Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kenneth Abrahamsson, Martin Björkryd, Kajsa Mumm

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kenneth Abrahamsson, Martin Björkryd, Kajsa Mumm"— Presentationens avskrift:

1 Kenneth Abrahamsson, Martin Björkryd, Kajsa Mumm
Värdegrundsarbete 9-10 december 2016 utfört av Styrelsen Karin Björkryd, Monica Zetterling, Lars-Ove Andersson, Inas Hamzic Kenneth Abrahamsson, Martin Björkryd, Kajsa Mumm

2 Verksamhetsidé EBTK ska vara en förening för alla som har intresse för och hittar glädjen i bordtennisen oavsett ålder. Vi erbjuder professionell träning för både breddverksamhet och elitidrott, där tillhörighet och gemenskap är nyckelord.

3 Vision EBTK är Sveriges mest framgångsrika bordtennisförening utifrån kvalitet, tillväxt och balans mellan bredd- och elitverksamhet. Vi är ett internationellt pingiscenter och arrangerar årligen ett internationellt ansett evenemang.

4 Värdeord E - Engagemang B - Balans T - Tillhörighet K - Kvalitet

5 Värdeord Engagemang ENGAGEMANG står för att se möjligheten att
ständigt utveckla vår förening. ALLA i vår förening är tillsammans med och bidrar till att föra verksamheten framåt.

6 Värdeord Balans BALANS mellan bredd- och elitverksamhet, lek och allvar samt givande och tagande. ALLA i vår förening är lika viktiga och vi ser både till individens och gruppens utveckling

7 Värdeord Tillhörighet
TILLHÖRIGHET står för att alla ska känna glädje, trygghet och gemenskap. ALLA i vår förening är välkomna och betydelsefulla. Vi visar hänsyn och ställer upp för varandra.

8 KVALITET för oss är att ha en välplanerad och professionell verksamhet
Värdeord Kvalitet KVALITET för oss är att ha en välplanerad och professionell verksamhet ALLA i vår förening tar ansvar för att göra sitt bästa, komma väl förberedda och vara goda förebilder.


Ladda ner ppt "Kenneth Abrahamsson, Martin Björkryd, Kajsa Mumm"

Liknande presentationer


Google-annonser