Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Affärsidé Öppna en klädaffär och sälja underkläder från Victorias Secret och t-shirts från olika märken som inte säljs i Varberg. Vi hade även tänkt att.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Affärsidé Öppna en klädaffär och sälja underkläder från Victorias Secret och t-shirts från olika märken som inte säljs i Varberg. Vi hade även tänkt att."— Presentationens avskrift:

1

2 Affärsidé Öppna en klädaffär och sälja underkläder från Victorias Secret och t-shirts från olika märken som inte säljs i Varberg. Vi hade även tänkt att göra t-shirts med egna tryck på.

3 Produkter! T-shirts Bh Trosor Pyjamas mm

4 Lokal

5 Idé om lokal

6 Öppettider & personal Månd-Fred 10.00-18.00 Lörd 10.00-16.00
Personalen ska ha en grundläggande utbildning.

7 Marknadsföring Vi hade tänkt att marknadsföra oss igenom radio, lokal tidning, flygblad och extra erbjudanden som t.ex. köp 1 få 2 Kunderna vill komma till oss för att vi är dom enda i Varberg som säljer dessa speciella märken.

8 Kunder Vi inriktar oss på ungdomar från 15 till 25 år.
Vi hade tänkt att ha kundklubb för rabatt m.m Bra miljö som är trevlig både för arbetare och kunder. Bra kundservice

9 Kontakt utanför skolan.
Få hjälp av större kedjor. Vara unik, sälja varor som ingen annan säljer. Affären ska vara nära centrum. Man måste veta vad man gör, en bra grund för att starta företag. /Tomas Fridberg (Bareko) Tel


Ladda ner ppt "Affärsidé Öppna en klädaffär och sälja underkläder från Victorias Secret och t-shirts från olika märken som inte säljs i Varberg. Vi hade även tänkt att."

Liknande presentationer


Google-annonser