Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Workshop om utmaningarna på digitaliseringsresan

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Workshop om utmaningarna på digitaliseringsresan"— Presentationens avskrift:

1

2 Workshop om utmaningarna på digitaliseringsresan
Skriv in följande adress i din webbläsare - Och öppna enkätlänken

3 Var med och diskutera ett antal frågeställningar om hur förutsättningar skapas för kommunernas digitalisering, både gällande hur kommunerna arbetar och hur Inera bör anpassa sina tjänster.

4 Workshop-upplägg Vi presenterar ett antal frågeställningar som i tur och ordning diskuteras i gruppen Utöver att delta i diskussionen besvarar ni enkätfrågor om frågeställningarna Om du inte redan har gjort det, gå in på webbadressen: Öppna länken till enkäten.

5 1. Digitaliseringsprocessen
Vilka är den dominerande utgångspunkten/argumentet för digitaliseringssatsningar i er kommun? Hur drivs digitaliseringsarbetet framåt i er kommun? Vad är de största utmaningarna som finns när ni vill rekrytera ny personal inom digitaliseringsområden? Har arbetssätten förändrats i er kommunala verksamhet som effekt av digitalisering? (Exempel?)

6 2. Samverkan med andra kommuner i digitaliseringen
Klarar din kommun av att driva de digitaliseringsprojekt som ni vill genomföra utan att samverka tillsammans med andra kommuner (som grannkommuner etc)? Vilka är det främsta effekterna av samverkan inom digitaliseringsområdet? Vad är viktigt för att samverkan mellan kommuner skall fungera? Hur samverkar ni med andra kommuner i digitaliseringsfrågor (operativ samverkan inom IT-utveckling, kravställning, upphandling mm)? Hur fungerar er samverkan inom digitaliseringsområdet?

7 3. Ineras roll och erbjudande
Vilka typer av tjänster vill ni att Inera skall leverera? Vilka specifika tjänster önskar ni av Inera?


Ladda ner ppt "Workshop om utmaningarna på digitaliseringsresan"

Liknande presentationer


Google-annonser