TÄVLING: FÄRGSÄTT, SKAPA & DESIGNA IDÉLABBETs ENTRÉ Vi behöver ditt kreativa förslag på hur ingångspartiet kan synliggöra att de nya lokalerna rymmer den.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Gemenskap Vi har lyckats när: Eleverna tar spontana kontakter över klass/åldersgräns Detta uppnår vi genom att: Har regelbundna aktiviteter tillsammans.
TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD VAR MED I EN ENTREPRENÖRIELL UTMANING.
Protokoll föräldraråd Plats: Bjälbotullsförskola Tid: 17,30 •Tankar efter mötet med våra politiker. Finns det politiska frågor som vill lyfta.
Månadsbrev oktober 2013 Måsen
Att kläcka och vaska idéer
Minnesanteckningar från förtroendevaldsträff 15/
HALVLEKSTANKAR. "Bra att utbyta erfarenheter och idéer med andra skolbibliotekarier och fackbibliotekarier!"
Hemuppgift – del 1 Rummet – det fysiska biblioteket Sammanfattning över arbetet med den första hemuppgiften som inkommit från kommunbiblioteken i Blekinge,
Access med Sebastian och Robert
Vision 2025 Foto: Hanna Maxstad I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet. Lust är passion,
Flexibla Lärmiljöer! ”Förskolan ska erbjuda en trygg, miljö som samtidigt utmanar och lockar till lek och aktivitet. Den ska inspirera barnen att utforska.
Region Östergötland ITiS Kommunala kontaktpersoner i Vadstena 30/ •ITIS ÅR 2002, Platser 2001/2002 •Behov av skolledarutbildning ht 2001? •Extra.
Sofie Johansson och Emma Fredriksson VUGI/Olympen Träningscenter.
Lars Sandberg Företagares synpunkter på systemet Kreativa grupper, upplägg och resultat.
En återupptäckt … ” Svensk kristenhets största behov är inte i första hand mer pengar, fler anställda och bättre metoder – utan en återupptäckt av evangelium.
Att bygga en fungerande webbplats
Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.
Intervju inför ViV-projektet.
Den uppsats ni är på väg att skriva skall en vacker dag presenteras muntligt. I betygskriterierna för Svenska C står det att eleven, skall använda sig.
Stöd till start av näringsverksamhet. Antal nyanmälda platser ackumulerat år 2009—2011.
Tomt och byggnader idag H Villa Flerbostadshus G A B Villa.
Ulrika Jörgensdotter Projektledare, SMoK KRUt.
Nya Malmsjö skola och förskola – Hållbar utveckling!
FÄRGER Verksamheten ska utgå från barnens erfarenhetsvärld, intressen, motivation och drivkraft att söka kunskaper. Barn söker och erövrar kunskap genom.
Projektarbete Fritidsintresse UF-företag Ensam eller i grupp.
Gävle Centrumsamverkan QR-utbildning. Möjligheterna med QR.
 Tullinge SK Verksamhetsidé Värdegrund Vision. Tullinge SK, Verksamhetsidé Tullinge SK erbjuder aktiviteter inom orientering, mountainbike och längdskidåkning.
Business Reflex AB “Marketing som strategiskt verktyg för att driva affärsinnovation”
Ett processinriktat arbetssätt
Det är dags att ännu en gång utse vinnare av Vårdbyggnadspriset. Hjälp till att belöna och berömma dem som gjort ett bra arbete! Låt goda förebilder inspirera.
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur Några armar och ben
ÖPPEN INNOVATION CC by-sa 3.0 Olof Nilsson, Magnus Eriksson.
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Arenaexponering Ett smart, prisvärt och effektivt sätt att nå besökare och öka flödet till er monter!
Sverige Ordet Sverige kan bytas ut mot namnet på just er kommun! I det vita området går det bra att infoga bild på ert kommunvapen och infoga en textruta.
Regionalt utvecklingsprogram
GoINN är en kraftfull satsning från Chalmers och Göteborgs universitet för att bygga samverkande innovationssystem. Projektet genomförs tillsammans.
ECE-skolans utvecklingsplan några nedslag med fokus på KTHB Avdelningsmöte KTHB 24 september 2013.
Peterslunds förskola med ny utemiljö
Från idé till verklighet!
Uppdragsbeskrivning Ateljéristans roll innefattar:
Moment 2 Mall för presentation av idé
GoINN är en kraftfull satsning från Chalmers och Göteborgs universitet för att bygga samverkande innovationssystem. Projektet genomförs tillsammans.
Lektionsmaterial Inför ert deltagande i Energikicken 2015.
Pedagogiska året Vattentornet 15/16
Ola Henricsson Muntligt berättande i undervisningen.
EXAMENSARBETE DEGREE PROJECT 15 HP Byggingenjörsprogrammet och Affärsutvecklingsprogrammet.
Låna pengar direkt? Pengar fattas för det mesta kan man tycka. Åtminstone fattas de just då de behövs som mest. Hur många gånger har du fått försaka något,
Motionsskola - så skriver du en motion till FTFs kongress.
ACD 3 Bligård & Simonsen ACD 3 (Aktivitetscentrerad design) Lars-Ola Bligård & Eva Simonsen
Best Practice i sociala medier
Köp möbler och inredning online
Regionens hus Skövde.
Ledtråd: ett vasst vårtecken!
Användarguide WhatsApp för iPhone
Kenneth Abrahamsson, Martin Björkryd, Kajsa Mumm
Kreativa verktyg och metoder
– återanvändning av gravstenar
36 % 56 % Källa: IDC Visste ni….det finns studier som visar att en anställd lägger 36% av sin arbetstid på att leta efter och sammanställa information,
Samrådsförslag.
För cirka 1,5 år sedan fick David Polfelt, Vd för Massive Entertainment en idé. Eller rättare sagt han fick nog. Nog av att PRATA om att göra något åt.
Lös rebusen för att få reda på vad Veckans fördjupning handlar om!
Kreativitetssession Presentatörens namn.
MÅNGA olika TYPSNITT kan ge ett
Rubriker: Franklin Gothic Demi Brödtext: Franklin Gothic Book
Ledtråd: ett vasst vårtecken!
Drakarna går på utflykt!
Året som gått Näringslivs- och destinationsutveckling
Välkomna till ”Ingemars Digitaltävling” 2019
Presentationens avskrift:

