Är du matt efter en lång och svettig skiddag? Är du trött i öronen efter en vild after ski? Längtar du efter att krypa ner i en mjuk och go säng? Då har.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Anne Frank Historia.
Advertisements

När Ella fick plaströr i öronen
Snuten Typiskt! Stopp i lagens namn!
Sociologiska studier om klass
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Tipspromenad Vårdhygien
Barnanpassad utredning
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Nils Karlsson pyssling och Bertil hemma
Relativa pronomen & adverb
Tips för dig som söker en partner. Om du vill ha en partner som äter all mat du lagar utan att klaga på att det inte smakar som mammas mat.... Skaffa.
En värld i lågor Andra Världskriget.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
- Bilder från Falu koppargruva och Carl Larsson - gården
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Hur du skriver en bra historia
På väggen bredvid telefonen finns Visaren med stora knappar med foton på. För att ringa lyfter du på luren och trycker på ett foto. Om en knapp blinkar.
Taco-sås burk. Vilka förändringar har vi gjort?  Vi har ett nytt, fällbart lock, som med en klick mekanism stänger locket.  silikon inbäddning i locket.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Presenterad av Susanne Jerkenstam
Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.
Sagan om björnen.
Punktprevalensmätning Trycksår och Fall
I krig och kärlek är allt tillåtet
Mannitoltest Vid frågor ring Peter Josefsson , alt.
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
STUDIEMILJÖ Nu har du kommit till modul 2. Den handlar om din studiemiljö. Hur mycket har du egentligen tänkt på din fysiska studiemiljö? Har du funderat.
Isla de Coco. Gunther tyckte oxå det war wunderschön att vara framme ! Gunther tyckte oxå det war wunderschön att vara framme ! Våra två ankringsplatser.
Bilders uttryck En presentation om hur olika färger och vinklar kan påverka uttrycket i en bild.
Anne Frank Historia.
Lär av detta ……. VARNING FARA Kör försiktigt !.
Jonföreningar och molekyler
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Den magiska dörren.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Strukturerad intervjumetodik
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
En värld i lågor Andra Världskriget.
Ärtan på Prinsessan Av Embla Björk.
Vem är jag, Vem är du?.
Andra Världskriget En värld i lågor
Olika vinklar Bilder kan framställas ur olika vinklar. Du kan genom att framställa bilder ur olika vinklar få samma objekt att ge olika uttryck. På följande.
Det var en gong 2 barn som hete Alexandra och Tilda.
Presentation av Ta ej bort detta. Om du gör det är det brott mot våra regler. Reglerna hittar du under sidan OM KLASSKLUR. Läs de innan nedladdning.
BIOLOGI - Människokroppen
Hur kan barn bli mer delaktiga genom praktiskt vardagligt socialt arbete?
Tips och råd bakom ratten Visas i 10 sekunder KARLSTAD.
Genomgång 1: mål Känna till hur ljud bildas och hur det sprids i luften 2. Känna till att ljud kan beskrivas som en vågrörelse 3. Veta vilken.
En värld i lågor Lars Hindrum, Prästängsskolan, Eksjö –
V37, 2016 Veckobrev för förskoleklasserna
Att skriva en nyhetsartikel
Den här veckan sätter vi allt ljus på
VECKAN BE Gå vidare genom att klicka på musen ! ® BrucElvis.
och Vecka 35 BE ® BrucElvis LJUD
Lag och rätt VT år 5 Catha Glaas, Thomas Smith Herrängens skola 2017.
Och vecka 05 FB ® BrucElvis
Dessutom vecka 11 BE LJUD ® BrucElvis
Regelträff med Tipspromenad
Förskoleklassen på Digerbergets skola i Orsa
Sfi-kören Repertoar hösten 2017.
Bi dragen var få….. Vecka 32 BE ® BrucElvis
En värld i lågor Andra Världskriget.
Eleverna i klass 1-6 har svarat på enkäten
Hej, jag heter Karam och jag ska berätta om en bok som jag har läst.
Det är eftermiddag och Wilma och Hugo har precis kommit hem ifrån skolan. De ska snart iväg till sin träning, men måste göra sin läxa först. – Vi måste.
Knivövningen i llustrator
Knivövningen i llustrator
Jeanette Schlaucher Miljöstrategiska enheten Länsstyrelsen Skåne Hej!
Daggmaskar Det finns många olika slags daggmaskar, i Sverige finns det 16 olika arter. Den sortens daggmask som blir störst kan bli 30 cm lång. Daggmasken.
Jesu lidande och död.
Presentationens avskrift:

Är du matt efter en lång och svettig skiddag? Är du trött i öronen efter en vild after ski? Längtar du efter att krypa ner i en mjuk och go säng? Då har du kommit rätt! Välkommen till ”The Bunker”!! Klicka för att fortsätta

Hej! Jag heter Lena! Här bor jag. Tillsammans med mina 23 kompisar. Här är alltså hallen. Ni kan vänta med att ta av er skorna tills vi kommer lite längre in. I detta rummet brukar jag inte va så mycket, men jag har ändå målat lite här. Fräckt va?!

Alltså, dörren är lite trög ibland, så det har blitt lite märken. Men jag har målat väggen rosa så man inte ska märka handtagets skada. Man blir helt paralyserad av den rosa skyddsrumsfärgen. Tänk om det blir krig. Då är det ju i alla fall rosa!

Jaha, här bor jag! Ja, jag är rätt nöjd. Jag har ett gult skynke vid min säng. Madrasserna är skitsköna! Plastiga på nåt sätt. Ibland snarkar Bosse i sängen bredvid, men det är bara mysigt tycker jag. Då kan man skoja till det lite och putta honom ur sängen. Då får han sitt straff, ett fall på två meter! På betonggolv! Ha ha! Ja, vi har det härligt här i bunkern. Kom gärna tillbaka! BUNKER