utveckla spelare som spelar en modern och attraktiv fotboll/innebandy. Spelarna ska i vår verksamhet ha roligt och få utmaningar att utvecklas efter sina egna förutsättningar. Föreningen samarbetar med Jämtland/Härjedalens FF, Jämtland/Härjedalens IBF och SISU Idrottsutbildarna. Välkommen till BFK som spelare, ledare och förälder! Brunflo FK är: en förening dit alla fotbolls- och innebandyintresserade är välkomna en förening där det ska kännas meningsfullt och roligt att träna en verksamhet där varje spelare får möjlighet att utvecklas maximalt utifrån sina egna förutsättningar en förening där ledarna utbildas i ledarskap, både med avseende på idrotten och frågor som rör ungdomars sociala utveckling en förening där alla som är verksamma - spelare, ledare och föräldrar - står för och visar föreningens grundläggande värderingar en förening som har nolltolerans vad gäller droger, rasism och svordomar

7 Ur Brunflo FK:s styrdokument
Du som är ledare i Brunflo FK förväntas: ta del av och verka för föreningens policy samarbeta med övriga ledare inom föreningen och andra föreningar delta på ledarträffar och ha kännedom om föreningens organisation ha roligt tillsammans med spelarna och ha ett bra samarbete inom laget handha listor, närvarorapportera, ha koll på lagets ekonomi m.m. Du som är spelare i Brunflo FK förväntas: visa god kamratskap Stötta och heja på lagkamrater och andra lag i föreningen Delta på gemensamma uppdrag, t.ex. försäljning, Vitgården m.m.

8 Ur Brunflo FK:s styrdokument (forts)
Du som är förälder i Brunflo FK förväntas: ta del av och verka för föreningens policy och gärna delta på föreningens årsmöte stötta sina och andras barn/ungdomar besöka träningar och matcher och vara en resurs för laget vara ett stöd för sitt/sina barn när det gäller tränings- och matchtider delta på gemensamma insatser såsom parkeringsvakt på Vitgården, försäljning m.m.

9 Våra gemensamma regler
Mål med övningen: Att sätta upp ett regelverk som vi alla känner oss trygga med och vill följa Vilka regler gäller för: Spelare? Föräldrar? Ledare?

10 Ansvar och uppgifter Tränare Föräldragrupp Spelare
Teknik, teori och praktik. Ev. gästtränare. Lagbygge, team building-aktiviteter. På träning och utanför. Föräldragrupp Ekonomi Arbetsfördelning föreningsaktiviteter Stöd vid lagbyggande aktiviteter Spelare Träningsflit Rätt inställning Arbeta för att laget ska uppnå sina mål (prestation, cup-deltagande osv… Det VI har bestämt)

11 Aktiviteter och ekonomi
Vill vi spela några cuper? Göra något annat? Finansiering Sponsring? Försäljning? Barcelona?

12 Övriga frågor och funderingar?

13 Tillsammans - som ett lag!


Ladda ner ppt "Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05"

Liknande presentationer


Google-annonser