Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tips för dig som söker en partner. Om du vill ha en partner som äter all mat du lagar utan att klaga på att det inte smakar som mammas mat.... Skaffa.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tips för dig som söker en partner. Om du vill ha en partner som äter all mat du lagar utan att klaga på att det inte smakar som mammas mat.... Skaffa."— Presentationens avskrift:

1 Tips för dig som söker en partner

2 Om du vill ha en partner som äter all mat du lagar utan att klaga på att det inte smakar som mammas mat.... Skaffa dig en hund!!

3 Om du vill ha en partner som följer dig ut när du vill, när som helst och så länge du vill.... Skaffa dig en hund!!

4 Om du vill ha en partner som aldrig rör fjärrkontrollen, aldrig bryr sig om Engelsk fotboll men gärna kryper ihop på soffan med dig då du tittar på romantiska filmer.... Skaffa dig en hund!!

5 Om du vill ha en partner som är nöjd om han får ligga i sängen och värma dina fötter och som du kan putta iväg om han stör dig.... Skaffa dig en hund!!

6 Om du vill ha en partner som aldrig kritiserar, inte bryr sig om hur snygg, mager, fet, gammal eller ung du är. En som visar intresse och lyssnar på vartenda ord du har att säga och som älskar dig förbehållslöst..... Skaffa dig en hund!!

7 Om du däremot vill ha en partner som aldrig lyssnar på dig, knappt lägger märke till när du kommer hem, lämnar råttor och skit överallt, är ute långt in på natten, kommer hem bara för att äta och sova och är helt säker på att ditt jobb är att tillfredställa honom.... Skaffa dig en katt!!

8 Bildspelet skapat av Linnéa K. 2009 07 Ha en bra dag!!


Ladda ner ppt "Tips för dig som söker en partner. Om du vill ha en partner som äter all mat du lagar utan att klaga på att det inte smakar som mammas mat.... Skaffa."

Liknande presentationer


Google-annonser