TÄVLING: FÄRGSÄTT, SKAPA & DESIGNA IDÉLABBETs ENTRÉ Vi behöver ditt kreativa förslag på hur ingångspartiet kan synliggöra att de nya lokalerna rymmer den naturliga mötesplatsen för innovativt tänkande på Campus Skellefteå. VINNANDE BIDRAG FÅR PRESENTKORT PÅ 1300 KR Låter det intressant? Scanna här ELLER BESÖK CAMPUS SKELLEFTEÅ/IDÉLABBET Bidrag skickas till senast den 25 maj Beslut om vinnare kan inte överklagas. Åldersgräns 18 år.

Beskrivning Skellefteå Kommun har upphandlat driften av ett Idélabb på Campus Skellefteå hos LTU Business AB inom ramen för EU projektet Smart Tillväxt. Idélabbet består av tre delar, se kartan. Ett idélabb (1) för brainstorming och kreativt tänkande, ett prototyplabb där du förverkligar dina idéer och ett entreprenörslabb där du hittar och validerar affärsmodellerna för dina idéer. Visionen är att Idélabbet ska erbjuda rådgivning samt en inspirerande miljö så du kan förverkliga dina idéer. Värdeord: Kreativitet, Skapande, Gemenskap

Tillgängliga ytor De här ytorna har vi fått lov att göra någonting kul med, använd fantasin och hjälp oss sätta färg och form som speglar vår kreativa och inspirerande verksamhet. Vi vill att det står "Idélabbet" på dörren, utformningen av själva dörren bör vara fristående så den kan upprepas på den inre dörren och med annan text på dörrarna till de tre rum vi huserar i.

Oredigerad bild Om du vill leka med genomskinlighet har du en opåverkad bild att utgå från. Snabb maskering av glasytorna. Här är en friläggning av glasytorna, använd om du vill, eller maskera själv. Hämta bilderna här:

Detaljer –Vinnarens design kommer att tryckas på vinylfilm som fästs direkt på glaset. –Färgvalet är ditt. Till information så har Idelabbrummet en blågrön matta (FORBO TESSERA APEX 259/REEF), hörnen är blågrönmålade (NCS S 4040-B20G/GRÖN) och några av möblerna vill ha en smashig kontrastfärg (ej beslutat). –På Huvud dörren i Entrén skall namnet ”Idélabbet” skrivas. Designen på dörren upprepas på den inre glasdörren i entrén. Fönstren bredvid dörrarna till de tre rummen speglar designen dörrarna i entrén med namnen på de tre rummen. (”Idélabb”, ”Prototyplabb” och ”Entreprenörslabb”) Juryn består av representanter från campus, LTU Business & Skellefteå Kommun Vinnande förslag måste godkännas av Polaris/Skellefteå Kommun. Vinnaren mottar ett presentkort på 1300 kr från Visit Skellefteå

Vi ser fram emot just ditt förslag!