Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vision – Värdegrund – Mål

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vision – Värdegrund – Mål"— Presentationens avskrift:

1 Vision – Värdegrund – Mål
Tomelilla kommun Vision – Värdegrund – Mål

2 Vision Visionens främsta syfte är att vara vår interna ledstjärna för vår utveckling. Den ska vara enkel, tydlig och kommunicerbar. Något som engagerar och som man kan bära med sig, komma ihåg och känna stolthet över. Den ska kunna omsättas i vardagen och konkretiseras i olika verksamheter. Tomelilla – här njuter vi av Österlens livskvalitet! Detta är platsen för inspiration och utveckling med nya generationer och det hållbara samhället i fokus.

3 Värdegrund Tomelilla – livskvalitet för alla
Livskvalitet är nyckelbegreppet i vår vision och vår värdegrund. Tomelilla – livskvalitet för alla Platsen att bo på där alla människor möts med trygghet, lika värde och ömsesidig respekt. Tomelilla – tillväxt för livskvalitet Platsen där vi utvecklar och satsar på skola, natur, företagsamhet och bostäder. Tomelilla – livskvalitet i dialog Platsen där du möts av tillit och där delaktighet är en rättighet. Tomelilla – livskvalitet med kreativitet och glädje Platsen med en atmosfär som ger livslust.

4 Målområden Medborgare Tillväxt Demokrati och dialog
Kreativitet och glädje

5 Målområde: Medborgare
I Tomelilla kommun ger vi bra service till medborgare och företag. I Tomelilla kommun har alla människor lika värde och vår gemenskap kännetecknas av ömsesidig respekt. I Tomelilla kommun arbetar vi aktivt tillsammans med andra i syfte att förbättra människors hälsa, trygghet och säkerhet.

6 Målområde: Tillväxt I Tomelilla kommun sker utveckling för människor och natur på långsiktigt sätt ur ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt perspektiv. I Tomelilla kommun har vi ett livskraftigt näringsliv och värnar om småföretag inom alla branscher.

7 Målområde: Demokrati och dialog
I Tomelilla kommun utgår vi från medborgarnas behov och utveckling sker kontinuerligt i aktiv dialog.

8 Målområde: Kreativitet och glädje
I Tomelilla kommun har vi ett varierat och inspirerande utbud av aktiviteter, naturupplevelser och stora möjligheter att utöva såväl kultur som idrott. I Tomelilla kommun har vi fokus på ekoturism med upplevelser under hela året.


Ladda ner ppt "Vision – Värdegrund – Mål"

Liknande presentationer


Google-annonser