Nyköping Strand Utbildningscentrum Hotell- och Turismprogrammet Restaurang- och Livsmedelsprogrammet Gymnasiesärskola med inriktning restaurang och bageri. Vuxenutbildning inom Bageri och Konditori och Restaurang 165 elever och 30 medarbetare
Från en KUL TUR till en KULTUR. Delaktighet Gemenskap Ansvarstagande
Vår Värdegrund Öppenhet Engagemang Professionell Kommunikation Nytänkande Beteenden Förklaringar Påståenden
Vi gör som vi har sagt.
Vår drivkraft är att få Elever som lyckas. Elever som lyckas har förmågan att: Kommunicera Ta vara på sina kunskaper för hela livet, göra aktiva positiva val. Påverka sin egen hälsa och livssituation, känner trygghet och har en utvecklad social kompetens. Uttrycka glädje och stolthet över sin egen och andras arbetsinsats. Visa engagemang i sitt arbete. Tänka nytt och kreativt.
Processer Utbildningsprocessen År 1 JAG, och Värdskap År 2 JAG i gruppen, och Hållbar utveckling År 3 JAG i omvärlden, och Verkligheten
Systematik Årshjul Arenor Mätningar Åtgärder
Vad har vi lärt oss? Allas delaktighet Tålamod Långsiktighet Ta hjälp
Varmt välkomna att besöka oss. www.nsutbildning.se Hannu Husa, Rektor