Del D – Avslutande grupparbete och certifieringsprocess

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
I detta bildspel reflekterar kollegor i olika ämnen tillsammans över språkliga handlingar i klassrummet. Underlag till diskussionen är den uppgift som.
Advertisements

Projekttitel Projektdeltagare Bild 1 Så anpassar du informationen i sidfoten Du kan enkelt anpassa vilken information som ska visas i sidfoten.
Från Fanta till Fleece Lokal pedagogisk planering Biologi åk 5
Teknik 1 utifrån förmågorna och centrala innehållet Vad teknik är
Grannsamverkan i flerbostadshus
Centrala innehåll och kunskapskrav
Vårdmiljörond – varför gör vi det här? Reflektion 2.Ge beställaren ett bra underlag kring nu-läget inför planering av framtidens hälso-och.
KOMMUNALAVA-PLANER Kjell Jonsson Anna Myhr.
UTBILDNING Målgrupp Kursen vänder sig till samtliga personer som vill få grundläggande kunskaper inom PSA och MTO i framförallt kärnkraftsbranschen. Kursdelarna.
Centrala innehåll och kunskapskrav
LTU-modellen för ökad genomströmning Lägesrapport – november 2011
Centrala innehåll och kunskapskrav
Läroplansträff förskolan - betydelse av förhållningssätt och syn på barn för att lyckas med pedagogisk dokumentation Välkomna!
Välkommen till introduktion av kursen LYVU10 med start HT14
Träningsdagbok – vad ska det vara bra för?
Affärsbeskrivning [Projekttitel …]
Kapitel 12 Marknadsföringen påverkas av omvärlden.
Rudbeck - en utvecklingsresa
Vad ska ingå i uppgiften?
Profilering: Identifiering av föreningens verksamhet och profil 1. Verksamhetsbeskrivning - Syfte - Målsättning, målgrupp - Tjänster, metoder, modeller.
Årsmöte Ska ta ställning till styrelsens verksamhetsberättelse och bokslut samt avgöra ansvarsfrågan Diskutera klubbens framtid Ta ställning till förslag.
Aktiviteter och upplevelser
ÅLDERSGRUPPEN 14 ÅR HÖSTEN. Kvällens program Rapport från ledarna om säsongen Kvällens tema Gemensamma diskussioner och eventuella överenskommelser Utbildningar.
Föreningsutveckling – Knivsta IK Presentation - Person - Organisation: SISU, KIK Syftet med träffen? -Vad är Knivsta IK:s Verksamhetsidé? -
Marknadsföring och försäljning
Kap 10 Marknad för turism •
Livsstil och den praktiska uppgiften Vad ska ingå i uppgiften?
Vo12 Projekt på APL: Lagar och bestämmelser
Införa välfärdsteknologi Åsa Ericson. 2 HÅLLBAR STAD – ÖPPEN FÖR VÄRLDEN Kunskapen om och användandet av tjänster via teknik som kan bidra till ökad trygghet,
Gymnasiearbete för högskoleförberedande examen
SÅ GÖR VI EN VERKSAMHETPLAN- UTIFRÅN SPF SENIORERNAS MÅL OCH RIKTLINJER 2.
Grupparbete 1 Vad kännetecknar en bra trafikskola ur perspektiven:
Läkarprogrammet, Uppsala universitet Ht-2015 Självständigt Arbete (SSA) - en översikt.
Verksamhetsplan Värdegrund Jönköpings Läns Skol Idrottsförbund skall stå för glädje, gemenskap och demokrati där alla skolidrottsföreningar.
IDROTT OCH HÄLSA 1 ROS15 HT16 Mia Jönsson. UPPFÖLJNING ÅK 1 Halva kursen har ni redan gjort Betyget baseras på allt ni har gjort i åk 1 och åk 2. Hårt.
Valbar VFU Termin 6 Syfte med kursen är att ge den studerande möjlighet att fördjupa och utveckla sin kliniska kompetens inom ett valfritt verksamhetsområde.
Eget arbete till workshop Region Gotland.
Undervisning och lärande för en hållbar framtid via aktionsforskning Inger Björneloo Inst. för didaktik och pedagogisk profession.
Lite tankar för Nynäshamn i det systematiska kvalitetsarbetet 1. Utveckla kvalitetsdialoger: -Förskolechef samt representanter från verksamheten, representanter.
UPPSATSPLAN HUR GÖR MAN EN SÅDAN?. UPPSATSPLAN Nytt steg i processen, PM godkänt PM är början på planen Handledartilldelning Samarbete med handledare.
Lära för livet!.
Avdelningen för kompetensutveckling
Föreningssmart Umedalens IF 2017.
Metodbilder Utveckling och införande av ny teknik och nya metoder för virkesmätning Process med delprocesser Delprocess med aktiviteter.
Svenska som andraspråk 3
Krav inför VFU Studenten skriver en studieplan Dokumentation av VFU
Välkomna till kursen Uppsats - Examensarbete!
ATT MÖTAS MED KVALITET Loka Brunn Kjell Ring
Metodstöd Att arbeta med MUSK-resultatet
Utvecklingsprojekt 2015 enligt förvaltningsplan
Vad skiljer de bästa instruktörerna från de bra?
Beställningsrutiner för tekniska konsulttjänster via eWork
Målsättning för lektionen
Hemtjänstprocessen, bakgrund
Pedagogen och det entreprenöriella lärandet
FRITIDSFORUM 19 september
Välkommen till handläggarträff!
Rädda klassrummet SLÖJD.
Nästa steg i hbtq-arbetet
Workshop om utmaningarna på digitaliseringsresan
Löpledare Del A - Ledaren.
Välkomna till workshop ENERGITJÄNSTEUTVECKLING
Förbättra klubbkvalitet
Kunskapsguiden Ny webbutbildning om läkemedelsbehandling av äldre
Att håll och utvecklas som ledare
Kommunikation studenter
OM DIGIBAROMETER Digibarometer är att workshopmaterial som tagits fram inom det regeringsuppdrag som Lantmäteriet har för att öka kompetens och.
Välkommen till kursen Friidrott år!
Medarbetarenkät 2018 – sammanfattning och analys
Steg 2 Träningsplanering TD 2000/Gyllene tråden
Presentationens avskrift:

