Lärarutbildningen Linnéuniversitetet. Valbara kurser ht-13 1GN019 Bildpedagogik - för grundlärare med inr mot arbete i åk 4-6 och grundlärare med inr.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Betygsregistrering Grundskola Grundsärskola 2013
Advertisements

ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Malmö högskola Lärande och samhälle.
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
Välkommen till Handels- och administrationsprogrammet HA.
Snapchat.
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
E-post juni 2013.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Avgiftslista via Internet
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
©storm.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
MALMÖ HÖGSKOLA LÄRANDE OCH SAMHÄLLE LÄRANDE OCH SAMHÄLLE Grundlärarutbildningen består av tre integrerade delar: Ämne och ämnesdidaktik.
Malmö högskola Fakulteten för Lärande och samhälle.
Information till IT-designs programstudenter
Nätverk Logistikprogrammet 2012.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Fristående skolor: Logga in med E-legitimation. Byt årskurs Byt skola (om du har behörighet till flera skolor) Presenterade ansökningar exporteras till.
Så här går det till att söka gymnasieprogram i Dexter
Läs först igenom hela presentationen Sedan kan du klicka på länken nedan så kommer du till unikums login-sida Fylla i omdömen i Unikum En presentation.
Lärarutbildningen Linnéuniversitetet. Höstterminen 2014 LGFRILAGRU Valbar kurs, 30 hp 1GN019 Bildpedagogik – för grundlärare med inr mot arbete i åk 4-6.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Så här söker du kurser på Svenska Matte Företagsekonomi Spanska Historia Biologi Religion Affärsjuridik Entreprenörskap Sociologi Samhällskunskap Fysik.
Redigerings kurs med PowerProducer 3 NE Del2. Starta PowerProducer och välj ”producera filmskiva”
Groupwise – skicka mail
Ny lärarutbildning vid Karlstads universitet Fyra nya program fr o m H11.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Gymnasievalet på internet
Du finner ett samlat schema för de kurser du är antagen på i megamenyn > Schema.
Groupwise – skicka mail
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Version 1.2 Övningsuppgift Ansvarsöverflytta patientärende Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Uppdragsutbildning modersmålslärare i samiska
Uppstart iPad Höörs kommun.
Föräldraråd Tack!. Bildningsförvaltningen Lgr 11 Läroplan för grundskolan, förskoleklassen och fritidshemmet 2011 Del 1- Skolans värdegrund och.
Utfasning av LP01. Utfasning av LP – uppdrag från nämnden att se hur LP01 kan fasas ut skapa strukturer för utfasning.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Lärarutbildningen Linnéuniversitetet
Version 1.2 Övningsuppgift Ansvarsöverflyttning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Information från SYV. 18 nationella program - 60 inriktningar 12 yrkesprogram + 6 högskoleförberedande program Programmen omfattar poäng test.
Tidsplanering för inriktningsval och kursval 20 dec info om inriktningar 17 jan frågor om inriktningar och kort om kursval 18 jan föräldramöte om inriktningsval,
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Info om schema för avancerad nivå på KTH arkitekturskolan HT 2015 Avancerad nivå = åk 4-5 på arkitektutbildningen, samt masterprogrammet i arkitektur.
1 Information inför val av kandidatarbete (och val av valfri kurs vt-16) Valet Kandidatarbetet Masterprogram (lite!)
Program för kvällen 1.Droginformation 2.Rektor informerar 3.Information om inriktningsvalen 4.Övriga frågor.
Verksamhetsförlagd utbildning VFU. VFU Verksamhetsförlagd utbildning Innefattar alla delar av lärarrollen VFU på heltid Betyg G, VG eller U Bedöms av.
AKP- Anmälan till kurs inom program. Anmälan till hösten 2016 gör du via maj Anmälan till våren 2017 gör du.
Lokalbokning i Outlook
Bygg- och anläggningsprogrammet
AKP- Anmälan till kurs inom program
Kommunikationsavdelningen Studerandeavdelningen Oktober 2018
Inriktningar årskurs 4 - Nationalekonomi
Grundlärarutbildningarna
Ladok-Lathund Programplanering
UTBILDNING AV OBEHÖRIGA LÄRARE SOM SAKNAR LÄRAREXAMEN
Attestera resultat på aktivitetstillfälle
Rapportera resultat med titel
Tillfällesbyte Innehåll Återuppta studier, tillfällesbyte
Presentationens avskrift:

Lärarutbildningen Linnéuniversitetet

Valbara kurser ht-13 1GN019 Bildpedagogik - för grundlärare med inr mot arbete i åk 4-6 och grundlärare med inr mot arbete i fritidshem 1GN020 Idrott och hälsa - för grundlärare med inr mot arbete i åk 4-6 och grundlärare med inr mot arbete i fritidshem 1GN021 Musik - för grundlärare med inr mot arbete i åk 4-6 och grundlärare med inr mot arbete i fritidshem 1GN017 Naturorienterande ämnen och teknik för grundlärare med inriktning mot arbete i år 4-6 1GN018 Samhällsorienterande ämnen för lärare i årskurs 4-6 Observera förkunskapskraven

Så här går valet till : Använd lubportalen. Gå in på adress: och klicka in på ”LUB- portalen, student” i högerspalten eller direkt på Uppdatera din studieplan för ht 13 Välj den kurs du vill läsa för denna termin genom att markera den kursen i övre rutan och flytta över dem till den nedre rutan med hjälp av pilarna. OBS SPARA! Välj tre alternativ, ett första, ett andra och ett tredjehands alternativ Sista valdatum 18/ Bekräftelse på ditt val kommer senare i vår