Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Städningens filosofi!. Jag tvättar inte mina fönster därför att… Jag älskar fåglar och vill inte att någon av dom ska flyga rakt in i ett blankt fönster.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Städningens filosofi!. Jag tvättar inte mina fönster därför att… Jag älskar fåglar och vill inte att någon av dom ska flyga rakt in i ett blankt fönster."— Presentationens avskrift:

1 Städningens filosofi!

2 Jag tvättar inte mina fönster därför att… Jag älskar fåglar och vill inte att någon av dom ska flyga rakt in i ett blankt fönster och skada sig.

3 Jag bonar inte golven därför att… Jag är livrädd att någon gäst ska halka och skada sig, då skulle jag känna mig hemskt skyldig. (Plus att dom kanske skulle stämma mig...)

4 Jag bryr mig inte om dammråttorna därför att… De är ett väldigt bra sällskap, jag har döpt de flesta av dom och dom håller med om allt jag säger.

5 Jag stör inte spindlarna i deras nät därför att… Jag vill att alla djur ska ha ett eget hem.

6 Jag vårstädar inte därför att… Jag älskar alla årstider och vill inte att dom andra ska bli avundsjuka.

7 Jag drar inte upp ogräs i trädgårn därför att… Jag vill inte förolämpa Gud. HAN är en otroligt duktig designer!

8 Jag plockar inte undan saker därför att… Min man skulle aldrig hitta dem igen.

9 Jag lagar inte gourmet middagar när jag har bjudning därför att… Jag vill inte att mina gäster ska oroa ihjäl sig över vad dom ska bjuda mig på när jag är hos dom på middag.

10 Jag stryker inte därför att… Jag väljer att tro på tillverkarna som hävdar att det är strykfritt.

11 Jag stressar inte för något därför att… Stressande människor dör unga. Jag vill vara kvar och bli en rynkig och skräpig gammal kvinna!!

12 Kom ihåg att…

13 Njut av livet!!!! Bildspelet skapat av Linnéa 2008 05 18


Ladda ner ppt "Städningens filosofi!. Jag tvättar inte mina fönster därför att… Jag älskar fåglar och vill inte att någon av dom ska flyga rakt in i ett blankt fönster."

Liknande presentationer


Google-annonser