Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Förskoleklassen på Digerbergets skola i Orsa

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Förskoleklassen på Digerbergets skola i Orsa"— Presentationens avskrift:

1 Förskoleklassen på Digerbergets skola i Orsa

2 Hej och hå! Nu har jag, nallen Bella, kommit till Orsa och är tillsammans med Digerbergets förskoleklass. Nu kommer barnen här att berätta lite om sig själva och sen kommer de att visa mig runt lite på sin skola. Det kommer att bli så skoj!

3 Jag till vänster på bilden heter Elliot och jag gillar att åka go cart och karting för att det går så snabbt! Hej hej! Jag som är nere till höger heter Seth och jag tycker om att åka skridskor och att leka med djur

4 Mitt namn är Thilde och jag är tjejen med ljust hår
Mitt namn är Thilde och jag är tjejen med ljust hår! Jag tycker om att leka med min bästa kompis Ebba Tja ba tjena hallå! Jag som skriver heter Ellen och jag är tjejen till höger. Jag tycker om att leka med leksakslådorna och att leka mamma pappa barn också!

5 Hallå där, jag är killen till vänster och jag heter Ozzy Hej
Hallå där, jag är killen till vänster och jag heter Ozzy Hej! Jag nere till höger är en av lärarna i förskoleklassen. Jag heter Martin och jag gillar att spela spel.

6 Hej! Jag nere till vänster heter Ebba och jag tycker om att rita och att leka doktor. Hej! Jag till höger på bilden heter Moa. Jag gillar att rida på hästar och att busa med hundar men även att gosa med dem!

7 Jag som är till vänster på bilden heter Sarah och jag tycker om att leka med Elvira och Elliot! Jag som är nere till höger heter Elvira och jag tycker om att leka med Sarah! Vi är jättebra vänner!

8 Hej! Jag nere till vänster heter Alfred och jag tycker om att leka och spela TV-spel Jag till höger heter Adrian och jag gillar att bygga med lego och leka haj!

9 Hej. Jag heter Lina och jag är tjejen nere till vänster
Hej! Jag heter Lina och jag är tjejen nere till vänster. Jag tycker om att rita och att klättra! Hej! Jag heter Alfred (killen till höger). Jag tycker om att klättra

10 Hej. Jag är killen nere till vänster och jag heter Nikki
Hej! Jag är killen nere till vänster och jag heter Nikki. Jag tycker om att klättra och äta massor med godis Hej! Jag nere till höger är också en av lärarna i förskoleklassen och jag heter Camilla men kallas Mia. Jag gillar att spela fiol och träna karate

11 Hej. Mitt namn är max (killen nere till vänster)
Hej! Mitt namn är max (killen nere till vänster). Jag gillar att bygga med lego och transformers Hej! Vi heter Selma (till vänster) och jag till höger är lite hemlig så ni kan kalla mig ”Gina”! Jag (Selma) tycker om att åka skidor och pyssla. Jag (”Gina”) tycker också om att pyssla och att åka madrass.

12 Till vänster står Sarah och Lina och nedanför backen finns skolans fotbollsplan. På den högra står Lina på skolans förråd. Vi har även en skridskorink som vi hoppas kunna använda snart

13 Här är några bilder på våran skola som vi går på
Här är några bilder på våran skola som vi går på. Skolan är ganska gammal och byggd Hur gammal är eran skola?

14 Alldeles vid skolan finns det en jättefin skog som vi brukar vara i på onsdagar

15 Puh. Nu kan jag ta det lugnt en stund med Lina
Puh! Nu kan jag ta det lugnt en stund med Lina. Barnen i förskoleklassen har varit jättesnälla och visat mig runt på deras skola. Men nu ska jag åka vidare mot Haparanda. Hejdå allihop!


Ladda ner ppt "Förskoleklassen på Digerbergets skola i Orsa"

Liknande presentationer


Google-annonser