Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

MARKNADSPLAN 2013 Caroline Ossmin Lukas Jensen Malin Rydberg Linda Kåberg Johanna Svedlund Sebastian Otterborg.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "MARKNADSPLAN 2013 Caroline Ossmin Lukas Jensen Malin Rydberg Linda Kåberg Johanna Svedlund Sebastian Otterborg."— Presentationens avskrift:

1 MARKNADSPLAN 2013 Caroline Ossmin Lukas Jensen Malin Rydberg Linda Kåberg Johanna Svedlund Sebastian Otterborg

2

3 HISTORIA Skobutik som startade 1963
Nuvarande ägare från 2007 Kelly Svensson Omsättning på dryga kronor Resultatet 2010, kronor I dagsläget 3 st anställda

4 PRODUKTER & VARUMÄRKEN
Skor (Bally) Väskor (Mulberry) Accessoarer

5 FÖRETAGETS MÅL Öka omsättningen med 10% per år.
Expandera verksamheten med butik i Norrköping. Utveckla EMV (Egna MärkesVaror) Höja servicenivån

6 SWOT ”PIGALLE ska erbjuda ett av marknadens mest kompletta sortiment av kvalitetskor från välrenommerade klassiska varumärkena, samt egen design från mindre europeiska märken”

7 KONKURRENTER Några exempel på skobutiker i Linköping som har märken som sticker ut på marknaden är bland annat Scorett, Nilsons shoes, ECCO, Vagabond och Sköna Skon och dessa kan ses som konkurrenter till Pigalle. Butikerna har ett liknande geografiskt läge och till viss del samma målgrupp som Pigalle har. Butikerna är även likartade genom att de är stilrent inredda.

8 POSITIONERINGSKARTA PIGALLE för exklusiva produkter i det högre prissegmentet. Kvalitet och passform är viktigare än priset. På positioneringskartan bedömer vi att Pigalle ligger högst prismässigt, och kvalitetsmässigt är det bara La Stampa som är i närheten.

9 MARKNADSFÖRINGSSTRATEGI
Linköpingsbutiken Fokuserad marknadsföring Urvalet är modemedvetna kvinnor mellan med god ekonomi Annonsera i magasin Aktiv i sociala medier Tryckta kunderbjudanden (reklam) Modevisningar Service Nyhetsbrev Personalen agera reklampelare Kundkort Öka marknadsföringsbudgeten

10 MARKNADSFÖRINGSSTRATEGI
Modevisningar Kundservice Nyhetsbrev Personalen agera reklampelare Kundkort Norrköpingsbutiken Odefinierad marknadsföring av den nya butiken Fokuserad marknadsföring till urvalsgruppen Marknadsföringsevent Annonser i magasin Aktiv i sociala medier Tryckta kunderbjudanden (reklam)

11 GENOMFÖRANDE Personalen bär produkterna de säljer
Annonsering i Norrköpingstidning (för nyetableringen) Modevisning inför både vår- och höstsäsong Annonsering i magasin, med dynamiska annonser Nyhetsbrev per e-post en gång per månad Personalen bär produkterna de säljer Unika kunderbjudanden (postade utskick) Exklusivt kundkort

12 NYETABLERINGSBUDGET Ett steg i genomförandet av marknadsplanen är att öppna en ny butik i Norrköping. Detta är en stor investering för Pigalle och vi har räknat på den ungefärliga kostnaden inklusive ett invigningsarrangemang.

13 MARKNADSFÖRINGSBUDGET
Marknadsföringsbudgeten är uppdelad på event, utskick och annonsering.

14 FRÅGESTUND


Ladda ner ppt "MARKNADSPLAN 2013 Caroline Ossmin Lukas Jensen Malin Rydberg Linda Kåberg Johanna Svedlund Sebastian Otterborg."

Liknande presentationer


Google-annonser