Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

smslån utan kreditprövning

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "smslån utan kreditprövning"— Presentationens avskrift:

1 smslån utan kreditprövning
Fixcash hjälper dig hitta det bästa lånet efter dina förutsättningar och behov. Vår målsättning är att på ett snabbt och enkelt sätt ge dig all information du behöver för att kunna välja ett lån som passar dig. För alla har rätt till ett vettigt lån. smslån utan kreditprövning

2 låna 10000 Uc är något som ständigt diskuteras bland dem som ofta använder sig av möjligheten till små snabba lån. Alla vet att när det görs en kreditprövning via uc får man också en registrering där. Och om dessa blir många, kan det göra det svårare att få lån. Men, man kanske också kan hoppas att det är lättare att låna pengar utan uc med betalningsanmärkning, eftersom långivaren kanske inte får reda på att man har en anmärkning om de inte tar en kreditupplysning via uc. Och det kan nog vara så, att det kan löna sig att söka lån hos en långivare som inte gör en kreditprövning i samarbete med uc, om man vill låna trots betalningsanmärkning.

3 låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet
Många lån har individuell ränta. Du får alltså först se exakt vad lånet kostar efter du gjort din ansökan. Ett tips är att du ansöker hos flera långivare och sedan jämför. Att ansöka om ett lån utan UC är helt riskfritt eftersom det inte påverkar din kreditvärdighet eller kreditscoring. Enligt lag måste alla långivare göra en kreditprövning. Men de får fritt välja vilket kreditupplysningsföretag de vill använda. Använder de inte UC, Upplysningscentralen, görs ingen registrering hos UC. Om man samlar på sig många UC förfrågningar påverkar det din kreditvärdighet, även kallat kreditscoring, väldigt negativt vilket kan innebära problem vid bostadslån, tecknande av abonnemang eller om du ska ansöka om andra lån eller krediter.

4 smslån utan kreditprövning
Ett sms lån är ett litet lån utan säkerhet. Vanligtvis är storleken till kr. Denna typ av små lån betalas normalt tillbaka inom dagar. Det är väldigt snabbt och enkelt att låna pengar med smslån. Du får svar direkt på skärmen och utbetalning direkt på kontot samma dag. Att ansökan om ett smslån är alltid gratis. Ett blancolån eller lån utan sökerhet är ett större lån utan säkerhet. Upplåning gränsen är vanligtvis mellan till kronor. Återbetalningstiden är mellan 1-12 år. För att få ett av dessa lånbeviljade är kreditreglerna hårdare. Du måste ha en högre inkomst och i allmänhet accepteras inte betalningsanmärkning. Ett exempel på långivare i denna kategori är Bank Norwegian. Ansökan om blancolån tenderar att vara helt gratis.

5 smslån utan kreditprövning
fixcash.se


Ladda ner ppt "smslån utan kreditprövning"

Liknande presentationer


Google-annonser