Del D – Avslutande grupparbete och certifieringsprocess löpledare Del D – Avslutande grupparbete och certifieringsprocess

INNEHÅLL Grupparbete Certifieringsprocess

Grupparbete Grupparbete kring rollen som löpledare Välj en eller flera av följande: Vilka moment är viktiga att tänka på inför en förstagångsträning? Ta fram förslag på hur man på ett enkelt och roligt sätt kan väva in utlärning av terminologi och teknik i löpträningen. Ta fram förslag på hur intervallträning kan anpassas till en grupp som orkar olika mycket Presentera inför gruppen Diskutera vägval och alternativ

Certifierad Löpledare Efter utbildningen Löpledare har du möjlighet att genomföra en certifieringsuppgift och motta en personlig certifiering av Svensk Friidrott. Kvalitetsstämpel Använd i samband med löpträningen och tävlingar Ett diplom och en symbol (digitalt och för tryck) Föreningen där du är ledare kan använda symbolen i sin kommunikation. Om du är del av ett träningsteam kan ”Del 2” sammanställas tillsammans med teamet. Certifieringen är dock personlig och varje person ska sända ett fullständigt svarsunderlag till Svensk Friidrott. Använd svarsmallen för inlämning av din certifieringsuppgift. Använd svarsmallen och sänd dina svar till Svensk Friidrott. Uppgiften ska vara Svensk Friidrott tillgodo senast 12 månader efter genomförd utbildning. Efter godkännande mottar du din certifiering.

Certifieringsfrågor – Del 1 Jag själv som ledare Uppgift att genomföra under sista timmen på kursen Tänk igenom och besvara följande: Vad viktigast för dig att tänka på som ledare för blivande/befintliga löpare? Kring dig själv som ledare Kring planeringen av träningen Vilka är dina främsta mål med att vara löpledare? Beskriv den löpargrupp som du som ledare vill vara med och skapa förutsättningar för Skriv tre meningar som du vill ska vara dina ledord för dig själv som löpledare

Certifieringsfrågor – Del 2 Planering, praktik, analys och reflektion Uppgift att genomföra på hemmaplan, delvis med en löpargrupp i föreningen* Planera noggrant inför första träningstillfället och genomför en eller ett par träning(ar) med gruppen Utifrån passet/passen och gruppens förutsättningar, analysera gruppens behov och önskemål Planera ett träningsupplägg för fem veckor framåt med gruppen Planera vad du vill göra i befintlig eller ny löparverksamhet Certifieringsfrågor – Del 3 Framtiden Utifrån din nya roll som ledare, vad du vill göra i befintlig eller ny löparverksamhet? *Kan genomföras i grupp om du är del av t.ex. ett ledarteam