Var går gränsen? När går en idé över till verklighet? När blir drömmarna vardag? När blir jobbet så roligt att det inte längre känns som jobb,

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
ARBETSMILJÖ och SÄKERHET
Advertisements

Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen Jag önskar dig styrkan hos de fyra elementen DENNA PRESENTATION GÅR IGÅNG AUTOMATISKT – SKRUVA BARA UPP DINA.
13:1 Kopiering tillåten. M2000 Compact © Liber AB Onlinemarknadsföring Onlinemarknadsföring kan användas i marknadskommunikationens olika faser: den kontaktskapande.
Argumentera. Vad är argumentation? När är det viktigt att kunna argumentera? Vilka ämnen är lätta/svåra att argumentera om? Introduktion Att ange skäl.
Att förbättra världen genom återvinning och utbildning Handen på hjärtat – har vi inte ofta för mycket kläder i garderoben som vi inte använder? Det är.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency Egenkontroll och tillsyn Peter Sörngård.
Vad är egentligen ett samhälle? Hur skulle ni definiera ordet samhälle? Dvs när vi pratade om ett samhälle sist, vad pratade vi om då? Ta ngn minut och.
Opinionsbildning och påverkan i stort och smått. Varför beslutsfattarna ska lyssna på Företagarna?
Nordex 2010 Projekttermin inom Förnybar Energi Internationell och tvärvetenskaplig projekttermin vid Yrkeshögskolan Novia i Vasa, Finland.
Soljakten Avslutningskonferens 9 december Soljakten 2013 Varför gör vi detta? Varför behöver vi er hjälp? Hur har det gått? Vad har vi kommit fram.
Samverkan mellan myndigheter
Det här gör vi Vi har dialoger med kommunala politiker och tjänstemän Vi drar igång projekt som engagerar stora som små Vi knyter samman producenter och.
Vad är du för typ av person? (Skriv vid raderna i dina papper)
HOPPSAN… DU HAR VISST FLYTTATS TILLBAKA I TIDEN – TIDEN FÖRE LINJALEN, MÅTTBANDET OCH TUMSTOCKEN ATT MÄTA….
Välkommen till Sundsvall City IBC Träningstider P/F07 Tisdagar kl – i Hedbergskas gymnastikhall Medlems- och träningsavgift säsongen 2013/2014.
BRAND PR KUNGSGATAN 66, STOCKHOLM, SWEDEN.
Sdfsajfdksadjflaskdfjsfd. Det var en gång …
Hur tänker du kring detta? 1 Du läser något på sociala medier som upprör dig. Du kommenterar och delar inlägget och flera av dina vänner gör samma.
Detta är miljömåltider
IF Haga Välkommen som sponsor! Sponsring 2017
Ingenjörsintervju INGENJÖRSMETODIK II1300.
Extra stämma i DF Östra kretsen
Processen har börjat! 21-22/
Sveriges största företagarorganisation
Framtidens Norrköping på C
Frukostmöte 2/2-2017, Näringslivsforum Skövde
Välkommen till mitt utvecklingssamtal ÅK Ht 2017
En kort presentation av Tillväxtverket
KORT KJOL Christina Wahldén.
Föräldramöte 20 november 2016
Historia- Drömmar - Identitet
JONAS Hej! Jag heter X och det här är min kollega Y.
smslån utan kreditprövning
Uppföljning utav Medhelp
Den digitala resan är påbörjad
Hälsofrämjande arbete
Kommer ni ihåg våra STORA frågor?
SOCIALA MEDIER-KAMPANJ “The Butterfly Effect”
Det här är ett bra ställe för en uppdragsbeskrivning
Utvärdering Mötesplats Goda exempel
IT verksamhetens satsning utifrån IKT.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
9...
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
Sökes: CNC-operatör Har du kompetensen har vi arbetstillfället!
Tips Fram till ”EDOC – Din verktygslåda” är det bara att klicka på…
Friidrott med glädje, sundhet och utveckling
Verktyg för att jobba med OSA
SAMVERKAN FÖR EN POSITIV UTVECKLING I STOCKHOLM
Gruppens uppdrag: Att via medarbetarna i Örgryte-Härlanda utveckla kund-/brukarfokus utifrån Visionen . Metod: Ta fram stöd till hjälp för varje arbetsgrupp.
Mobiltelefonins utveckling
- Att vara personlig och beröra
Agenda Roller Föräldrasysslor Kläder Träningar Matcher och Cuper
Välkommen till det nya PowerPoint
INTRODUKTION SKOLKLASSIKERN
Välkommen till det nya PowerPoint
Sveriges ledande kraft för nyföretagande
Datorseende.
Stormen Alfrida.
FIRST LEGO League 2018 Östersund
INTRODUKTION SKOLKLASSIKERN
Bakgrund Sedan 2018 har staden ett program för en jämlik stad som sträcker sig fram till Programmet har en bred politisk förankring.
HÅLLBARA LIVSSTILAR - Hur du lyckas med insats & utvärdering
Digitalisering handlar inte om IT utan om ett sätt att tänka: öppenhet och samarbete eller göra allt själv bakom lyckta dörrar? Bättre och effektivare:
7 av 8 13-åringar rör på sig för lite
ÅP / Lektion 4 Problemlösning
KRETSLOPP FÖR ÅTERVINNINGSPROCESSER
Religion Livsåskådning.
7 av 8 13-åringar rör på sig för lite
Presentationens avskrift:

Var går gränsen? När går en idé över till verklighet? När blir drömmarna vardag? När blir jobbet så roligt att det inte längre känns som jobb, eller visionerna så stora att de plötsligt går att leva på? Vi vet inte exakt. Men vi vet att det är precis där vi vill vara. I gränslandet mellan fantastisk tanke och fullskaligt projekt, mellan brinnande ambition och färdig produkt. Där vill vi göra det enkelt för dig att fortsätta framåt. Genom att ta hand om allt runtomkring så kan vi hjälpa dig att ta nästa kliv. Och nästa.

Vad är The House? Ett väldigt SNYGGT kontor! Storföretagens fördelar med småföretagarens frihet Du hyr på kort eller lång tid, öppen plats, fast plats, zon eller konferensrum

Vem kommer älska The House? Vi strävar efter en dynamisk branschmix Du driver ett företag, ensam eller med upp till sex medarbetare. Du har varit igång minst ett år För att trivas och frodas här ska du gilla att bidra med din kunskap, du är ingen ensamvarg utan tror på möten och relationer som ger energi

Bild primo

The House

Så hyr du i the house Typ av plats Pris/månadIngår Fast plats5.500krEget skrivbord, kontorsstol, låsbar hurts, 100 utskrifter, scanner, 4 timmar konferensrum, fiber 100 Mbit, ekologisk frukt och kaffe, städning, tillträde till inspirationsföreläsningar. Öppen plats3.800 krTillgång till skrivbord och kontorsstol, låsbart skåp, 50 utskrifter, scanner, 2 timmar konferensrum, fiber 100 Mbit, ekologisk frukt och kaffe, städning, tillträde till inspirationsföreläsningar ZonEnligt offertLåsbart rum, 500 utskrifter, scanner, 8 timmar konferensrum, ekologisk frukt och kaffe, städning. tillträde till inspirationsföreläsningar.

Hur känns upplägget?

Hur ska vi marknadsföra The House? -Lokala exponeringsytor -The House frukostar och AW -Inspirerande föreläsare -Sociala medier … Eller vad tycker du? Hur når vi dig?